Senioren-assistent Suzanne viert de lente en neemt mee ... ?

UWassistent Suzanne van Aubel 

Op 31 maart jl. is de winnaar bekend gemaakt van de Senioren-assistent Lente-actie. Senioren-assistent is gespecialiseerd in het verlenen van diverse zorg-, hulp- en gemaksdiensten op maat voor 50 + ers zodat senioren prettig zelfstandig thuis kunnen wonen. Enkele van deze diensten zijn huishoudelijke hulp, begeleiding naar bijvoorbeeld een afspraak in het ziekenhuis en gezelschap om bijvoorbeeld iets leuks te ondernemen.

Dit laatste was ook de prijs van de Senioren-assistent Lente-actie; een geheel verzorgde high tea middag. De winnaar was door mevrouw de Haan opgegeven vanwege zijn jarenlange liefdevolle verzorging van zijn echtgenote en volgens mevrouw de Haan had deze meneer een gezellige high tea middag echt verdiend.

Op de door meneer uitgekozen (Konings)dag kwam Persoonlijk assistent Suzanne van Aubel meneer met de auto ophalen om vervolgens naar het restaurant in Ulvenhout te gaan. Dit restaurant is prachtig gelegen in de bossen en met het mooie weer van die middag een goed begin. Het was een gezellige drukte bij restaurant de Fazanterie en al snel konden we plaatsnemen aan het gereserveerde tafeltje aan het raam. Onder het drinken van heerlijke thee en het eten van een lekkere soep, diverse scones, cakejes, zoetwaren, sandwiches en andere lekkere hartige gerechten was het aangenaam praten. Na een prettige middag en een goed gesprek bracht de Persoonlijk assistent meneer weer naar huis met een lenteboeket als aandenken.

Mocht u in de toekomst een hulpvraag hebben, neem dan gerust contact op met Senioren-assistent. (telefoon-nummer 06 4490 0124-mobiel/085 2013072 -hoofdkantoor). Uw Persoonlijk assistent Suzanne van Aubel brengt uw hulpvraag dan in kaart en zorgt ervoor dat u de ondersteuning krijgt die u verwacht.

Lees Meer
Waardeer dit blogbericht:
0 reacties

Liesbeth Pauw geïnterviewd door Regio Leidsche Rijn

Liesbeth Pauw

“Met een door samenwerkingspartner Daphne aangevraagd PGB was het voor een oudere cliënt met dementie mogelijk om een jaar langer thuis te wonen.” Een quote uit het interview dat Regio Leidsche Rijn met onze assistent Liesbeth Pauw hield. 

Benieuwd naar het hele interview met Liesbeth? Hier vindt u de link naar het interview http://bit.ly/29uX8q4

Lees Meer
Waardeer dit blogbericht:
0 reacties

Eten met gemak!

Eten met Gemak werkt samen met UWassistent

Bianca is altijd op zoek naar leuke en interessante partners waarmee zij als UWassistent kan samenwerken. Op die manier kan zij haar netwerk uitbreiden zodat al haar klanten hier gebruik van kunnen maken. Zo schakelt zij snel en kan soms een probleem of vraag dezelfde dag al opgelost of beantwoord zijn. Uiteraard is Bianca kritisch en wil zij van haar netwerkcontacten de zekerheid dat zij net zo dienstverlenend zijn als zij. Iedere partner is daarom zorgvuldig gekozen en persoonlijk door haar gesproken.

Zo ook de organisatie "eten met gemak!". Na een leuk gesprek heeft Bianca samen met twee van haar bestaande klanten een proefmaaltijd gekregen. Bianca en haar klanten waren het erover eens dat de maaltijd meer dan prima is. Zij kan "eten met gemak!" daarom ook van harte aanbevelen. Bianca maakt het haar klanten graag gemakkelijk dus regelt Bianca het eerste contact met de betreffende contact persoon.

