Hanneke van Kammen voegt zich bij UWassistent: nieuwe persoonlijke assistent in Friesland!

De missie van UWassistent is helder: ervoor zorgen dat mensen zo lang én aangenaam mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Dat is wat we uiteindelijk allemaal willen als we een dagje ouder worden! Om dit te bereiken, hebben we persoonlijke assistenten in heel het land, die de beste hulp voor mensen regelen op de momenten dat ze het goed kunnen gebruiken. Voor een lange of korte periode. Voor een grote of kleine hulpvraag. We zijn er gewoon altijd voor u. 

Hanneke van Kammen is sinds 1 juni franchisenemer in Friesland. In deze blog stellen we haar aan u voor!

Hanneke van Kammen: nieuwe persoonlijke assistent bij UWassistent

Hanneke: “Ik zie het vaak om me heen, heel dichtbij. Vrienden die de pensioengerechtigde leeftijd bereiken, komen voor het onvermijdelijke punt te staan dat ze bijvoorbeeld niet meer zelf de tuin helemaal kunnen onderhouden. Of dat de huishouding er bij inschiet. De geest is nog jong, maar het lijf laat zulke werkzaamheden gewoon niet meer toe. Natuurlijk staat er een hele groep vrienden of familie klaar die aan alle kanten roepen dat ze graag willen helpen. Toch zie ik dat dit niet de manier is. We willen tenslotte allemaal onze zelfstandigheid behouden. Vrienden, daar vier je mee. Daar heb je gezellige tijden mee. Die laat je niet poetsen, hakken en verven.”

Een helpende hand nodig? Klop gerust aan bij UWassistent

UWassistent is een waardevolle oplossing in zo’n situatie. Een situatie waar we vroeg of laat allemaal mee te maken krijgen. Hoe mooi is het als je dan eenvoudig iemand kunt bellen? Iemand met wie je een vertrouwd gesprek voert en waar je met een gerust hart je hulpvraag bij neerlegt. En dat die persoon dan een geschikte persoon zoekt die de klussen uitvoert, iemand met wie het klikt. 

“De persoonlijke assistent met het luisterende oor, die wil ik zijn. Waar u gemakkelijk en snel mee schakelt en die u serieus neemt”, vertelt Hanneke. Ze staat graag voor u klaar! 

Wilt u ook een beetje extra ondersteuning voor uzelf of een naaste in Friesland? Het maakt niet uit wat de hulpvraag is, iedereen is welkom bij UWassistent. Aarzel niet en neem gerust contact op met persoonlijke assistent Hanneke. De juiste ondersteuning op het juiste moment regelen, daar zorgt Hanneke voor!

Via onderstaande gegevens neemt u contact op met Hanneke:  

Telefoonnummer: 06-46670787

Emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Waardeer dit blogbericht:
UWassistent hitteplan: tips tegen de hitte
Nieuwe franchisenemers in Hoeksche Waard: We stell...
 

Reacties

Nog geen reacties
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zaterdag 08 augustus 2020