UWassistent Theo Stassen in de Westelijke Mijnstreek

Theo Stassen

Kan ik het verschil maken?

Al sinds jaar en dag sta ik tussen de mensen. Als jong afgestudeerde maakte ik kennis met retail en ontdekte ik dat het invullen van behoeftes mij erg ligt. Heerlijk met jong en oud aan de slag gaan en klantverwachtingen overtreffen. Menig blij gezicht bij het vertrek uit de winkel, menig blij gezicht als de klant terug kwam als hij/zij op zoek was naar vernieuwing. Na intern opleidingen gevolgd te hebben kreeg ik de mogelijkheid zelf een filiaal te runnen. Samen met de mensen om me heen konden we hier een succes van maken. Dit leidde uiteindelijk tot een eindverantwoordelijkheid voor een 26 en later 32 filialen in zuid Nederland en België. Ná het afstoten van winkels (België) en een stapje terug doen kwam ik in de bouwmarktwereld terecht. Terug naar de roots die mij liggen… een onervaren manager op weg helpen en met de eigen mensen en de klanten aan de slag gaan.

Ook privé zoek ik mensen om me heen en probeer ik mijn steentje aan de maatschappij bij te dragen. Ondanks de drukke werkzaamheden, bleek het toch mogelijk om lid van diverse verenigingen te worden (te weinig tijd bestaat immers niet, wel te weinig prioriteit). Als onderdeel van de plaatselijke schutterij, carnavalsvereniging en revu gezelschap mag ik op allerlei verschillende niveaus meewerken aan de diverse activiteiten. Meewerken aan het levendig houden van onze omgeving.

Al heel lang kriebelde het om als zelfstandige aan de slag te gaan. Maar hoe... en wat?

Want:

Wat heb ik geleerd? Welke feedback krijg ik? Wat kan ik voor anderen betekenen? Wat gebeurt er om me heen? Waar liggen de behoeftes? Hoe kan ik voldoening uit mijn werk halen?

Door de jarenlange ervaring was mij één ding duidelijk. Het moest een maatschappelijk karakter hebben. Enerzijds iets goed doen in de maatschappij anderzijds hier ook zelf voldoening van hebben. De zorg in het algemeen is inmiddels hét onderwerp van de dag. Vooral het langer thuis blijven wonen is voor menigeen een heilig doel. Daar ligt een grote behoefte. Niet alleen voor de senior maar ook voor diegenen die, hetzij tijdelijk hetzij langdurig, niet in staat zijn om primaire zaken (zoals bv huishoudelijk werk) in en rondom het huis op te pakken. Met als droevig gevolg het huis te moeten verlaten. Triest, immers zoals het klokje thuis tikt... Ook van mantelzorgers wordt steeds meer verwacht. Sommigen balanceren op het randje van wat zij nog aankunnen. Ook zij zoeken verlichting bij hun taken. Verder ligt er ook een behoefte bij mensen die door drukke werkzaamheden geen tijd hebben om de primaire zaken op te pakken of zich liever bezig houden met de leuke zaken in het leven.

Kan ik het verschil maken?

Ja, mijn jarenlange ervaring binnen retail kan ik nu goed gebruiken bij dienstverlening binnen deze zorg. Door de opgedane ervaringen in de afgelopen jaren kan ik zorgen voor een perfecte match tussen u aan de ene kant en de hulpverlener aan de andere kant. Passend bij u en uw behoefte, waarbij u steeds de regie houdt. Kijk maar eens bij de diensten die wij u kunnen aanbieden. Een compleet pakket dat het mogelijk maakt om langer, met meer plezier en met minder zorgen in uw vertrouwde omgeving te kunnen (blijven) wonen, waardoor u zelf weer meer tijd en rust vindt om te kunnen genieten van de kleine en de grote dingen die het leven u te bieden heeft.

