Ella van der Linden: in de regio Gorinchem / Tiel / Altena / Bommelerwaard een nieuwe vestiging!

 

UWassistent mag weer een nieuwe franchisenemer verwelkomen! Deze keer is het Ella van der Linden, zij start vanaf februari als contactpersoon in de regio Gorinchem / Tiel / Altena / Bommelerwaard. Vandaag stellen we haar aan u voor.

Ella stelt zich voor

Ella woont samen met haar gezin in het mooie plaatsje Woudrichem, gelegen in Altena. Ella houdt wel van een 'stukje gezelligheid' en ze wandelt veel. Momenteel werkt ze nog parttime bij een financiële instelling als adviseur. Ella was al een paar jaar zoekende wat ze graag wilde doen toen UWassistent op haar pad kwam. Een mooie stap voor haar!

 

Haar werk bij UWassistent

Ella is een echt mensenmens. Ze zet zich graag in voor de kwetsbare medemens die wel wat hulp kan gebruiken. Ella is van het zorgen en het ontzorgen. Inmiddels heeft ze haar eerste match al kunnen maken en geniet ze er echt van om wat kunnen beteken voor een ander. Ze hoopt dan ook snel steeds meer (potentiële) klanten en dienstverleners te kunnen helpen in de regio Gorinchem / Tiel / Altena / Bommelerwaard. 

Ella’s boodschap voor (potentiële) klanten van UWassistent: ‘Aandacht is het mooiste geschenk wat je iemand kunt geven!.’

Bent u woonachtig in regio Gorinchem / Tiel / Altena / Bommelerwaard en heeft u interesse in de diensten van UWassistent? Neem dan vooral contact op met Ella, zij helpt u graag!

 

Vrijblijvende kennismaking

Waardeer dit blogbericht:
Branchevereniging mantelzorg opgericht
Nieuwe vestiging in de regio Zuid Limburg! Welkom ...