Huishoudelijke hulp na letselschade

UWassistent-partner: Dé Letselschadehulpdienst

Het huishouden. Sommige mensen hebben geen zin om het zelf te doen. Anderen zijn er niet meer zelf toe in staat en willen ondersteuning bij de huishoudelijke klussen. Vaak zien mensen dit van tevoren aankomen en hebben ze tijd om een huishoudelijke hulp te regelen.

Maar wat nu als er bijvoorbeeld na een ongeval direct noodzakelijke hulp en ondersteuning nodig is?

Stel dat u betrokken raakt bij een ongeluk waardoor u (tijdelijk) geen huishoudelijke taken uit kunt voeren. UWassistent helpt u graag om er voor te zorgen dat u zo snel mogelijk de ondersteuning krijgt die u nodig heeft.

Partnerorganisatie

UWassistent werkt samen met diverse partnerorganisaties om, bijvoorbeeld na een ongeval, zo snel mogelijk hulp en ondersteuning te kunnen bieden. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat een slachtoffer sneller herstelt als hij zich volledig kan richten op zijn herstel en geen tijd hoeft te steken in andere zaken.

Dé Letselschadehulpdienst is een uniek initiatief van inTrust Nederland, MetZorg, Cunningham Lindsey & Raasveld Expertise. Direct na een ongeval wordt noodzakelijke hulp en ondersteuning geleverd, zodat de zelfredzaamheid van de hulpvrager bevorderd wordt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een huishoudelijke hulp, mentale ondersteuning en ondersteuning voor de mantelzorger.

Samen met Dé Letselschadehulpdienst zorgen wij er voor dat de hulpvrager zo snel mogelijk de ondersteuning krijgt die nodig is. Alles is er op gericht om de zelfredzaamheid van het slachtoffer te ondersteunen en het herstel te bevorderen.

Ervaringen

Na een ongeval was een mevrouw uit Dongen tijdelijk niet meer in staat om zelf voor het huishouden te zorgen. Ze is ontzettend blij en dankbaar met de hulp die UWassistent in samenwerking met Dé Letselschadehulpdienst voor haar heeft geregeld.

Ook een andere klant is blij met de hulp die ze krijgt en ze is ontzettend tevreden over de dienstverlener. De huishoudelijke hulp werkt hard en heeft veel verantwoordelijkheidsgevoel, waardoor mevrouw zelf zich kan richten op haar herstel.

Onze persoonlijke assistenten zijn ook blij met de snelle hulp die ze voor deze klanten kunnen regelen.

Persoonlijk assistent Corine Stigter: “Ik vind het fijn dat ik hulp kan bieden aan dit soort klanten en het is een uitdaging om zo snel mogelijk een geschikte persoon voor deze opdrachten te vinden.”

Persoonlijk assistent Liesbeth Pauw: “Het geeft mij een goed gevoel om op deze manier voor mensen klaar te staan. Snel handelen, goed luisteren en doen wat nodig is om zo een betrouwbare partner te zijn wordt heel erg gewaardeerd.”

Reacties