Blog

Lees hier onze nieuws- en blogberichten

Eten met gemak!

Eten met Gemak werkt samen met UWassistent

Bianca is altijd op zoek naar leuke en interessante partners waarmee zij als UWassistent kan samenwerken. Op die manier kan zij haar netwerk uitbreiden zodat al haar klanten hier gebruik van kunnen maken. Zo schakelt zij snel en kan soms een probleem of vraag dezelfde dag al opgelost of beantwoord zijn. Uiteraard is Bianca kritisch en wil zij van haar netwerkcontacten de zekerheid dat zij net zo dienstverlenend zijn als zij. Iedere partner is daarom zorgvuldig gekozen en persoonlijk door haar gesproken.

Zo ook de organisatie "eten met gemak!". Na een leuk gesprek heeft Bianca samen met twee van haar bestaande klanten een proefmaaltijd gekregen. Bianca en haar klanten waren het erover eens dat de maaltijd meer dan prima is. Zij kan "eten met gemak!" daarom ook van harte aanbevelen. Bianca maakt het haar klanten graag gemakkelijk dus regelt Bianca het eerste contact met de betreffende contact persoon.

   

 

Waardeer dit blogbericht:
Lees Meer
0 reacties

Voorbereidingen Nationale Ouderendag

Nationale Ouderendag UWassistent

De voorbereidingen voor de Nationale Ouderendag zijn in volle gang, zodat we op 7 oktober de wensen van ouderen in vervulling kunnen laten gaan. Op 12 mei jongstleden hebben we bij Douwe Egberts met ruim zestig enthousiaste mensen de feestelijke start gemaakt op weg naar 7 oktober! Landelijk gaan we duizenden wensen vervullen. In Den Haag bestaat het comité in ieder geval uit Senioren-assistent, Respect Zorggroep en Woonz. Ouderen zijn lang niet altijd in staat om datgene te doen wat ze zelf willen. Tijdens de Nationale Ouderendag kan iedereen het mogelijk maken om de ouderen zelf aan het roer te zetten. Zet 7 oktober vast in je agenda! 

   

 

Waardeer dit blogbericht:
Lees Meer
0 reacties

Huisartsbeurs 2016

Huisarts 2016

Afgelopen zaterdag stond UWassistent op de Huisartsbeurs. De beurs werd goed bezocht door huisartsen, praktijkverpleegkundigen, doktersassistenten, huisartsen in opleiding en andere belangstellenden. UWassistent kan veel betekenen voor ouderen die wel wat hulp kunnen gebruiken. De Huisartsbeurs was een goede gelegenheid om huisartsen en praktijkverpleegkundigen enthousiast te maken voor onze organisatie. Bij UWassistent bepaal je als klant zelf wanneer, van wie en op wat voor manier je ondersteuning ontvangt. Klanten houden dus zelf de regie. 

Heeft u ons op de beurs gezien en wilt u meer informatie? Ga dan onze pagina voor huisartsenpraktijken.

   

 

Waardeer dit blogbericht:
Lees Meer
0 reacties

Persbericht Bredase ondernemer speelt in op hulpvraag

P    e     r     s     b     e     r     i      c     h     t    

Bredase ondernemer speelt in op hulpvraag

BREDA – Na het grote succes van Senioren-assistent.nl, is nu ook UWassistent.nl gelanceerd. Senioren-assistent.nl is drie jaar geleden in de markt gezet om senioren te ondersteunen om langer thuis te kunnen blijven wonen. “Al snel bleek de doelgroep voor klussen als stoffen, stofzuigen, dweilen, maar ook een plank ophangen, de tuin onderhouden of hulp bij de administratie veel breder,” legt eigenaar Joost Damen uit.

Om in deze behoefte te voorzien startte deze Bredase ondernemer eind maart 2016 naast Senioren-assistent.nl met UWassistent.nl. Via lokale franchisenemers zorgt UWassistent voor persoonlijke en lokale hulp met dagelijkse activiteiten. Denk aan hulpverlening op maat aan mensen die zelf geen zin hebben in bepaalde klussen of die er de energie niet (meer) voor hebben. Omdat ze bijvoorbeeld te druk zijn met andere bezigheden of omdat ze op een andere manier beperkt zijn.

Landelijk dekkend netwerk

Een druk gezin, een mindervalide of een senior vraagt en UWassistent draait. Als iemand bijvoorbeeld geen prettig of geen veilig gevoel heeft om alleen boodschappen te doen, dan regelt UWassistent iemand die mee gaat. UWassistent heeft een landelijk dekkend netwerk van professionals die graag helpen en zoekt een persoon uit de directe omgeving die kan beantwoorden aan een bepaalde hulpvraag.

Laagdrempelig

Hulp vragen is voor veel mensen moeilijk. Zeker als er een beroep gedaan moet worden op familie of vrienden. Maar waarom nog langer mensen inschakelen die zelf genoeg te doen hebben? UWassistent is er speciaal voor opgericht en ondersteunt op een laagdrempelige manier bij tal van klussen. Zowel bij jonge gezinnen die het druk hebben als bij senioren of anderen die af en toe een steuntje in de rug nodig hebben.

EINDE PERSBERICHT

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie neemt u contact op met eigenaar Joost Damen op telefoonnummer 085-2013072

Waardeer dit blogbericht:
Lees Meer
0 reacties

UWassistent online!

Met trots tonen wij u onze nieuwe website: UWassistent.nl. De afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt aan de nieuwe website en ook aan ons ‘vernieuwde’ concept. Waarom nu ook UWassistent? In 2013 zijn wij gestart met Senioren-assistent. Bij Senioren-assistent ondersteunen we senioren bij het langer zelfstandig thuis wonen. Gedurende onze reis naar de perfecte formule zijn we tot de conclusie gekomen dat naast senioren ook andere doelgroepen interesse hebben in onze dienstverlening. Wij leveren persoonlijke service en maatwerk. Deze werkwijze is interessant voor iedereen! Van jonge gezinnen die het druk hebben tot senioren die ondersteuning nodig hebben. Vandaar onze nieuwe naam: UWassistent

En Senioren-assistent dan? Deze naam blijft gewoon bestaan. Bij Senioren-assistent zal nog meer de nadruk komen te liggen bij het ondersteunen van mantelzorgers en samenwerkingen met thuiszorginstellingen. De komende maanden zal de website van Senioren-assistent ook worden aangepast.

   

 

Waardeer dit blogbericht:
Lees Meer
0 reacties
© 2013-2017 UWassistent B.V. Algemene voorwaarden Privacy