Lees Meer
Waardeer dit blogbericht:
0 reacties

Voorbereidingen Nationale Ouderendag

Nationale Ouderendag UWassistent

De voorbereidingen voor de Nationale Ouderendag zijn in volle gang, zodat we op 7 oktober de wensen van ouderen in vervulling kunnen laten gaan. Op 12 mei jongstleden hebben we bij Douwe Egberts met ruim zestig enthousiaste mensen de feestelijke start gemaakt op weg naar 7 oktober! Landelijk gaan we duizenden wensen vervullen. In Den Haag bestaat het comité in ieder geval uit Senioren-assistent, Respect Zorggroep en Woonz. Ouderen zijn lang niet altijd in staat om datgene te doen wat ze zelf willen. Tijdens de Nationale Ouderendag kan iedereen het mogelijk maken om de ouderen zelf aan het roer te zetten. Zet 7 oktober vast in je agenda! 

Lees Meer
Waardeer dit blogbericht:
0 reacties

UWassistent Annelies van de Waarsenburg

UWassistent Annelies van de Waarsenburg

Lees binnenkort meer over Annelies van de Waarsenburg.

Lees Meer
Waardeer dit blogbericht:
0 reacties

Huisartsbeurs 2016

Afgelopen zaterdag stond UWassistent op de Huisartsbeurs. De beurs werd goed bezocht door huisartsen, praktijkverpleegkundigen, doktersassistenten, huisartsen in opleiding en andere belangstellenden. UWassistent kan veel betekenen voor ouderen die wel wat hulp kunnen gebruiken. De Huisartsbeurs was een goede gelegenheid om huisartsen en praktijkverpleegkundigen enthousiast te maken voor onze organisatie. Bij UWassistent bepaal je als klant zelf wanneer, van wie en op wat voor manier je ondersteuning ontvangt. Klanten houden dus zelf de regie. 

Heeft u ons op de beurs gezien en wilt u meer informatie? Ga dan onze pagina voor huisartsenpraktijken.

Lees Meer
Waardeer dit blogbericht:
0 reacties

Persbericht Bredase ondernemer speelt in op hulpvraag

P    e     r     s     b     e     r     i      c     h     t    

Bredase ondernemer speelt in op hulpvraag

BREDA – Na het grote succes van Senioren-assistent.nl, is nu ook UWassistent.nl gelanceerd. Senioren-assistent.nl is drie jaar geleden in de markt gezet om senioren te ondersteunen om langer thuis te kunnen blijven wonen. “Al snel bleek de doelgroep voor klussen als stoffen, stofzuigen, dweilen, maar ook een plank ophangen, de tuin onderhouden of hulp bij de administratie veel breder,” legt eigenaar Joost Damen uit.

Om in deze behoefte te voorzien startte deze Bredase ondernemer eind maart 2016 naast Senioren-assistent.nl met UWassistent.nl. Via lokale franchisenemers zorgt UWassistent voor persoonlijke en lokale hulp met dagelijkse activiteiten. Denk aan hulpverlening op maat aan mensen die zelf geen zin hebben in bepaalde klussen of die er de energie niet (meer) voor hebben. Omdat ze bijvoorbeeld te druk zijn met andere bezigheden of omdat ze op een andere manier beperkt zijn.

Landelijk dekkend netwerk

Een druk gezin, een mindervalide of een senior vraagt en UWassistent draait. Als iemand bijvoorbeeld geen prettig of geen veilig gevoel heeft om alleen boodschappen te doen, dan regelt UWassistent iemand die mee gaat. UWassistent heeft een landelijk dekkend netwerk van professionals die graag helpen en zoekt een persoon uit de directe omgeving die kan beantwoorden aan een bepaalde hulpvraag.

Laagdrempelig

Hulp vragen is voor veel mensen moeilijk. Zeker als er een beroep gedaan moet worden op familie of vrienden. Maar waarom nog langer mensen inschakelen die zelf genoeg te doen hebben? UWassistent is er speciaal voor opgericht en ondersteunt op een laagdrempelige manier bij tal van klussen. Zowel bij jonge gezinnen die het druk hebben als bij senioren of anderen die af en toe een steuntje in de rug nodig hebben.

EINDE PERSBERICHT

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie neemt u contact op met eigenaar Joost Damen op telefoonnummer 085-2013072

Lees Meer
Waardeer dit blogbericht:
0 reacties

UWassistent online!

