Don Oosterkamp – Persoonlijke assistent in Twente

Sinds 1 januari 2019 is Don Oosterkamp onze nieuwe persoonlijke assistent in Enschede en omgeving. Don woont samen met zijn partner en heeft vijf kinderen. Zijn hobby’s zijn hardlopen, nordic walking en langlaufen.

Tijdens zijn studie heeft Don stage gelopen in een revalidatiecentrum in Enschede. In zijn persoonlijke omgeving heeft hij ruime ervaring met een lichamelijk en geestelijk beperkte vriendin.

“Als persoonlijke assistent wil ik bereiken dat de zorgvrager vreugde heeft in zijn of haar leven. Ik wil een goede vorm geven aan de invulling van de wensen van de klant. Ik ben pas tevreden met mijn werk als de hulpvrager tevreden is.”

Don is betrokken, serieus en denkt oplossingsgericht. Don vindt het belangrijk dat er naast de zorg die geleverd wordt, ook wordt gelachen! Don is iemand die betrokken is en zich aan zijn afspraken houdt, maar hij is ook iemand die wel in is voor een geintje.

“Ook bij complexe zorgvragen deins ik er niet van terug om mij hiervoor in te zetten. Door mijn persoonlijkheid en doorzettingsvermogen zorg ik altijd voor een passende invulling van de zorgvraag.”

Tegenwoordig moeten ouderen steeds langer zelfstandig langer thuis blijven wonen. UWassistent ondersteunt deze ouderen en zorgt ervoor dat zij veilig zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.

“UWassistent is uniek door het persoonlijke contact waarmee de hulpvraag ingevuld wordt om de mantelzorger zo goed mogelijk te ontlasten. Dankzij de ondersteuning van UWassistent kunnen er nog veel mooie momenten beleefd worden.”

Waardeer dit blogbericht:
Leuke activiteiten voor in de winter
Goede voornemens 2019