 

Lees Meer
Waardeer dit blogbericht:
0 reacties

UWassistent Nancy Rietveld in Amsterdam en Amstelveen

Nancy Rietveld

Sinds 1 januari 2015 Senioren-assistent in de regio Amsterdam en Amstelveen. Als persoonlijk assistent houd ik van regelen, verzorgen en contacten onderhouden. Hier krijg ik energie van, waardoor mijn werk als persoonlijk assistent mij veel plezier en voldoening geeft. Geen mens is hetzelfde en iedereen heeft zijn eigen verhaal. Ik vind het interessant om mij steeds weer te verdiepen in een unieke situatie en samen met de oudere na te gaan wat zijn of haar wensen zijn en hoe hij of zij geholpen wil worden.

Wat mijn werk ook veelzijdig maakt is dat ik ook te maken heb met de omgeving van de oudere. Denk aan de kinderen, andere familieleden, vrienden en ook vaak de buren. Samen kunnen we er voor zorgen dat het de oudere aan niets ontbreekt en op deze manier langer zelfstandig kan blijven wonen.

Daarnaast werk ik regelmatig samen met ouderenadviseurs vanuit een zorginstelling, praktijkondersteuners en vrijwilligersorganisaties. Dit komt de ouderenzorg in de regio duidelijk ten goede. Je bent een vertrouwd gezicht in de buurt.

Ik ben ook een persoonlijk assistent bij UWassistent. UWassistent is er voor iedereen. Denk aan tweeverdieners, jonge gezinnen en mensen die geen tijd hebben om hun huis schoon te houden. Voor deze groep mensen verzorg ik een betrouwbare hulp die ervoor zorgt dat alles weer heerlijk schoon is als zij thuiskomen.

Het is voor mij een leuke uitdaging om aan uw wensen te voldoen en zo uw leven te veraangenamen.

Nancy Rietveld
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-37470951

Lees Meer
Waardeer dit blogbericht:
0 reacties

UWassistent Corine Stigter in Dongen en Oosterhout

Corine Stigter

Sinds februari 2015 ben ik werkzaam als Senioren-assistent in de regio Dongen en Oosterhout. In het verleden heb ik veel mantelzorg verricht voor familieleden en vrijwilligerswerk gedaan in verzorgingshuizen. Beroepsmatig ben ik lange tijd werkzaam geweest als secretaresse en management assistente en zodoende heb ik veel ervaring opgedaan in het regelen en organiseren. Ook ben ik eerder ondernemer geweest en deze ervaring komt mij goed van pas bij werving en selectie van de juiste mensen.

Ik heb altijd al affiniteit met de doelgroep ouderen gehad. Sinds vorig jaar is de zorg enorm veranderd. Ouderen moeten steeds langer zelfstandig thuis wonen en krijgen steeds minder hulp. Daar wilde ik graag iets aan doen. Toen ik de franchise organisatie Senioren-assistent tegenkwam was ik hier dan ook meteen enthousiast over. Ik heb er bewust voor gekozen om mijn vaste baan op te zeggen en aan de slag te gaan als Senioren-assistent. Ik kan wel zeggen dat ik daar nog geen moment spijt van heb gehad! Ik heb al veel ouderen bezocht en wat hoor je dan toch een mooie, maar soms ook hele schrijnende verhalen.

De hulp is vaak hard nodig, want het blijkt toch dat wij pas worden ingeschakeld als de nood (te) hoog is. Inmiddels heb ik een fijne klantenkring opgebouwd in mijn regio en heb ik veel mensen van hulp kunnen voorzien. Ik verleen zelf diensten bij ouderen, maar zet ook mensen in. Inmiddels heb ik een vast team bestaande uit 15 professionele, ervaren en betrokken hulpen die ik met het volste vertrouwen bij ouderen inzet. De mensen die ik inzet screen ik allemaal zelf. Affiniteit en ervaring met ouderen vind ik daarbij erg belangrijk. Ik ga een persoonlijk intakegesprek aan, check referenties na en doe onderzoek naar de personen via internet.

