Interview met Bas Tolenaar

Interview Bas Tolenaar

Benieuwd wie de mensen achter UWassistent zijn? Iedere maand gaat één van onze medewerkers vijf boeiende vragen beantwoorden. Oprichter Bas Tolenaar trapt af!

Omschrijf UWassistent in drie woorden.

Persoonlijke dienstverlening (aan) huis.

Welk persoon of bedrijf op het gebied van zorg inspireert jou?

Zoals de meeste op kantoor wel weten, zeg ik dan Pieter de Zwart van Coolblue. Coolblue is natuurlijk geen bedrijf in de zorg, maar wel een bedrijf waar we veel van kunnen leren. De focus op uitzonderlijke klantbeleving, de cultuur binnen het bedrijf. Ik geloof in een informele bedrijfscultuur, waar de werknemers betrokken zijn en de ruimte krijgen. Geen bureaucratie, geen rompslomp, maar steeds bezig zijn met vernieuwingen! Alles om het voor de klant makkelijker en fijner te maken en in ons geval ook voor onze dienstverleners.

Jouw werkdag is goed als…

Het voordeel is dat mijn werkdag al goed begint als ik ons mooie kantoor in het Brouwhuis binnen loop! Een inspirerende omgeving waar ik graag ben. Een goede werkdag bestaat verder dat we als organisatie weer stappen hebben gemaakt en dat we ook samen gelachen hebben.

Waar ben je het meest trots op?

Dat we in toch wel in een korte periode een professionele organisatie hebben weggezet. We hebben een super mooi team op kantoor, die erg aanvullend aan elkaar is. We blijven veel stappen maken. Daarnaast is het mooi om te zien dat onze franchisenemers echt bevlogen zijn en er echt zijn voor onze klanten en dienstverleners.

Waar wil je met UWassistent naartoe groeien?

Eind dit jaar willen we onze dienstverlening in heel Nederland kunnen aanbieden. We zijn nu druk bezig met de werving van nieuwe franchisenemers. Uiteindelijk willen we een van grootste van Nederland worden in dienstverlening aan huis. Met als doelgroep senioren. Uiteraard met een grote klanttevredenheid!

Reacties