Met trots tonen wij u onze nieuwe website: UWassistent.nl. De afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt aan de nieuwe website en ook aan ons ‘vernieuwde’ concept. Waarom nu ook UWassistent? In 2013 zijn wij gestart met Senioren-assistent. Bij Senioren-assistent ondersteunen we senioren bij het langer zelfstandig thuis wonen. Gedurende onze reis naar de perfecte formule zijn we tot de conclusie gekomen dat naast senioren ook andere doelgroepen interesse hebben in onze dienstverlening. Wij leveren persoonlijke service en maatwerk. Deze werkwijze is interessant voor iedereen! Van jonge gezinnen die het druk hebben tot senioren die ondersteuning nodig hebben. Vandaar onze nieuwe naam: UWassistent

En Senioren-assistent dan? Deze naam blijft gewoon bestaan. Bij Senioren-assistent zal nog meer de nadruk komen te liggen bij het ondersteunen van mantelzorgers en samenwerkingen met thuiszorginstellingen. De komende maanden zal de website van Senioren-assistent ook worden aangepast.

Lees Meer
Waardeer dit blogbericht:
0 reacties

Word franchisenemer

Franchisenemer UWassistent

Word franchisenemer!

Wil je aan de slag als een persoonlijke assistent? Zie jij kansen om een netwerk op te bouwen van klanten die ondersteuning in het dagelijks leven kunnen gebruiken? Uw assistent zoekt franchisenemers die zich met hart en ziel inzetten voor de medemens. Je kunt zowel fulltime als parttime aan de slag in je eigen regio.

 

Wat doet een persoonlijke assistent?

Jij bent het aanspreekpunt voor de klanten en dienstverleners in jouw regio. Je zorgt ervoor dat de gevraagde diensten worden geleverd aan de klant. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opbouw van een netwerk van klanten en dienstverleners. Je dienstverlenende instelling en organisatietalent zet je in om te zorgen voor tevreden klanten. Tot slot ben je ondernemend en gemotiveerd om een succes te maken van je eigen onderneming.

Lees meer

Lees Meer
Waardeer dit blogbericht:
0 reacties

UWassistent Theo Stassen in de Westelijke Mijnstreek

Theo Stassen

Kan ik het verschil maken?

Al sinds jaar en dag sta ik tussen de mensen. Als jong afgestudeerde maakte ik kennis met retail en ontdekte ik dat het invullen van behoeftes mij erg ligt. Heerlijk met jong en oud aan de slag gaan en klantverwachtingen overtreffen. Menig blij gezicht bij het vertrek uit de winkel, menig blij gezicht als de klant terug kwam als hij/zij op zoek was naar vernieuwing. Na intern opleidingen gevolgd te hebben kreeg ik de mogelijkheid zelf een filiaal te runnen. Samen met de mensen om me heen konden we hier een succes van maken. Dit leidde uiteindelijk tot een eindverantwoordelijkheid voor een 26 en later 32 filialen in zuid Nederland en België. Ná het afstoten van winkels (België) en een stapje terug doen kwam ik in de bouwmarktwereld terecht. Terug naar de roots die mij liggen… een onervaren manager op weg helpen en met de eigen mensen en de klanten aan de slag gaan.

Ook privé zoek ik mensen om me heen en probeer ik mijn steentje aan de maatschappij bij te dragen. Ondanks de drukke werkzaamheden, bleek het toch mogelijk om lid van diverse verenigingen te worden (te weinig tijd bestaat immers niet, wel te weinig prioriteit). Als onderdeel van de plaatselijke schutterij, carnavalsvereniging en revu gezelschap mag ik op allerlei verschillende niveaus meewerken aan de diverse activiteiten. Meewerken aan het levendig houden van onze omgeving.

Al heel lang kriebelde het om als zelfstandige aan de slag te gaan. Maar hoe... en wat?

Want:

Wat heb ik geleerd? Welke feedback krijg ik? Wat kan ik voor anderen betekenen? Wat gebeurt er om me heen? Waar liggen de behoeftes? Hoe kan ik voldoening uit mijn werk halen?

