Begeleiding
Begeleiding
Al vanaf €22 per uur
Gescreende en vaste dienstverlener
Maatwerk
Betaal veilig via bank / iDEAL
Administratie is geregeld

  KLANTENSERVICE - Gesloten

 • Contactpersoon bij u in de buurt

  Dienstverlening op maat

  Breed dienstenaanbod

  Gescreende en vaste dienstverleners

  Vrijblijvende afspraak bij u thuis

  iDeal betaling UWassistent Keurmerk UWassistent

  Veelgestelde vragen

  Staat uw vraag er niet bij? Kijk dan eens bij het Help Center.

  Waarvoor kan ik begeleiding aanvragen?

  U kunt begeleiding aanvragen voor verschillende zorgtaken. Denk aan helpen bij aankleden, ervoor zorgen dat u dagelijks de juiste medicijnen inneemt, helpen met toiletbezoek etcetera. Maar het is ook mogelijk om begeleiding aan te vragen voor bezoeken aan afspraken of evenementen. De vaste contactpersoon neemt graag contact met u op om uw wensen te bespreken en zo de juiste begeleiding voor u te kunnen vinden.

  Wie kan gebruik maken van begeleiding?

  Iedereen kan hier gebruik van maken. Als u niet meer alleen over straat wil of kan, of als u liever niet alleen naar een afspraak toe gaat regelt UWassistent iemand die met u mee gaat. Maar het is ook mogelijk om begeleiding aan te vragen wanneer u hulp kunt gebruiken bij kleine zorgtaken.

  Hoe werkt de betaling?

  Aan het einde van elke maand ontvangt u een factuur per mail of per post met daarop de gewerkte uren van de dienstverlener. Het bedrag maakt u dan per bank over naar een betalingsprovider waarna zij de betaling aan de dienstverlener in orde maken.

  Worden de werkzaamheden 'wit' verricht?

  Ja! Deze hulp valt onder de algemene vrijstelling van de Regeling dienstverlening aan huis.

  U krijgt maandelijks een factuur van de gewerkte uren die u gemakkelijk via bankoverschrijving voldoet. U hoeft de medewerker niet contant uit te betalen. Uw medewerker ontvangt een overzicht met de verdiensten en dient deze inkomsten op te geven aan de Belastingdienst. Als klant heeft u hierbij geen verplichtingen.

Klantbeoordelingen

 

 

UWassistent Klantbeoordeling links   Erg snel geholpen

Door Anita van der Kooi heb ik binnen een week een zeer ervaren huishoudelijke hulp ontvangen. Wat ook erg prettig is, is dat Anita bij ons thuis kwam om naar onze specifieke wensen voor een huishoudelijke hulp te luisteren. Hierdoor hebben wij nu echt een hulp die bij ons past.   UWassistent Klantbeoordeling rechts


Mevrouw Waardt

 

 

UWassistent Klantbeoordeling links   Heel tevreden

Wij zijn heel tevreden over onze huishoudelijke hulp en kunnen ons niet beter wensen. Volgens ons loopt alles perfect.   UWassistent Klantbeoordeling rechts


Mevrouw Bonte