Blog

Lees hier onze nieuws- en blogberichten

Nancy Rietveld Vrijwilligers Centrale Amsterdam

Vrijwilligers Centrale Amsterdam Nancy Rietveld

Nancy Rietveld van UWassistent biedt hulp aan senioren in Zuid en Amstelveen. Helaas komt het ook voor dat er vanwege budgettaire redenen geen passende hulp kan worden geboden. Hier ziet Nancy graag verandering in en ze wil in dergelijke gevallen graag gebruik maken van vrijwilligers. In Amsterdam Zuid zijn er vele projecten die zich bezighouden met dit werk. Hoe mooi en praktisch is het als je op elkaar kan terugvallen. Om die reden heeft VCA Nancy in contact gebracht met het Wijkzorgnetwerk in Zuid.

   

 

Waardeer dit blogbericht:
Lees Meer
0 reacties

Nationale Ouderendag: Wensen van ouderen vervullen!

Nationale Ouderendag - Wensen van ouderen vervullen

Aanstaande vrijdag is het Nationale Ouderendag. Deze dag staat volledig in het teken van de ouderen in onze samenleving. Daarom proberen we met z'n alleen zoveel mogelijk wensen van ouderen in vervulling te laten gaan! Ook UWassistent laat op deze dag een wens in vervulling gaan met de inzet van onze UWassistent Suzanne van Aubel. Zelf zegt zij hier het volgende over: 

"Ik ben vandaag bij een mevrouw langs geweest om haar te vertellen dat UWassistent Breda haar wens om een dagje naar haar zussen en broer in Limburg te gaan, in vervulling laat gaan op vrijdag 2 oktober aanstaande. Wat een vreugde en wat leuk om dit te doen! Daarnaast gaan we ook nog een student met zijn oudere op 2 oktober per auto vervoeren om zodoende ook deze wens te kunnen vervullen.''

UWassistent wenst alle ouderen een hele fijn dag toe! Samen maken we er iets moois van.

   

 

Waardeer dit blogbericht:
Lees Meer
0 reacties

Startup award Breda

Startup award UWassistent

UWassistent is genomineerd voor de Bredase Startup Award. In het kader hiervan hebben we maandag een pitch gedaan voor de burgemeester van Breda en een jury. We zijn blij dat initiatieven op het gebied van ouderenondersteuning gewaardeerd worden!

   

 

Waardeer dit blogbericht:
Lees Meer
0 reacties

Nederlander maakt zich zorgen over opvang ouderen

Zorgen over opvang ouderen

Uit een onderzoek van verzekeraar Interpolis komt duidelijk naar voren dat ruim driekwart van de Nederlanders zich zorgen maakt over hoe ouderen nu en in de toekomst opgevangen worden. Nu de overheid steeds verder decentraliseert en de zorg bij de burgers neerlegt, vreest het merendeel (79%) van de Nederlanders dat de zorgkwaliteit minder wordt. Ook vrezen ze dat er veel meer beroep moeten worden gedaan op zorg vanuit de familie- of vriendenkring. 

UWassistent staat klaar voor u klaar om ouderen de zorg te geven die ze verdienen! Wij leveren altijd persoonlijke ondersteuning, zodat senioren langer prettig zelfstandig kunnen blijven wonen. UWassistent levert altijd maatwerk, zodat we u precies de zorg kunnen geven die u nodig heeft. Wij gaan verder waar anderen stoppen! 

   

 

Waardeer dit blogbericht:
Lees Meer
0 reacties

Samenwerking Respect Zorggroep en Senioren-assistent

Afgelopen vrijdag 4 september heeft onze UWassistent Bianca van Wijk een samenwerkingsvoorstel getekend met Respect Zorggroep. Beide partijen kunnen elkaar volledig vinden in hun visie op goede zorg. Op deze manier hopen we in de toekomst nog meer mensen van goede zorg te kunnen voorzien! 

   

 

Waardeer dit blogbericht:
Lees Meer
0 reacties
© 2013-2017 UWassistent B.V. Algemene voorwaarden Privacy