Blog

Lees hier onze nieuws- en blogberichten

Persbericht Bredase ondernemer speelt in op hulpvraag

P    e     r     s     b     e     r     i      c     h     t    

Bredase ondernemer speelt in op hulpvraag

BREDA – Na het grote succes van Senioren-assistent.nl, is nu ook UWassistent.nl gelanceerd. Senioren-assistent.nl is drie jaar geleden in de markt gezet om senioren te ondersteunen om langer thuis te kunnen blijven wonen. “Al snel bleek de doelgroep voor klussen als stoffen, stofzuigen, dweilen, maar ook een plank ophangen, de tuin onderhouden of hulp bij de administratie veel breder,” legt eigenaar Joost Damen uit.

Om in deze behoefte te voorzien startte deze Bredase ondernemer eind maart 2016 naast Senioren-assistent.nl met UWassistent.nl. Via lokale franchisenemers zorgt UWassistent voor persoonlijke en lokale hulp met dagelijkse activiteiten. Denk aan hulpverlening op maat aan mensen die zelf geen zin hebben in bepaalde klussen of die er de energie niet (meer) voor hebben. Omdat ze bijvoorbeeld te druk zijn met andere bezigheden of omdat ze op een andere manier beperkt zijn.

Landelijk dekkend netwerk

Een druk gezin, een mindervalide of een senior vraagt en UWassistent draait. Als iemand bijvoorbeeld geen prettig of geen veilig gevoel heeft om alleen boodschappen te doen, dan regelt UWassistent iemand die mee gaat. UWassistent heeft een landelijk dekkend netwerk van professionals die graag helpen en zoekt een persoon uit de directe omgeving die kan beantwoorden aan een bepaalde hulpvraag.

Laagdrempelig

Hulp vragen is voor veel mensen moeilijk. Zeker als er een beroep gedaan moet worden op familie of vrienden. Maar waarom nog langer mensen inschakelen die zelf genoeg te doen hebben? UWassistent is er speciaal voor opgericht en ondersteunt op een laagdrempelige manier bij tal van klussen. Zowel bij jonge gezinnen die het druk hebben als bij senioren of anderen die af en toe een steuntje in de rug nodig hebben.

EINDE PERSBERICHT

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie neemt u contact op met eigenaar Joost Damen op telefoonnummer 085-2013072

Waardeer dit blogbericht:
Lees Meer
0 reacties

UWassistent online!

Met trots tonen wij u onze nieuwe website: UWassistent.nl. De afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt aan de nieuwe website en ook aan ons ‘vernieuwde’ concept. Waarom nu ook UWassistent? In 2013 zijn wij gestart met Senioren-assistent. Bij Senioren-assistent ondersteunen we senioren bij het langer zelfstandig thuis wonen. Gedurende onze reis naar de perfecte formule zijn we tot de conclusie gekomen dat naast senioren ook andere doelgroepen interesse hebben in onze dienstverlening. Wij leveren persoonlijke service en maatwerk. Deze werkwijze is interessant voor iedereen! Van jonge gezinnen die het druk hebben tot senioren die ondersteuning nodig hebben. Vandaar onze nieuwe naam: UWassistent

En Senioren-assistent dan? Deze naam blijft gewoon bestaan. Bij Senioren-assistent zal nog meer de nadruk komen te liggen bij het ondersteunen van mantelzorgers en samenwerkingen met thuiszorginstellingen. De komende maanden zal de website van Senioren-assistent ook worden aangepast.

   

 

Waardeer dit blogbericht:
Lees Meer
0 reacties

Word franchisenemer

Word franchisenemer!

Wil je aan de slag als een persoonlijke assistent? Zie jij kansen om een netwerk op te bouwen van klanten die ondersteuning in het dagelijks leven kunnen gebruiken? Uw assistent zoekt franchisenemers die zich met hart en ziel inzetten voor de medemens. Je kunt zowel fulltime als parttime aan de slag in je eigen regio.


Wat doet een persoonlijke assistent?

Jij bent het aanspreekpunt voor de klanten en dienstverleners in jouw regio. Je zorgt ervoor dat de gevraagde diensten worden geleverd aan de klant. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opbouw van een netwerk van klanten en dienstverleners. Je dienstverlenende instelling en organisatietalent zet je in om te zorgen voor tevreden klanten. Tot slot ben je ondernemend en gemotiveerd om een succes te maken van je eigen onderneming.

Lees meer

   

 

Waardeer dit blogbericht:
Lees Meer
0 reacties

UWassistent Theo Stassen in de Westelijke Mijnstreek

Theo Stassen

Kan ik het verschil maken?

Al sinds jaar en dag sta ik tussen de mensen. Als jong afgestudeerde maakte ik kennis met retail en ontdekte ik dat het invullen van behoeftes mij erg ligt. Heerlijk met jong en oud aan de slag gaan en klantverwachtingen overtreffen. Menig blij gezicht bij het vertrek uit de winkel, menig blij gezicht als de klant terug kwam als hij/zij op zoek was naar vernieuwing. Na intern opleidingen gevolgd te hebben kreeg ik de mogelijkheid zelf een filiaal te runnen. Samen met de mensen om me heen konden we hier een succes van maken. Dit leidde uiteindelijk tot een eindverantwoordelijkheid voor een 26 en later 32 filialen in zuid Nederland en België. Ná het afstoten van winkels (België) en een stapje terug doen kwam ik in de bouwmarktwereld terecht. Terug naar de roots die mij liggen… een onervaren manager op weg helpen en met de eigen mensen en de klanten aan de slag gaan.