Door de jarenlange ervaring was mij één ding duidelijk. Het moest een maatschappelijk karakter hebben. Enerzijds iets goed doen in de maatschappij anderzijds hier ook zelf voldoening van hebben. De zorg in het algemeen is inmiddels hét onderwerp van de dag. Vooral het langer thuis blijven wonen is voor menigeen een heilig doel. Daar ligt een grote behoefte. Niet alleen voor de senior maar ook voor diegenen die, hetzij tijdelijk hetzij langdurig, niet in staat zijn om primaire zaken (zoals bv huishoudelijk werk) in en rondom het huis op te pakken. Met als droevig gevolg het huis te moeten verlaten. Triest, immers zoals het klokje thuis tikt... Ook van mantelzorgers wordt steeds meer verwacht. Sommigen balanceren op het randje van wat zij nog aankunnen. Ook zij zoeken verlichting bij hun taken. Verder ligt er ook een behoefte bij mensen die door drukke werkzaamheden geen tijd hebben om de primaire zaken op te pakken of zich liever bezig houden met de leuke zaken in het leven.

Kan ik het verschil maken?

Ja, mijn jarenlange ervaring binnen retail kan ik nu goed gebruiken bij dienstverlening binnen deze zorg. Door de opgedane ervaringen in de afgelopen jaren kan ik zorgen voor een perfecte match tussen u aan de ene kant en de hulpverlener aan de andere kant. Passend bij u en uw behoefte, waarbij u steeds de regie houdt. Kijk maar eens bij de diensten die wij u kunnen aanbieden. Een compleet pakket dat het mogelijk maakt om langer, met meer plezier en met minder zorgen in uw vertrouwde omgeving te kunnen (blijven) wonen, waardoor u zelf weer meer tijd en rust vindt om te kunnen genieten van de kleine en de grote dingen die het leven u te bieden heeft.

 

Lees Meer
Waardeer dit blogbericht:
0 reacties

UWassistent Nancy Rietveld in Amsterdam en Amstelveen

Nancy Rietveld

Sinds 1 januari 2015 Senioren-assistent in de regio Amsterdam en Amstelveen. Als persoonlijk assistent houd ik van regelen, verzorgen en contacten onderhouden. Hier krijg ik energie van, waardoor mijn werk als persoonlijk assistent mij veel plezier en voldoening geeft. Geen mens is hetzelfde en iedereen heeft zijn eigen verhaal. Ik vind het interessant om mij steeds weer te verdiepen in een unieke situatie en samen met de oudere na te gaan wat zijn of haar wensen zijn en hoe hij of zij geholpen wil worden.

Wat mijn werk ook veelzijdig maakt is dat ik ook te maken heb met de omgeving van de oudere. Denk aan de kinderen, andere familieleden, vrienden en ook vaak de buren. Samen kunnen we er voor zorgen dat het de oudere aan niets ontbreekt en op deze manier langer zelfstandig kan blijven wonen.

Daarnaast werk ik regelmatig samen met ouderenadviseurs vanuit een zorginstelling, praktijkondersteuners en vrijwilligersorganisaties. Dit komt de ouderenzorg in de regio duidelijk ten goede. Je bent een vertrouwd gezicht in de buurt.

Ik ben ook een persoonlijk assistent bij UWassistent. UWassistent is er voor iedereen. Denk aan tweeverdieners, jonge gezinnen en mensen die geen tijd hebben om hun huis schoon te houden. Voor deze groep mensen verzorg ik een betrouwbare hulp die ervoor zorgt dat alles weer heerlijk schoon is als zij thuiskomen.

Het is voor mij een leuke uitdaging om aan uw wensen te voldoen en zo uw leven te veraangenamen.

Nancy Rietveld
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-37470951

Lees Meer
Waardeer dit blogbericht:
0 reacties

UWassistent Corine Stigter in Dongen en Oosterhout

Corine Stigter

Sinds februari 2015 ben ik werkzaam als Senioren-assistent in de regio Dongen en Oosterhout. In het verleden heb ik veel mantelzorg verricht voor familieleden en vrijwilligerswerk gedaan in verzorgingshuizen. Beroepsmatig ben ik lange tijd werkzaam geweest als secretaresse en management assistente en zodoende heb ik veel ervaring opgedaan in het regelen en organiseren. Ook ben ik eerder ondernemer geweest en deze ervaring komt mij goed van pas bij werving en selectie van de juiste mensen.

Ik heb altijd al affiniteit met de doelgroep ouderen gehad. Sinds vorig jaar is de zorg enorm veranderd. Ouderen moeten steeds langer zelfstandig thuis wonen en krijgen steeds minder hulp. Daar wilde ik graag iets aan doen. Toen ik de franchise organisatie Senioren-assistent tegenkwam was ik hier dan ook meteen enthousiast over. Ik heb er bewust voor gekozen om mijn vaste baan op te zeggen en aan de slag te gaan als Senioren-assistent. Ik kan wel zeggen dat ik daar nog geen moment spijt van heb gehad! Ik heb al veel ouderen bezocht en wat hoor je dan toch een mooie, maar soms ook hele schrijnende verhalen.

