UWassistent Bianca bezorgt senioren een gezellige dag

Senioren-assistent Bianca bezorgt senioren een gezellige dag

UWassistent Bianca van Wijk heeft donderdag 17 december de senioren, die lid zijn van Zorggroep Respect Scheveningen, een gezellige dag bezorgd. Zorggroep Respect had voor de tweede keer een workshop kerststukjes maken georganiseerd. 60 leden hadden zich aangemeld en zaten na de koffie met spanning te wachten. Het materiaal werd uitgedeeld en iedereen ging voortvarend aan de slag. Er was een hoop gezelligheid en nadat de stukjes klaar waren was er erwtensoep met roggebrood.

De dag werd afgesloten met een "goodiebag". In de goodiebag onder andere een kerststolletje, chocolade en een boek met daarbij de wens om het boek te ruilen of weg te geven wanneer het gelezen was of niet je smaak was. Ruilen kon in een van de huizen van Respect, maar natuurlijk ook met je buurvrouw. Hiermee wil Respect en UWassistent mensen met elkaar in contact brengen.

Het was een geslaagde dag met mooie kerststukken die door sommige aan de bewoners van het huis werd geschonken. Er was ook nog muziek en een rad van fortuin.  Zo was de dag meer dan compleet.

Waardeer dit blogbericht:
UWassistent Theo Stassen in de Westelijke Mijnstre...
Nancy Rietveld Vrijwilligers Centrale Amsterdam
 

Reacties

Nog geen reacties
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
maandag 06 juli 2020