De ervaring leert dat ouderen niet zomaar zelf om hulp vragen. Vaak komt de hulpvraag van de kinderen, van een wijkverpleegkundige of een andere instantie. In een vrijblijvend intakegesprek met de cliënt en eventuele kinderen peil ik de behoefte aan hulp en zoeken we samen naar een goede oplossing. De wensen van de cliënt staan hierbij centraal. Ik neem ruim de tijd bij zo’n eerste gesprek want vaak komt het hele levensverhaal aan bod. Mensen zijn blij dat er iemand naar ze luistert en op zoek gaat naar een oplossing voor een deel hun problemen. Na het intakegesprek ga ik op zoek naar passende hulp. Vaak is er al binnen 1 á 1,5 week een goede hulp geregeld. Tijdens ziekte en vakanties van de vaste hulp regel ik altijd een invalhulp.

Het werk dat ik doe is erg dankbaar werk en daar haal ik veel energie uit. Ik vind het geweldig om mensen te leren kennen, de levenservaringen van ouderen te horen en mensen aan elkaar te verbinden.

Wat kan ik voor u betekenen?

U woont nog thuis. Het is het belangrijk dat u dit zo lang mogelijk zelfstandig kunt doen, maar soms heeft u daar wat hulp bij nodig. Daarom bied ik u als Senioren-assistent graag ondersteuning waar en wanneer u dat nodig heeft. Ik ben er ook om de mantelzorger te ondersteunen wanneer het soms even teveel wordt.

Mijn dienstverlening is erop gericht het leven van u als oudere makkelijker te maken, waardoor u weer van het leven kunt genieten. Mijn passie is omgaan met mensen en oplossingen zoeken voor problemen. Dit doe ik met veel persoonlijke aandacht en uw wensen staan daarbij centraal.

Ik kan me voorstellen dat het onwennig is om een onbekende te benaderen, maar de ervaring leert dat mensen zich al gauw bij mij op hun gemak voelen en er snel een vertrouwensband ontstaat.

Mijn werkgebied is Dongen, Klein Dongen, Dongen Vaart, ‘s-Gravenmoer, Oosterhout, Oosteind en Dorst

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik hoop u binnenkort te ontmoeten! 

Korte CV Corine Stigter

Werkervaring

Februari 2015 - heden Werkzaam als franchisenemer voor Senioren-assistent in de gemeente Dongen en Oosterhout.

Als Senioren-assistent ondersteun ik senioren bij het zelfstandig thuiswonen. Ik zet ondersteunende diensten in zoals huishoudelijke hulp, gezelschapsmaatje, boodschappenservice etc.

Februari 2011 - mei 2015 Werkzaam als Programmacoördinator bij de Utrechtse Ondernemers Academie.

Voornaamste werkzaamheden: het plannen van workshops, het regelen van locaties en trainers, het werven en begeleiden van de cursisten, contacten met coaches en trainers, bewaking van de kwaliteit van de opleidingsprogramma’s, organiseren van netwerkbijeenkomsten, het bijhouden van het CRM systeem, agendabeheer, notuleren van bestuursvergaderingen en het plaatsen van berichten op sociale media.

Opleidingen en cursussen

2015 HBO module NTI Zorg en welzijn voor ouderen (nog niet afgerond)

Lees Meer
Waardeer dit blogbericht:
0 reacties

UWassistent Maaike Smulders in Eindhoven en omgeving

UWassistent Maaike Smulders

Maaike Smulders

Ik ben Maaike Smulders. De rode draad in mijn loopbaan is:
* De pure interesse in mensen. Of het nu klanten, leveranciers of collega’s zijn, ze krijgen de aandacht die ze verdienen.
* Het vinden van goede oplossingen. Naar tevredenheid van alle partijen, binnen budget en binnen de gestelde deadline.
* Het stressvrij beheren van meerdere projecten en werkzaamheden.

