Debbie Smits - persoonlijke assistent in regio Den Bosch

Debbie Smits

Sinds vandaag mag Debbie Smits zichzelf vol trots ‘persoonlijke assistent’ noemen. Ze kan niet wachten om te beginnen, want veel mensen kunnen heel goed extra hulp gebruiken. Ook in regio Den Bosch, waar ze werkzaam zal zijn.

Persoonlijke aandacht

Debbie is moeder van dochter Zoë, 16 jaar oud. Voorheen werkte Debbie als consultant bij verzekeringsmaatschappijen, waar ze een dienstverlenende rol had. Hobby’s? Ja, die heeft ze volop: sporten, reizen, muziek luisteren, films kijken en spelletjes spelen. Daarnaast helpt ze graag anderen. Dat is te merken ook, want ze doet vrijwilligerswerk bij een verzorgingstehuis.

In de rol van persoonlijke assistent wil ze graag mensen ontzorgen, zodat ze beter kunnen ontspannen. “De persoonlijke aandacht en ondersteuning die je kunt bieden en het verbinden van mensen, maakt dit werk bijzonder”, vertelt Debbie. “De filosofie achter UWassistent is uniek. Een totaalpakket, maatwerk, het persoonlijke contact én de betaalbare tarieven. Het klinkt misschien zelfs een beetje luxe, maar toch kan iedereen wel een persoonlijke assistent gebruiken. We zijn vaak geneigd het allemaal zelf te doen, omdat dit zo hoort of niet anders kan."

Samen sta je sterker

Een paar extra handen en een gezellig praatje kunnen al veel goeds doen, volgens Debbie. Dáár zit volgens haar de winst, want met wat hulp kun je vaak meer aan dan wanneer je het alleen probeert te regelen.

Als persoonlijke assistent heeft Debbie de ambitie om de levenskwaliteit van ouderen te verhogen. Ondersteunen en ontzorgen in de zelfstandigheid, is wat ze graag wil bereiken als persoonlijke assistent. “Ouderen hebben altijd hard gewerkt en veel meegemaakt. Ik wil dat ze niet vergeten worden. Het maakt mij gelukkig om ze te kunnen helpen en hun leven aangenamer te maken."

Debbie is een klantgerichte, enthousiaste, betrokken, open en betrouwbare persoonlijke assistent. Haar grootste doel? Een tevreden lach op het gezicht van mensen bezorgen. Ze staat voor iedereen klaar!



Reacties