Ook privé zoek ik mensen om me heen en probeer ik mijn steentje aan de maatschappij bij te dragen. Ondanks de drukke werkzaamheden, bleek het toch mogelijk om lid van diverse verenigingen te worden (te weinig tijd bestaat immers niet, wel te weinig prioriteit). Als onderdeel van de plaatselijke schutterij, carnavalsvereniging en revu gezelschap mag ik op allerlei verschillende niveaus meewerken aan de diverse activiteiten. Meewerken aan het levendig houden van onze omgeving.

Al heel lang kriebelde het om als zelfstandige aan de slag te gaan. Maar hoe... en wat?

Want:

Wat heb ik geleerd? Welke feedback krijg ik? Wat kan ik voor anderen betekenen? Wat gebeurt er om me heen? Waar liggen de behoeftes? Hoe kan ik voldoening uit mijn werk halen?

Door de jarenlange ervaring was mij één ding duidelijk. Het moest een maatschappelijk karakter hebben. Enerzijds iets goed doen in de maatschappij anderzijds hier ook zelf voldoening van hebben. De zorg in het algemeen is inmiddels hét onderwerp van de dag. Vooral het langer thuis blijven wonen is voor menigeen een heilig doel. Daar ligt een grote behoefte. Niet alleen voor de senior maar ook voor diegenen die, hetzij tijdelijk hetzij langdurig, niet in staat zijn om primaire zaken (zoals bv huishoudelijk werk) in en rondom het huis op te pakken. Met als droevig gevolg het huis te moeten verlaten. Triest, immers zoals het klokje thuis tikt... Ook van mantelzorgers wordt steeds meer verwacht. Sommigen balanceren op het randje van wat zij nog aankunnen. Ook zij zoeken verlichting bij hun taken. Verder ligt er ook een behoefte bij mensen die door drukke werkzaamheden geen tijd hebben om de primaire zaken op te pakken of zich liever bezig houden met de leuke zaken in het leven.

Kan ik het verschil maken?

Ja, mijn jarenlange ervaring binnen retail kan ik nu goed gebruiken bij dienstverlening binnen deze zorg. Door de opgedane ervaringen in de afgelopen jaren kan ik zorgen voor een perfecte match tussen u aan de ene kant en de hulpverlener aan de andere kant. Passend bij u en uw behoefte, waarbij u steeds de regie houdt. Kijk maar eens bij de diensten die wij u kunnen aanbieden. Een compleet pakket dat het mogelijk maakt om langer, met meer plezier en met minder zorgen in uw vertrouwde omgeving te kunnen (blijven) wonen, waardoor u zelf weer meer tijd en rust vindt om te kunnen genieten van de kleine en de grote dingen die het leven u te bieden heeft.
   

 

Waardeer dit blogbericht:
Lees Meer

UWassistent Nancy Rietveld in Amsterdam en Amstelveen

Nancy Rietveld

Sinds 1 januari 2015 Senioren-assistent in de regio Amsterdam en Amstelveen. Als persoonlijk assistent houd ik van regelen, verzorgen en contacten onderhouden. Hier krijg ik energie van, waardoor mijn werk als persoonlijk assistent mij veel plezier en voldoening geeft. Geen mens is hetzelfde en iedereen heeft zijn eigen verhaal. Ik vind het interessant om mij steeds weer te verdiepen in een unieke situatie en samen met de oudere na te gaan wat zijn of haar wensen zijn en hoe hij of zij geholpen wil worden.

Wat mijn werk ook veelzijdig maakt is dat ik ook te maken heb met de omgeving van de oudere. Denk aan de kinderen, andere familieleden, vrienden en ook vaak de buren. Samen kunnen we er voor zorgen dat het de oudere aan niets ontbreekt en op deze manier langer zelfstandig kan blijven wonen.

Daarnaast werk ik regelmatig samen met ouderenadviseurs vanuit een zorginstelling, praktijkondersteuners en vrijwilligersorganisaties. Dit komt de ouderenzorg in de regio duidelijk ten goede. Je bent een vertrouwd gezicht in de buurt.

Ik ben ook een persoonlijk assistent bij UWassistent. UWassistent is er voor iedereen. Denk aan tweeverdieners, jonge gezinnen en mensen die geen tijd hebben om hun huis schoon te houden. Voor deze groep mensen verzorg ik een betrouwbare hulp die ervoor zorgt dat alles weer heerlijk schoon is als zij thuiskomen.

Het is voor mij een leuke uitdaging om aan uw wensen te voldoen en zo uw leven te veraangenamen.

Nancy Rietveld
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-37470951

   

 

Waardeer dit blogbericht:
Lees Meer
0 reacties
© 2013-2017 UWassistent B.V. Algemene voorwaarden Privacy