Mijn capaciteiten gecombineerd met mijn zorgzame karakter komen goed van pas in de functie van UWassistent. Persoonlijk contact en het leveren van maatwerk staan bij mij hoog in het vaandel. Uiteindelijk gaat het om de glimlach op het gezicht van u en/of uw naasten. Ik ondersteun u met veel plezier en bespreek graag de mogelijkheden. Bel of mail gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Diensten

UWassistent is er voor iedereen die een assistent nodig heeft of zoekt. Van drukke tweeverdieners tot mensen met een beperking. Of u nu tijdelijk of structureel assistentie nodig heeft. Van huishoudelijke hulp, gezelschap, klusjesman en tuinhulp tot hulp bij de administratie, de computer en zo nog meer. UWassistent biedt maatwerk voor iedere praktische hulpvraag.

Ervaring

Sinds 2015 ben ik actief in de regio Eindhoven. Ik heb diverse mensen met verschillende hulpvragen kunnen helpen. Van een klusjesman tot een huishoudelijke hulp. Van begeleiding bij een ziekenhuisbezoek, tot intensieve begeleiding bij thuiskomst uit het ziekenhuis. De verzorging van maaltijden, administratie of het regelen van de pedicure aan huis.

Regio

Ik ben actief in Eindhoven, Best, Son en Breugel, Nuenen, Geldrop, Aalst en Waalre, Valkenswaard en Veldhoven.

Lees Meer
Waardeer dit blogbericht:
0 reacties

UWassistent Liesbeth Pauw in Woerden en omgeving

Liesbeth Pauw

Ik ben Liesbeth Pauw. Mijn jarenlange werkervaring als ondernemer, commercieel assistent en mantelzorger komt mij goed van pas in mijn functie van UWassistent. In mijn werk vind ik persoonlijk contact heel belangrijk, ik word blij van een tevreden klant. Ik bied u graag de ondersteuning die u nodig heeft, belt of mailt u mij gerust als u wilt weten wat ik voor u kan betekenen. Ik kom met alle plezier bij u langs om samen te bekiiken hoe ik u kan helpen.

Partner

Als UWassistent ben ik de partner voor een ieder die een hulpvraag heeft voor hulp of zorg aan huis. Zoekt u een ervaren betrouwbare huishoudelijke hulp, een klusjesman of tuinman of hulp bij persoonlijke verzorging? Ik ga het voor u regelen. UWassistent zorgt voor hulp op maat met vaste dienstverleners op gewenste tijden. Wij zijn er voor iedereen, drukke tweeverdieners, overbelaste mantelzorgers en mensen met een beperking. Ook bieden wij veel hulp aan senioren.

Senioren en mantelzorgers

Als UWassistent zorg ik ervoor dat mijn (seniore) klanten aangenaam en zelfstandig kunnen blijven wonen. Zij houden zelf de regie over hun leven en zetten hulp en ondersteuning in waar nodig. De mantelzorger vindt ook steun bij ons, een luisterend oor, even tijd voor jezelf en iemand die met je meedenkt en “de zorg” tijdelijk even kan overnemen. Wij weten hoe belangrijk dit is.

Ervaring

Sinds 2014 ben ik actief in de regio Woerden en heb ik al veel mensen hulp kunnen bieden in heel verschillende situaties. Regelmatig krijg ik het verzoek van drukke tweeverdieners voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Onlangs hebben wij met spoed ondersteuning geboden aan een jong gezin waar de moeder enige tijd erg ziek was, direct hebben wij de zorg voor de kinderen en de huishouding tijdelijk overgenomen.

Samenwerking

Graag werk ik samen met andere professionals. In samenwerking met onze zorgadviseur hebben wij een PGB aanvraag geregeld en begeleid, zodat een oudere heer met dementie, met gezelschap, begeleiding en persoonlijke verzorging door ons, voorlopig thuis kan blijven wonen. Daarnaast heb ik goed contact met Buurtzorg, zij verwijzen mensen regelmatig door naar mij, bijvoorbeeld als ze uit het ziekenhuis zijn ontslagen en tijdelijk extra hulp en aandacht nodig hebben.

