Bijverdienen na je pensioen
Bijverdienen na je pensioen
Wil je graag bijverdienen na je pensioen? Dat kan!
Huishoudelijke hulp
Tuin- en klushulp
Gezelschapsmaatje
En nog veel meer opties

Interesse?

Bekijk de vacature op deze pagina of klik voor meer informatie op de button hiernaast.

 

 

UWassistent bijverdienen na pensioen

 

Bijverdienen na je pensioen

Wil je bijverdienen na je pensioen? Dat kan!

UWassistent is altijd op zoek naar betrouwbare en gemotiveerde dienstverleners. Wil je graag iemand gezelschap houden, vind je het leuk om schoon te maken, heb je groene vingers of doe je graag klusjes in en om het huis? Schrijf je dan in bij UWassistent.

Bij UWassistent werk je volgens de regeling ‘Dienstverlening aan huis’. Met deze regeling kun je ook na je pensioen nog bijverdienen.

 

Werken na je pensioen

Na het bereiken van de AOW-gerechtigde leeftijd kun je meestal bijverdienen zonder gevolgen voor je pensioen. Om dit zeker te weten, kun je het best contact opnemen met je pensioenfonds.

Bijverdienen na je pensioen kan echter wel gevolgen hebben voor de inkomstenbelasting. Meer informatie hierover vind je op de website van de Belastingdienst.

Ontvang je partnertoeslag? Houd er dan rekening mee dat het gezamenlijke inkomen bruto maximaal €2.667,44 per maand mag zijn (in 2016), anders kan een deel van de toeslag ingehouden worden. Naast AOW, salarissen en toeslagen zijn er ook andere zaken die meegeteld kunnen worden bij het gezamenlijke inkomen.

Heb je vragen of wil je meer informatie over jouw financiële gevolgen bij werken naast je pensioen? Neem dan contact op met de Belastingtelefoon.

Heb je interesse om naast je pensioen te werken? Schrijf je dan nu in!

 

© 2013-2017 UWassistent B.V.