Goede voornemens 2019

Goede voornemens voor 2019; heeft u ze ook? Onze persoonlijke assistenten delen hun goede voornemens!

Lieke en Anique (regio Salland-Zwolle)

"De jaarwisseling is een mooie gelegenheid om ideeën en plannen te maken voor het nieuwe jaar, maar ook om terug te kijken op het afgelopen jaar. 2018 was voor ons het jaar dat wij zijn gestart als persoonlijk assistenten in de regio Salland en Zwolle. We hebben deze kans met beide handen aangegrepen. Vele mooie gesprekken hebben wij al gehad en we beleven er dagelijks veel plezier aan! De mooie koppelingen die wij hebben kunnen maken leveren veel voldoening op. Het afgelopen jaar hebben de eerste klanten uit Zwolle en omgeving dan ook al het gemak ervaren van persoonlijke ondersteuning aan huis. Er bleek een grote vraag te zijn naar ondersteuning bij het huishouden. Wij zijn blij dat we deze hulpvragen konden invullen door enthousiaste en betrokken dienstverleners. Bedankt voor jullie inzet het afgelopen jaar! Voor 2019 hopen we op een prettige manier samen te blijven werken met onze dienstverleners en hopen dit team uit te breiden met nieuwe dienstverleners, zodat nog meer mensen het gemak kunnen ervaren van de diensten van UWassistent!"

Corine Stigter (regio Dongen, Oosterhout en Tilburg)

“In 2019 ben ik voornemens om UWassistent regio Dongen-Oosterhout-Tilburg verder uit te breiden en wellicht hoort daar iemand bij die mij gaat ondersteunen. Het hoe en wat is nog niet concreet. Daar ga ik met een coach mee aan de slag, maar gezien de groei van het afgelopen jaar zal ik echt een volgende stap moeten maken. Ook ben ik voornemens meer persoonlijk contact te hebben met de bestaande klanten en dienstverleners. Door drukte schiet het er vaak bij in. Je wordt zo geleefd door alles wat er op die dag gebeurt, ik kom altijd tijd te kort. Persoonlijke aandacht vind ik zo waardevol, dus dat is een goed streven voor volgend jaar! Daarnaast heb ik nog mijn persoonlijke voornemen om meer balans te krijgen tussen werk en privé. Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2019!”

Maaike (regio Eindhoven)

"Mijn goede voornemens voor 2019 zijn om vaker te gaan wandelen in het bos met de hond, me minder druk te maken en om minder te werken!"

Suzanne (regio Breda)

"Goede voornemens, wie heeft ze niet aan het begin van elk jaar? Altijd mooi om er naar toe te werken om deze voornemens ook te realiseren. De meeste van mijn voornemens in 2018 heb ik gerealiseerd zowel zakelijk als privé. Zo heb ik meegedaan aan de Singelloop van Breda dit jaar daar ik uit ervaring weet hoe belangrijk bewegen is voor een goede gezondheid voor elke leeftijd.

Dit jaar hebben we ook in de regio Breda weer heel veel senioren, mantelzorgers en hulpbehoevenden geholpen met hun hulpvraag voor ondersteuning. Wat een mooi beroep heb ik toch.

Een ander voornemen was om regelmatig contact te hebben met mijn bestaande klanten en de dienstverleners in de regio Breda, middels telefoon, mail, app of een bezoek. Niet alleen vind ik dit zelf heel belangrijk en plezierig maar zo blijf ik op de hoogte van wat er speelt en de klant weet bij wie hij terecht kan als hij weer een hulpvraag heeft. Dit is zeker ook weer mijn doel in 2019, in contact blijven met familie, vrienden en de mensen voor en met wie ik werk."

Evelien (Zeeland)

"Mijn goede voornemens voor 2019 zijn het uitbreiden van mijn onderneming en veel mensen op een fijne manier van dienst zijn! Daarnaast wil ik mooie momenten met mijn kinderen en familie beleven en een goede balans vinden tussen werk en privé."

Waardeer dit blogbericht:
Leuke activiteiten voor in de winter
4 tips om je bloeddruk te verlagen zonder medicati...