Wij (de dienstverleners en ik) zijn er voor u en maken het u graag gemakkelijk !

Lees Meer
Waardeer dit blogbericht:
0 reacties

UWassistent Miriam Steevens in Bergen op Zoom en omgeving

Lees binnenkort meer over Miriam Steevens.

Lees Meer
Waardeer dit blogbericht:
0 reacties

UWassistent Martin Bosch in Nijmegen en omgeving

UWassistent Martin Bosch

Martin Bosch

Leefplezier en zelfredzaam?

De boodschap van onze overheid in het zorglandschap is nu wel duidelijk. Het moet goedkoper en u moet zelfredzaam zijn. Dat laatste lijkt mij geen groot nieuws. Waarschijnlijk bent u daar al uw hele leven mee bezig.

Misschien hebt u de eerste jaren als baby deze zelfredzaamheid niet uitgestraald en hebben u ouders u gevoed en u een droog bedje bezorgd. Misschien hebben ze u ook wel verwend met extra aandacht, speelgoed en uitjes. Zou zo maar kunnen. Maar daarna heb u toch geleerd, geoefend en de handen uit de mouwen gestoken om een leven lang op eigen benen te kunnen staan.

Natuurlijk wilt u dit graag zo lang mogelijk volhouden. Die ruimte wordt met het ouder worden wel begrensd door uw omstandigheden, uw vaardigheden en lichamelijke en geestelijke mogelijkheden. Kunt u voor uzelf zorgen, koken, naar buiten gaan? Bent u in staat uw hobby uit te oefenen, het tuintje bij te houden, vriendschappen te onderhouden? Dan gaat het om kwaliteit van leven en leefplezier.

Leefplezier zou daardoor wel eens sterk kunnen bijdragen aan langer zelfstandig zijn en zelfstandig wonen. Tijd voor een nieuwe balans tussen leefplezier, zelfredzaamheid en comfort in combinatie met hulp en hulpmiddelen. Een bijkomend voordeel van dit zelf gaan regelen is dat het aantal protocollen en formulieren sterk terug gebracht kan worden. Ook daar wordt een mens blij van en levert al direct een bijdrage aan meer leefplezier.

Martin Bosch

UWassistent (ook voor senioren) in Nijmegen en omgeving.

Lees Meer
Waardeer dit blogbericht:
0 reacties

UWassistent Bianca van Wijk in Den Haag en omgeving

UWassistent Bianca van Wijk

Lees binnenkort meer over Bianca van Wijk.

Lees Meer
Waardeer dit blogbericht:
0 reacties

UWassistent Pascalle de Feijter in Etten-Leur en omgeving

UWassistent Pascalle de Feijter

Pascalle de Feijter

Ik ben Pascalle de Feijter-Bröcker, woon sinds 2008 in Etten Leur en ben getrouwd met een studiegenoot met wie ik inmiddels 20 + jaar samen ben. We hebben twee dochters die beiden nog op de basisschool zitten.

Tijdens mijn studie en ook de jaren daarna heb ik behoorlijk wat tijd in het buitenland doorgebracht. Daar heb ik o.a. geleerd om buiten mijn comfortzone te leven, snel contacten te leggen en mezelf aan te passen.

Gedurende de jaren daarna heb ik in het bedrijfsleven gewerkt en functies gehad op sales en customer service afdelingen. Hierbij heb ik veel voldoening gehaald uit het organiseren en structureren van werkzaamheden, maar vooral uit het contact met klanten. Relatiebeheer, betrouwbaar zijn en denken in oplossingen heeft eigenlijk altijd centraal gestaan tijdens deze functies.

Verder vind ik het erg leuk om, waar mogelijk, te ondersteunen op de school van mijn kinderen en op de hockeyclub waar ik al geruime tijd het team van mijn jongste dochter coach.

