Corine is onze persoonlijke assistent in regio Tiburg, Dongen en Oosterhout

Corine Stigter

Deze week stellen we jullie voor aan Corine Stigter! Onze persoonlijke assistent in omgeving Tilburg, Dongen en Oosterhout. Corine houdt van hardlopen, lezen, wandelen met de hond, koken en leuke dingen doen met familie of vrienden. Ze woont samen met haar partner en kinderen in Dongen.

Corine heeft gewerkt als managementassistente en programmacoördinator voor ze aan de slag ging als persoonlijke assistent. Op dit moment volgt ze naast haar werk als persoonlijke assistent een opleiding Zorg en Welzijn voor ouderen. Corine is geduldig, kan goed luisteren en kan zich goed inleven in de situatie van de klant.

Hulpvragen geven energie

“Ik vind het ontzettend leuk om gesprekken te voeren met klanten en hulpverleners. Ik krijg er energie van als ik hulpvragen kan oplossen, want het geeft mij veel voldoening om mensen te kunnen helpen.”

Ook dit jaar gaan we tijdens NLdoet aan de slag! Zo gaat persoonlijke assistent Maaike uit Eindhoven borders planten en gaan de medewerkers van het hoofdkantoor pannenkoeken bakken in een verzorgingstehuis. We hebben er alle vertrouwen in dat het weer net zo’n leuke dag wordt als vorig jaar.

Mantelzorgers ondersteunen

Als persoonlijke assistent kan Corine echt iets betekenen, met name voor ouderen. “Mensen worden steeds ouder en moeten langer thuis blijven wonen, waardoor er meer druk wordt gelegd op de mantelzorgers. Als persoonlijke assistent speel ik een belangrijke rol in de ondersteuning van mantelzorgers.”

Het mooiste aan het werk als persoonlijke assistent vindt Corine de persoonlijke gesprekken met haar klanten. Corine geniet van deze gesprekken, want daardoor realiseert ze zich steeds weer dat ze door haar ondersteuning een positieve bijdrage levert aan het leven van haar klanten.

“Ik hoop dit werk nog heel lang te kunnen doen, want mijn hart ligt echt bij dit werk.”

Reacties