De hulp is vaak hard nodig, want het blijkt toch dat wij pas worden ingeschakeld als de nood (te) hoog is. Inmiddels heb ik een fijne klantenkring opgebouwd in mijn regio en heb ik veel mensen van hulp kunnen voorzien. Ik verleen zelf diensten bij ouderen, maar zet ook mensen in. Inmiddels heb ik een vast team bestaande uit 15 professionele, ervaren en betrokken hulpen die ik met het volste vertrouwen bij ouderen inzet. De mensen die ik inzet screen ik allemaal zelf. Affiniteit en ervaring met ouderen vind ik daarbij erg belangrijk. Ik ga een persoonlijk intakegesprek aan, check referenties na en doe onderzoek naar de personen via internet.

De ervaring leert dat ouderen niet zomaar zelf om hulp vragen. Vaak komt de hulpvraag van de kinderen, van een wijkverpleegkundige of een andere instantie. In een vrijblijvend intakegesprek met de cliënt en eventuele kinderen peil ik de behoefte aan hulp en zoeken we samen naar een goede oplossing. De wensen van de cliënt staan hierbij centraal. Ik neem ruim de tijd bij zo’n eerste gesprek want vaak komt het hele levensverhaal aan bod. Mensen zijn blij dat er iemand naar ze luistert en op zoek gaat naar een oplossing voor een deel hun problemen. Na het intakegesprek ga ik op zoek naar passende hulp. Vaak is er al binnen 1 á 1,5 week een goede hulp geregeld. Tijdens ziekte en vakanties van de vaste hulp regel ik altijd een invalhulp.

Het werk dat ik doe is erg dankbaar werk en daar haal ik veel energie uit. Ik vind het geweldig om mensen te leren kennen, de levenservaringen van ouderen te horen en mensen aan elkaar te verbinden.

Wat kan ik voor u betekenen?

U woont nog thuis. Het is het belangrijk dat u dit zo lang mogelijk zelfstandig kunt doen, maar soms heeft u daar wat hulp bij nodig. Daarom bied ik u als Senioren-assistent graag ondersteuning waar en wanneer u dat nodig heeft. Ik ben er ook om de mantelzorger te ondersteunen wanneer het soms even teveel wordt.

Mijn dienstverlening is erop gericht het leven van u als oudere makkelijker te maken, waardoor u weer van het leven kunt genieten. Mijn passie is omgaan met mensen en oplossingen zoeken voor problemen. Dit doe ik met veel persoonlijke aandacht en uw wensen staan daarbij centraal.

Ik kan me voorstellen dat het onwennig is om een onbekende te benaderen, maar de ervaring leert dat mensen zich al gauw bij mij op hun gemak voelen en er snel een vertrouwensband ontstaat.

Mijn werkgebied is Dongen, Klein Dongen, Dongen Vaart, ‘s-Gravenmoer, Oosterhout, Oosteind en Dorst

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik hoop u binnenkort te ontmoeten! 

Korte CV Corine Stigter

Werkervaring

Februari 2015 - heden Werkzaam als franchisenemer voor Senioren-assistent in de gemeente Dongen en Oosterhout.

Als Senioren-assistent ondersteun ik senioren bij het zelfstandig thuiswonen. Ik zet ondersteunende diensten in zoals huishoudelijke hulp, gezelschapsmaatje, boodschappenservice etc.

Februari 2011 - mei 2015 Werkzaam als Programmacoördinator bij de Utrechtse Ondernemers Academie.

Voornaamste werkzaamheden: het plannen van workshops, het regelen van locaties en trainers, het werven en begeleiden van de cursisten, contacten met coaches en trainers, bewaking van de kwaliteit van de opleidingsprogramma’s, organiseren van netwerkbijeenkomsten, het bijhouden van het CRM systeem, agendabeheer, notuleren van bestuursvergaderingen en het plaatsen van berichten op sociale media.