Met ingang van januari 2016 ben ik werkzaam als UWassistent. In deze rol kan ik mijn ervaringen en capaciteiten bundelen. Ik heb een dienstverlenende instelling en denk graag vanuit mogelijkheden. Op basis van vertrouwen en een goed persoonlijk contact kan ik u professionele ondersteuning bieden en goede, betrouwbare hulp voor u regelen.

  

Korte CV Pascalle de Feijter

Persoonlijke kenmerken

Een enthousiaste en energieke teamplayer met organisatietalent die oplossingsgericht te werk gaat. Anderen omschrijven mij als klantgericht, flexibel, gestructureerd en betrouwbaar.

Werkervaring

Januari 2016 - Heden Start Senioren-assistent Etten Leur

Het verlenen van zorg–, hulp- en gemakdiensten aan senioren op maat zoals het regelen van huishoudelijke hulp, gezelschap, begeleiding, maaltijden aan huis, tuinhulp en klushulp.

2011 - Januari 2015 Customer Service Medewerker, Cloetta Holland, fabrikant van zoetwaren

Kerntaken: klantcontact in binnen-en buitenland, relatiebeheer, begeleiden order to cash process, coördineren transporten, rapportages mbt service level en credit nota’s.

1999 - 2010 Sales Support Medewerker, Samas BV, fabrikant van kantoormeubelen Kerntaken: klantcontact in binnen- en buitenland, relatiebeheer, voeren van centrale regie over de klantorder.

Lees Meer
Waardeer dit blogbericht:
0 reacties

UWassistent Henk van der Meer in Friesland Midden

Binnenkort meer informatie over Henk van der Meer!

Lees Meer
Waardeer dit blogbericht:
0 reacties

Stichting Elisabeth en Senioren-assistent; samenwerking voor uw comfort!

Per 1 juli 2016 gaan Stichting Elisabeth en Senioren-assistent een samenwerking aan op het gebied van dienstverlening. Stichting Elisabeth werkt samen met Senioren-assistent om te zorgen dat het de huurders aan niets ontbreekt.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging Huurdersbelangen van Stichting Elisabeth op woensdag 29 juni jl. heeft Suzanne van Aubel, persoonlijk assistent, een presentatie gehouden over het bedrijf en wat Senioren-assistent voor de bewoners kan betekenen.

Er is een speciale folder ontwikkeld voor de huurders van Stichting Elisabeth en de eerste folder werd na de presentatie overhandigd aan de voorzitter van de Vereniging Huurdersbelangen. Teammanager Service & Comfort José van den Hoever gaf nog een toelichting: 

“waar voorheen Stichting Elisabeth haar verhuurders diensten aanbood via het Eluse comfortpakket, gaat Senioren-assistent deze diensten per 1 juli 2016 overnemen”. Stichting Elisabeth heeft al enige tijd goede ervaringen met Senioren-assistent”. Zowel in Breda als in Oosterhout maken al diverse bewoners naar tevredenheid gebruik van de diensten van Senioren-assistent en José heeft daarom alle vertrouwen in de samenwerking.

Senioren-assistent biedt verschillende diensten op maat die de bewoners ondersteunen bij het prettig zelfstandig wonen. De bewoners kunnen naar eigen behoeften gebruik maken van de diensten, waarbij verschillende keuzes en opties mogelijk zijn. 

Naast de diensten die Stichting Elisabeth de bewoners zelf al aanbiedt kan Senioren-assistent de volgende aanvullende diensten aanbieden: huishoudelijke hulp, gezelschap/ondersteuning dagelijkse taken, begeleiding naar bv. artsenbezoek of winkel, boodschappenservice, klushulp, administratiehulp en computerservice en –uitleg.

Senioren-assistent biedt ondersteuning op maat met uitsluitend kwalitatief goede en betrouwbare dienstverleners.

Persoonlijk assistent Suzanne van Aubel is de vaste contactpersoon voor de locaties Elisabeth Centrum, De Donk, Vuchterhage, Westerwiek in Breda en De Markhof in Ulvenhout.

