Gaat u meehelpen tijdens NLdoet?

UWassistent doet mee aan NLdoet

Vorig jaar heeft UWassistent geholpen tijdens NLdoet en ook dit jaar doen we weer mee! We vinden het belangrijk om iets te kunnen betekenen voor anderen en we zijn natuurlijk heel benieuwd of u ook gaat meehelpen tijdens de jaarlijkse vrijwilligersactie.

Vrijwilligerswerk is leuk

Op 10 en 11 maart 2017 organiseert Het Oranje Fonds voor de dertiende keer NLdoet. Samen met duizenden organisaties stimuleert Het Oranje Fonds iedereen om zich vrijwillig in te zetten tijdens de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Het Oranje Fonds wil met NLdoet achterstallige klussen bij maatschappelijke organisaties aanpakken. NLdoet draagt bij aan een goed imago voor vrijwilligerswerk en laat zien hoe leuk en gezellig vrijwilligerswerk is!

UWassistent doet mee!

Vorig jaar hebben wij een hele leuke dag gehad met de bewoners van revalidatie- en verpleeghuis Thebe Aeneas. We hebben een mooie wandeling gemaakt, oud-Hollandse spelletjes gespeeld onder het genot van poffertjes. Vervolgens kwam Olga Commandeur de bewoners verrassen met de opening van de bewegingstuin. In de bewegingstuin kunnen de bewoners onder begeleiding verschillende apparaten gebruiken om zo ook aan hun dagelijkse beweging te komen.

Ook dit jaar gaan we tijdens NLdoet aan de slag! Zo gaat persoonlijke assistent Maaike uit Eindhoven borders planten en gaan de medewerkers van het hoofdkantoor pannenkoeken bakken in een verzorgingstehuis. We hebben er alle vertrouwen in dat het weer net zo’n leuke dag wordt als vorig jaar.

Meedoen aan NLdoet

Via de website www.nldoet.nl kunt u zich aanmelden voor een klus. U kunt zoeken in uw regio en krijgt dan een compleet overzicht van alle klussen en activiteiten bij u in de buurt. Ook kunt u zich met een groep aanmelden voor een klus.

Een wandeling maken met senioren, een buurthuis opknappen of helpen op een kinderboerderij? Wat gaat u doen tijdens deze vrijwilligersactie? Laat het ons weten via info@uwassistent.nl.

Reacties