Opleidingen en cursussen

2015 HBO module NTI Zorg en welzijn voor ouderen (nog niet afgerond)

Lees Meer
Waardeer dit blogbericht:
0 reacties

UWassistent Maaike Smulders in Eindhoven en omgeving

UWassistent Maaike Smulders

Maaike Smulders

Ik ben Maaike Smulders. De rode draad in mijn loopbaan is:
* De pure interesse in mensen. Of het nu klanten, leveranciers of collega’s zijn, ze krijgen de aandacht die ze verdienen.
* Het vinden van goede oplossingen. Naar tevredenheid van alle partijen, binnen budget en binnen de gestelde deadline.
* Het stressvrij beheren van meerdere projecten en werkzaamheden.

Mijn capaciteiten gecombineerd met mijn zorgzame karakter komen goed van pas in de functie van UWassistent. Persoonlijk contact en het leveren van maatwerk staan bij mij hoog in het vaandel. Uiteindelijk gaat het om de glimlach op het gezicht van u en/of uw naasten. Ik ondersteun u met veel plezier en bespreek graag de mogelijkheden. Bel of mail gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Diensten

UWassistent is er voor iedereen die een assistent nodig heeft of zoekt. Van drukke tweeverdieners tot mensen met een beperking. Of u nu tijdelijk of structureel assistentie nodig heeft. Van huishoudelijke hulp, gezelschap, klusjesman en tuinhulp tot hulp bij de administratie, de computer en zo nog meer. UWassistent biedt maatwerk voor iedere praktische hulpvraag.

Ervaring

Sinds 2015 ben ik actief in de regio Eindhoven. Ik heb diverse mensen met verschillende hulpvragen kunnen helpen. Van een klusjesman tot een huishoudelijke hulp. Van begeleiding bij een ziekenhuisbezoek, tot intensieve begeleiding bij thuiskomst uit het ziekenhuis. De verzorging van maaltijden, administratie of het regelen van de pedicure aan huis.

Regio

Ik ben actief in Eindhoven, Best, Son en Breugel, Nuenen, Geldrop, Aalst en Waalre, Valkenswaard en Veldhoven.

Lees Meer
Waardeer dit blogbericht:
0 reacties

UWassistent Liesbeth Pauw in Woerden en omgeving

Liesbeth Pauw

Ik ben Liesbeth Pauw. Mijn jarenlange werkervaring als ondernemer, commercieel assistent en mantelzorger komt mij goed van pas in mijn functie van UWassistent. In mijn werk vind ik persoonlijk contact heel belangrijk, ik word blij van een tevreden klant. Ik bied u graag de ondersteuning die u nodig heeft, belt of mailt u mij gerust als u wilt weten wat ik voor u kan betekenen. Ik kom met alle plezier bij u langs om samen te bekiiken hoe ik u kan helpen.

Partner

Als UWassistent ben ik de partner voor een ieder die een hulpvraag heeft voor hulp of zorg aan huis. Zoekt u een ervaren betrouwbare huishoudelijke hulp, een klusjesman of tuinman of hulp bij persoonlijke verzorging? Ik ga het voor u regelen. UWassistent zorgt voor hulp op maat met vaste dienstverleners op gewenste tijden. Wij zijn er voor iedereen, drukke tweeverdieners, overbelaste mantelzorgers en mensen met een beperking. Ook bieden wij veel hulp aan senioren.

Senioren en mantelzorgers

Als UWassistent zorg ik ervoor dat mijn (seniore) klanten aangenaam en zelfstandig kunnen blijven wonen. Zij houden zelf de regie over hun leven en zetten hulp en ondersteuning in waar nodig. De mantelzorger vindt ook steun bij ons, een luisterend oor, even tijd voor jezelf en iemand die met je meedenkt en “de zorg” tijdelijk even kan overnemen. Wij weten hoe belangrijk dit is.

Ervaring

Sinds 2014 ben ik actief in de regio Woerden en heb ik al veel mensen hulp kunnen bieden in heel verschillende situaties. Regelmatig krijg ik het verzoek van drukke tweeverdieners voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Onlangs hebben wij met spoed ondersteuning geboden aan een jong gezin waar de moeder enige tijd erg ziek was, direct hebben wij de zorg voor de kinderen en de huishouding tijdelijk overgenomen.