Senioren-assistent Corine Stigter is de vaste contactpersoon voor De Tweesprong in Oosterhout.

Lees Meer
Waardeer dit blogbericht:
0 reacties

UWassistent Bianca bezorgt senioren een gezellige dag

Senioren-assistent Bianca bezorgt senioren een gezellige dag

UWassistent Bianca van Wijk heeft donderdag 17 december de senioren, die lid zijn van Zorggroep Respect Scheveningen, een gezellige dag bezorgd. Zorggroep Respect had voor de tweede keer een workshop kerststukjes maken georganiseerd. 60 leden hadden zich aangemeld en zaten na de koffie met spanning te wachten. Het materiaal werd uitgedeeld en iedereen ging voortvarend aan de slag. Er was een hoop gezelligheid en nadat de stukjes klaar waren was er erwtensoep met roggebrood.

De dag werd afgesloten met een "goodiebag". In de goodiebag onder andere een kerststolletje, chocolade en een boek met daarbij de wens om het boek te ruilen of weg te geven wanneer het gelezen was of niet je smaak was. Ruilen kon in een van de huizen van Respect, maar natuurlijk ook met je buurvrouw. Hiermee wil Respect en UWassistent mensen met elkaar in contact brengen.

Het was een geslaagde dag met mooie kerststukken die door sommige aan de bewoners van het huis werd geschonken. Er was ook nog muziek en een rad van fortuin.  Zo was de dag meer dan compleet.

Lees Meer
Waardeer dit blogbericht:
0 reacties

Nancy Rietveld Vrijwilligers Centrale Amsterdam

Nancy Rietveld van UWassistent biedt hulp aan senioren in Zuid en Amstelveen. Helaas komt het ook voor dat er vanwege budgettaire redenen geen passende hulp kan worden geboden. Hier ziet Nancy graag verandering in en ze wil in dergelijke gevallen graag gebruik maken van vrijwilligers. In Amsterdam Zuid zijn er vele projecten die zich bezighouden met dit werk. Hoe mooi en praktisch is het als je op elkaar kan terugvallen. Om die reden heeft VCA Nancy in contact gebracht met het Wijkzorgnetwerk in Zuid.

Lees Meer
Waardeer dit blogbericht:
0 reacties

Nationale Ouderendag: Wensen van ouderen vervullen!

Nationale Ouderendag - Wensen van ouderen vervullen

Aanstaande vrijdag is het Nationale Ouderendag. Deze dag staat volledig in het teken van de ouderen in onze samenleving. Daarom proberen we met z'n alleen zoveel mogelijk wensen van ouderen in vervulling te laten gaan! Ook UWassistent laat op deze dag een wens in vervulling gaan met de inzet van onze UWassistent Suzanne van Aubel. Zelf zegt zij hier het volgende over: 

"Ik ben vandaag bij een mevrouw langs geweest om haar te vertellen dat UWassistent Breda haar wens om een dagje naar haar zussen en broer in Limburg te gaan, in vervulling laat gaan op vrijdag 2 oktober aanstaande. Wat een vreugde en wat leuk om dit te doen! Daarnaast gaan we ook nog een student met zijn oudere op 2 oktober per auto vervoeren om zodoende ook deze wens te kunnen vervullen.''

UWassistent wenst alle ouderen een hele fijn dag toe! Samen maken we er iets moois van.

Lees Meer
Waardeer dit blogbericht:
0 reacties

Startup award Breda

Startup award UWassistent

UWassistent is genomineerd voor de Bredase Startup Award. In het kader hiervan hebben we maandag een pitch gedaan voor de burgemeester van Breda en een jury. We zijn blij dat initiatieven op het gebied van ouderenondersteuning gewaardeerd worden!

