Bianca van Wijk; persoonlijke assistent in Den Haag en omstreken

Bianca van Wijk

Bianca van Wijk woont samen met haar man en drie kinderen in Den Haag. Bianca is onze persoonlijke assistent in Den Haag en omstreken. Ze doet graag leuke dingen met familie en vrienden en houdt van uit eten gaan.

Iedereen is anders

Nadat ze gewerkt had als wervingsconsulent en personeelsadviseur in de zorgsector had Bianca behoefte aan regie. Ze wilde de regie over oplossingen in de zorg, omdat deze volgens haar niet liggen in papierwerk en hokjes. Iedereen is anders en heeft een andere behoeften. Doen wat nodig is, is belangrijker dan van te voren bepalen wat je denkt nodig te hebben.

“Ik wil mensen helpen en laten zien dat je met een beetje hulp je leven gemakkelijker maakt. Ik wil de verbinder zijn tussen vraag en aanbod en ervoor zorgen dat mensen weten dat, als ze bij mij de vraag neerleggen, ik er met aandacht mee aan de slag ga en een zo goed mogelijk antwoord op weet te vinden waar iedereen een goed gevoel bij heeft.”

De beste dienstverleners

Ze heeft een groot netwerk van dienstverleners en onderhoudt dat goed, zodat ze haar netwerk altijd kan inzetten.

“Er zit helaas een maximum aan het aantal uren dat ik zelf kan werken. Er zijn veel klanten die ik eigenlijk zelf wil ondersteunen, omdat ik vind dat ze alleen het beste verdienen. Daarom selecteer ik alleen de beste dienstverleners, van wie ik zeker weet dat ze de kwaliteit kunnen bieden die ik zelf zou verwachten en kan geven.”

Tevreden als klanten tevreden zijn

Bianca’s klanten omschrijven haar als betrokken, gezellig, professioneel en vooruitdenkend. Bianca is tevreden als haar klanten tevreden zijn en als de dienstverlener echt op zijn plek is bij de klant.

“Ik vind het heerlijk om met en voor mensen te werken. Ik ben dienstverlenend en denk in oplossingen. Waar anderen als een berg tegenop kunnen zien kan ik vaak zonder er over na te denken oplossen. De dankbaarheid die mensen daarna tonen is goud waard.”

Reacties