Samenwerking

Graag werk ik samen met andere professionals. In samenwerking met onze zorgadviseur hebben wij een PGB aanvraag geregeld en begeleid, zodat een oudere heer met dementie, met gezelschap, begeleiding en persoonlijke verzorging door ons, voorlopig thuis kan blijven wonen. Daarnaast heb ik goed contact met Buurtzorg, zij verwijzen mensen regelmatig door naar mij, bijvoorbeeld als ze uit het ziekenhuis zijn ontslagen en tijdelijk extra hulp en aandacht nodig hebben.

Wij (de dienstverleners en ik) zijn er voor u en maken het u graag gemakkelijk !

Lees Meer
Waardeer dit blogbericht:
0 reacties

UWassistent Miriam Steevens in Bergen op Zoom en omgeving

Lees binnenkort meer over Miriam Steevens.

Lees Meer
Waardeer dit blogbericht:
0 reacties

UWassistent Martin Bosch in Nijmegen en omgeving

UWassistent Martin Bosch

Martin Bosch

Leefplezier en zelfredzaam?

De boodschap van onze overheid in het zorglandschap is nu wel duidelijk. Het moet goedkoper en u moet zelfredzaam zijn. Dat laatste lijkt mij geen groot nieuws. Waarschijnlijk bent u daar al uw hele leven mee bezig.

Misschien hebt u de eerste jaren als baby deze zelfredzaamheid niet uitgestraald en hebben u ouders u gevoed en u een droog bedje bezorgd. Misschien hebben ze u ook wel verwend met extra aandacht, speelgoed en uitjes. Zou zo maar kunnen. Maar daarna heb u toch geleerd, geoefend en de handen uit de mouwen gestoken om een leven lang op eigen benen te kunnen staan.

Natuurlijk wilt u dit graag zo lang mogelijk volhouden. Die ruimte wordt met het ouder worden wel begrensd door uw omstandigheden, uw vaardigheden en lichamelijke en geestelijke mogelijkheden. Kunt u voor uzelf zorgen, koken, naar buiten gaan? Bent u in staat uw hobby uit te oefenen, het tuintje bij te houden, vriendschappen te onderhouden? Dan gaat het om kwaliteit van leven en leefplezier.

Leefplezier zou daardoor wel eens sterk kunnen bijdragen aan langer zelfstandig zijn en zelfstandig wonen. Tijd voor een nieuwe balans tussen leefplezier, zelfredzaamheid en comfort in combinatie met hulp en hulpmiddelen. Een bijkomend voordeel van dit zelf gaan regelen is dat het aantal protocollen en formulieren sterk terug gebracht kan worden. Ook daar wordt een mens blij van en levert al direct een bijdrage aan meer leefplezier.

Martin Bosch

UWassistent (ook voor senioren) in Nijmegen en omgeving.

Lees Meer
Waardeer dit blogbericht:
0 reacties

UWassistent Bianca van Wijk in Den Haag en omgeving

UWassistent Bianca van Wijk

Lees binnenkort meer over Bianca van Wijk.

Lees Meer
Waardeer dit blogbericht:
0 reacties

UWassistent Pascalle de Feijter in Etten-Leur en omgeving

UWassistent Pascalle de Feijter

Pascalle de Feijter

Ik ben Pascalle de Feijter-Bröcker, woon sinds 2008 in Etten Leur en ben getrouwd met een studiegenoot met wie ik inmiddels 20 + jaar samen ben. We hebben twee dochters die beiden nog op de basisschool zitten.

Tijdens mijn studie en ook de jaren daarna heb ik behoorlijk wat tijd in het buitenland doorgebracht. Daar heb ik o.a. geleerd om buiten mijn comfortzone te leven, snel contacten te leggen en mezelf aan te passen.

Gedurende de jaren daarna heb ik in het bedrijfsleven gewerkt en functies gehad op sales en customer service afdelingen. Hierbij heb ik veel voldoening gehaald uit het organiseren en structureren van werkzaamheden, maar vooral uit het contact met klanten. Relatiebeheer, betrouwbaar zijn en denken in oplossingen heeft eigenlijk altijd centraal gestaan tijdens deze functies.

Verder vind ik het erg leuk om, waar mogelijk, te ondersteunen op de school van mijn kinderen en op de hockeyclub waar ik al geruime tijd het team van mijn jongste dochter coach.