Lees Meer
Waardeer dit blogbericht:
0 reacties

Nederlander maakt zich zorgen over opvang ouderen

Zorgen over opvang ouderen

Uit een onderzoek van verzekeraar Interpolis komt duidelijk naar voren dat ruim driekwart van de Nederlanders zich zorgen maakt over hoe ouderen nu en in de toekomst opgevangen worden. Nu de overheid steeds verder decentraliseert en de zorg bij de burgers neerlegt, vreest het merendeel (79%) van de Nederlanders dat de zorgkwaliteit minder wordt. Ook vrezen ze dat er veel meer beroep moeten worden gedaan op zorg vanuit de familie- of vriendenkring. 

UWassistent staat klaar voor u klaar om ouderen de zorg te geven die ze verdienen! Wij leveren altijd persoonlijke ondersteuning, zodat senioren langer prettig zelfstandig kunnen blijven wonen. UWassistent levert altijd maatwerk, zodat we u precies de zorg kunnen geven die u nodig heeft. Wij gaan verder waar anderen stoppen! 

Lees Meer
Waardeer dit blogbericht:
0 reacties

Samenwerking Respect Zorggroep en Senioren-assistent

Afgelopen vrijdag 4 september heeft onze UWassistent Bianca van Wijk een samenwerkingsvoorstel getekend met Respect Zorggroep. Beide partijen kunnen elkaar volledig vinden in hun visie op goede zorg. Op deze manier hopen we in de toekomst nog meer mensen van goede zorg te kunnen voorzien! 

Lees Meer
Waardeer dit blogbericht:
0 reacties

Presentatie zorgcafé Wijk bij Duurstede 30 september

Op 30 september organiseert Zorg bij Duurstede weer het zorg café, de netwerkbijeenkomst voor professionals in zorg en welzijn. Het thema is: hoe kunnen we senioren helpen bij het prettig zelfstandig wonen? UWassistent Michaela zal een presentatie geven over dit thema. Meer informatie is te vinden via deze link.

Lees Meer
Waardeer dit blogbericht:
0 reacties

Bianca aanwezig op Seniorenbeurs Haaglanden - 10 september

Seniorenbeurs Haaglanden UWassistent

Op donderdag 10 september vindt de Senioren Beurs Haaglanden plaats in de grote kerk in Den Haag. Op de beurs zijn er diverse exposanten uit verschillende branches te vinden. Voor bezoekers van de Senioren Beurs is er daardoor een prettige combinatie van informatie, amusement en lifestyle. Kortom, een interessante en leuke beurs waarop Senioren-assistent natuurlijk niet mag ontbreken! UWassistent Bianca van Wijk ontmoet u graag op de Senioren Beurs Haaglanden! U komt toch ook?!

Lees Meer
Waardeer dit blogbericht:
0 reacties

Senioren weinig vertrouwen in mantelzorg

Mantelzorg senioren

Uit onderzoek van USP Marketing Consultancy blijkt dat senioren weinig vertrouwen hebben in de beschikbaarheid van mantelzorgers in hun directe omgeving. Slechts 1 op de 5 senioren denkt dat er mensen in hun omgeving zijn die mantelzorg aan hen willen en kunnen geven. Ook mantelzorgers zelf geven aan dat ze niet voldoende mantelzorg kunnen geven aan hun ouders. Maar liefst 45% van de mantelzorgers geeft aan dat ze wel mantelzorg zouden willen verlenen, maar dat dat de omstandigheden dat niet toelaten. 

Onze lokale assistenten kunnen u als mantelzorger ondersteunen op diverse gebieden: 
- Het vinden van geschikte zorgverleners, zoals een huishoudelijke hulp of een verpleegkundige.
- Begeleiding naar ziekenhuisbezoek of andere bestemming
- Gezelschap houden en boodschappen doen
- Ondersteuning bij PGB

Interesse in onze diensten? Neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Zo krijgen uw ouders de zorg die ze verdienen!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Tel: 085-2013072 

Lees Meer
Waardeer dit blogbericht:
0 reacties
© 2013-2017 UWassistent B.V.