Liefde kent geen leeftijd!

 

Zomer in het hoofd, vlinders in de buik!

Leeftijd doet er niet toe als het om de liefde gaat. Het gevoel van die eerste ontmoeting. Die uitwisseling van nieuwsgierige blikken die elkaar kruisen. En dan ineens die voorzichtige ‘kriebels’ die niet meer tegen te houden zijn. Dát gevoel kan zomaar op een onverwacht moment je leven op z’n kop zetten; of je nu 20 jaar of 86 jaar bent. 

De zomer is inmiddels weer aangebroken. Hoe fijn zou het zijn als u die zonnige dagen met iemand kunt delen? Maar tja, hoe ontmoet u iemand? Waar vindt u die nieuwe vlam? Meestal komt dat niet aanwaaien op het moment dat u er behoefte aan heeft. Toch is er een hele goede manier om misschien wel een nieuwe liefde te vinden…

Een relatiemakelaar! Michaela ten Siethoff is relatiemakelaar. Zij brengt mensen bij elkaar die op zoek zijn naar een nieuwe liefde in hun leven. Zij vertelt u over haar werk als matchmaker bij Toekomst Relatiebemiddeling.

 

Met wie gaat u op pad?

Het lijkt wel alsof iedereen in tweetallen de deur uitgaat. Je ziet mensen samen fietsen, wandelen, op het terras een kopje koffie drinken. Heeft dan iedereen een partner? Zeker niet. Bijna 3 miljoen mensen in Nederland zijn single. Niets mis mee, want in je eentje kun je net zo happy zijn. Maar niet al die singles willen single blijven. Mensen die alleen zijn, gaan vaak niet graag alleen op stap en blijven dan maar thuis.

Veel van deze vrouwen en mannen zouden graag weer een lieve partner in hun leven willen, maar ze hebben geen idee waar en hoe ze die kunnen vinden. Daar hebben wij wel een oplossing voor!

Dé manier om een partner te vinden

Een matchmaker is net zoiets als een makelaar: Als je op zoek bent naar een huis, vertel je de makelaar precies wat je zoekt. De makelaar biedt jou een passend huis aan en jij hoeft alleen nog te gaan kijken of het huis je bevalt…. en vooral of het goed voelt. 

Zo gaat het via een matchmaker via een datingbureau ook. Je vertelt jouw matchmaker wie je bent en wat voor partner je zoekt. Zij stelt je aan iemand voor en het enige wat jou nog te doen staat, is met die persoon gaan kennismaken. Gewoon kijken of het klikt. En wie weet is diegene wel de nieuwe liefde van je leven! 

 

‘Liefde gaat over mensen. Matchen is mensenwerk op maat!’

Michaela vertelt: “Ik heb al zoveel mensen bij elkaar gebracht. Mensen die dachten dat de liefde niet meer voor hen was weggelegd, maar die via ons datingbureau toch weer een leuke partner gevonden hebben. Iemand om lief en leed mee te delen, om lekker mee op stap te gaan, om samen leuke dingen te doen: te genieten van het leven.” Via Toekomst Relatiebemiddeling kunt u dus wellicht toch nog die (nieuwe) liefde van uw leven vinden! Stiekem willen we dat allemaal toch?

Wilt u liever gewoon een maatje waar u af en toe mee op stap kunt of een bak koffie mee kunt drinken? Dan is gezelschap misschien wel iets voor u! Met UWassistent staat u niet alleen, plan gerust een vrijblijvende kennismaking met de persoonlijke assistent in uw regio! 

 

 

 

Waardeer dit blogbericht:
Seniorenvakanties: wat zijn de trends?
Beperkte bereikbaarheid vrijdag 5 juli
 

Reacties

Nog geen reacties
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zaterdag 08 augustus 2020