Blog

Lees hier onze nieuws- en blogberichten

Senioren-assistent Suzanne viert de lente en neemt mee ... ?

 

Op 31 maart jl. is de winnaar bekend gemaakt van de Senioren-assistent Lente-actie. Senioren-assistent is gespecialiseerd in het verlenen van diverse zorg-, hulp- en gemaksdiensten op maat voor 50 + ers zodat senioren prettig zelfstandig thuis kunnen wonen. Enkele van deze diensten zijn huishoudelijke hulp, begeleiding naar bijvoorbeeld een afspraak in het ziekenhuis en gezelschap om bijvoorbeeld iets leuks te ondernemen.

Dit laatste was ook de prijs van de Senioren-assistent Lente-actie; een geheel verzorgde high tea middag. De winnaar was door mevrouw de Haan opgegeven vanwege zijn jarenlange liefdevolle verzorging van zijn echtgenote en volgens mevrouw de Haan had deze meneer een gezellige high tea middag echt verdiend.

Op de door meneer uitgekozen (Konings)dag kwam Persoonlijk assistent Suzanne van Aubel meneer met de auto ophalen om vervolgens naar het restaurant in Ulvenhout te gaan. Dit restaurant is prachtig gelegen in de bossen en met het mooie weer van die middag een goed begin. Het was een gezellige drukte bij restaurant de Fazanterie en al snel konden we plaatsnemen aan het gereserveerde tafeltje aan het raam. Onder het drinken van heerlijke thee en het eten van een lekkere soep, diverse scones, cakejes, zoetwaren, sandwiches en andere lekkere hartige gerechten was het aangenaam praten. Na een prettige middag en een goed gesprek bracht de Persoonlijk assistent meneer weer naar huis met een lenteboeket als aandenken.

Mocht u in de toekomst een hulpvraag hebben, neem dan gerust contact op met Senioren-assistent. (telefoon-nummer 06 4490 0124-mobiel/085 2013072 -hoofdkantoor). Uw Persoonlijk assistent Suzanne van Aubel brengt uw hulpvraag dan in kaart en zorgt ervoor dat u de ondersteuning krijgt die u verwacht.

   

 

Waardeer dit blogbericht:
Lees Meer

Liesbeth Pauw geïnterviewd door Regio Leidsche Rijn

“Met een door samenwerkingspartner Daphne aangevraagd PGB was het voor een oudere cliënt met dementie mogelijk om een jaar langer thuis te wonen.” Een quote uit het interview dat Regio Leidsche Rijn met onze assistent Liesbeth Pauw hield. 

Benieuwd naar het hele interview met Liesbeth? Hier vindt u de link naar het interview http://bit.ly/29uX8q4

Waardeer dit blogbericht:
Lees Meer

Eten met gemak!

Eten met Gemak werkt samen met UWassistent

Bianca is altijd op zoek naar leuke en interessante partners waarmee zij als UWassistent kan samenwerken. Op die manier kan zij haar netwerk uitbreiden zodat al haar klanten hier gebruik van kunnen maken. Zo schakelt zij snel en kan soms een probleem of vraag dezelfde dag al opgelost of beantwoord zijn. Uiteraard is Bianca kritisch en wil zij van haar netwerkcontacten de zekerheid dat zij net zo dienstverlenend zijn als zij. Iedere partner is daarom zorgvuldig gekozen en persoonlijk door haar gesproken.

Zo ook de organisatie "eten met gemak!". Na een leuk gesprek heeft Bianca samen met twee van haar bestaande klanten een proefmaaltijd gekregen. Bianca en haar klanten waren het erover eens dat de maaltijd meer dan prima is. Zij kan "eten met gemak!" daarom ook van harte aanbevelen. Bianca maakt het haar klanten graag gemakkelijk dus regelt Bianca het eerste contact met de betreffende contact persoon.

   

 

Waardeer dit blogbericht:
Lees Meer
0 reacties

Voorbereidingen Nationale Ouderendag

Nationale Ouderendag UWassistent

De voorbereidingen voor de Nationale Ouderendag zijn in volle gang, zodat we op 7 oktober de wensen van ouderen in vervulling kunnen laten gaan. Op 12 mei jongstleden hebben we bij Douwe Egberts met ruim zestig enthousiaste mensen de feestelijke start gemaakt op weg naar 7 oktober! Landelijk gaan we duizenden wensen vervullen. In Den Haag bestaat het comité in ieder geval uit Senioren-assistent, Respect Zorggroep en Woonz. Ouderen zijn lang niet altijd in staat om datgene te doen wat ze zelf willen. Tijdens de Nationale Ouderendag kan iedereen het mogelijk maken om de ouderen zelf aan het roer te zetten. Zet 7 oktober vast in je agenda! 

   

 

Waardeer dit blogbericht:
Lees Meer
0 reacties

Huisartsbeurs 2016

Huisarts 2016

Afgelopen zaterdag stond UWassistent op de Huisartsbeurs. De beurs werd goed bezocht door huisartsen, praktijkverpleegkundigen, doktersassistenten, huisartsen in opleiding en andere belangstellenden. UWassistent kan veel betekenen voor ouderen die wel wat hulp kunnen gebruiken. De Huisartsbeurs was een goede gelegenheid om huisartsen en praktijkverpleegkundigen enthousiast te maken voor onze organisatie. Bij UWassistent bepaal je als klant zelf wanneer, van wie en op wat voor manier je ondersteuning ontvangt. Klanten houden dus zelf de regie. 

Heeft u ons op de beurs gezien en wilt u meer informatie? Ga dan onze pagina voor huisartsenpraktijken.

   

 

Waardeer dit blogbericht:
Lees Meer
0 reacties
© 2013-2017 UWassistent B.V. Algemene voorwaarden Privacy