Met ingang van januari 2016 ben ik werkzaam als UWassistent. In deze rol kan ik mijn ervaringen en capaciteiten bundelen. Ik heb een dienstverlenende instelling en denk graag vanuit mogelijkheden. Op basis van vertrouwen en een goed persoonlijk contact kan ik u professionele ondersteuning bieden en goede, betrouwbare hulp voor u regelen.

  

Korte CV Pascalle de Feijter

Persoonlijke kenmerken

Een enthousiaste en energieke teamplayer met organisatietalent die oplossingsgericht te werk gaat. Anderen omschrijven mij als klantgericht, flexibel, gestructureerd en betrouwbaar.

Werkervaring

Januari 2016 - Heden Start Senioren-assistent Etten Leur

Het verlenen van zorg–, hulp- en gemakdiensten aan senioren op maat zoals het regelen van huishoudelijke hulp, gezelschap, begeleiding, maaltijden aan huis, tuinhulp en klushulp.

2011 - Januari 2015 Customer Service Medewerker, Cloetta Holland, fabrikant van zoetwaren

Kerntaken: klantcontact in binnen-en buitenland, relatiebeheer, begeleiden order to cash process, coördineren transporten, rapportages mbt service level en credit nota’s.

1999 - 2010 Sales Support Medewerker, Samas BV, fabrikant van kantoormeubelen Kerntaken: klantcontact in binnen- en buitenland, relatiebeheer, voeren van centrale regie over de klantorder.

Lees Meer
Waardeer dit blogbericht:
0 reacties

UWassistent Henk van der Meer in Friesland Midden

Binnenkort meer informatie over Henk van der Meer!

Lees Meer
Waardeer dit blogbericht:
0 reacties

Stichting Elisabeth en Senioren-assistent; samenwerking voor uw comfort!

Per 1 juli 2016 gaan Stichting Elisabeth en Senioren-assistent een samenwerking aan op het gebied van dienstverlening. Stichting Elisabeth werkt samen met Senioren-assistent om te zorgen dat het de huurders aan niets ontbreekt.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging Huurdersbelangen van Stichting Elisabeth op woensdag 29 juni jl. heeft Suzanne van Aubel, persoonlijk assistent, een presentatie gehouden over het bedrijf en wat Senioren-assistent voor de bewoners kan betekenen.

Er is een speciale folder ontwikkeld voor de huurders van Stichting Elisabeth en de eerste folder werd na de presentatie overhandigd aan de voorzitter van de Vereniging Huurdersbelangen. Teammanager Service & Comfort José van den Hoever gaf nog een toelichting: 

“waar voorheen Stichting Elisabeth haar verhuurders diensten aanbood via het Eluse comfortpakket, gaat Senioren-assistent deze diensten per 1 juli 2016 overnemen”. Stichting Elisabeth heeft al enige tijd goede ervaringen met Senioren-assistent”. Zowel in Breda als in Oosterhout maken al diverse bewoners naar tevredenheid gebruik van de diensten van Senioren-assistent en José heeft daarom alle vertrouwen in de samenwerking.

Senioren-assistent biedt verschillende diensten op maat die de bewoners ondersteunen bij het prettig zelfstandig wonen. De bewoners kunnen naar eigen behoeften gebruik maken van de diensten, waarbij verschillende keuzes en opties mogelijk zijn. 

Naast de diensten die Stichting Elisabeth de bewoners zelf al aanbiedt kan Senioren-assistent de volgende aanvullende diensten aanbieden: huishoudelijke hulp, gezelschap/ondersteuning dagelijkse taken, begeleiding naar bv. artsenbezoek of winkel, boodschappenservice, klushulp, administratiehulp en computerservice en –uitleg.

Senioren-assistent biedt ondersteuning op maat met uitsluitend kwalitatief goede en betrouwbare dienstverleners.

Persoonlijk assistent Suzanne van Aubel is de vaste contactpersoon voor de locaties Elisabeth Centrum, De Donk, Vuchterhage, Westerwiek in Breda en De Markhof in Ulvenhout.

Senioren-assistent Corine Stigter is de vaste contactpersoon voor De Tweesprong in Oosterhout.

Lees Meer
Waardeer dit blogbericht:
0 reacties
© 2013-2017 UWassistent B.V.