Komkommertijd is voorbij; 9 tv-programma's waar jij de herfst mee door komt!

Tips voor nieuw tv-seizoen

De zomer is voorbij, tijd voor een nieuw tv-seizoen! UWassistent heeft 9 leuke tv-programma's op een rijtje gezet.

The Voice Senior

Dit nieuwe programma is een speciale editie van het succesvolle ‘The Voice of Holland’, bedoeld voor zangtalenten vanaf 60 jaar. De eerste aflevering op 24 augustus werd door ruim 1,5 miljoen kijkers bekeken. De finale is op 14 september. Wie hoop jij dat er gaat winnen?

Dance dance dance

Op zaterdag 25 augustus is het vierde seizoen van Dance Dance Dance van start gegaan. De bekende Nederlanders dansen voor een door henzelf gekozen goede doel. Het winnende duo mag maar liefst € 100.000 geven aan het goede doel.

Expeditie Robinson

Op donderdag 6 september start het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson! Bekende én onbekende Nederlanders gaan met elkaar de strijd aan om de titel ‘Robinson 2018’.

Miljoenenjacht

Een van de 500 deelnemers van de Postcode Loterij maakt in de studio kans om € 5 miljoen te winnen! Maar de prijs kan ook € 0,01 zijn. Ook een andere deelnemer van de Postcode Loterij die niet in de studio zit, krijgt deze prijs. Dit najaar komen er vijf nieuwe afleveringen op tv!

Golden Boys

In dit programma begeleidt André Hazes mannelijke senioren in een datingshow! Elke aflevering wordt de zoektocht van één van de mannen gevolgd. Verschillende dates met vrouwen die zich hebben aangemeld zorgen ervoor dat er steeds meer vrouwen afvallen. Uiteindelijk kiest de man één vrouw voor een weekendje weg. Wekelijks op maandag om 21.30!

De Grote Tuinverbouwing

De nieuwe naam voor ‘Robs Grote Tuinverbouwing’ waarin Rob op zoek gaat in zowel Nederland als het buitenland naar de meest bijzondere planten. Elke weken worden mensen verrast met een nieuwe tuin, en er worden bijzondere gerechten bereid op de barbecue. De Grote Tuinverbouwing is elke zaterdag om 17.00 te zien bij SBS6.

Max Maakt Mogelijk

Friese oma’s komen in actie voor oma’s in Oeganda die zorgen voor hun kleinkinderen. Daarnaast is er aandacht voor arme ouderen die blind dreigen te worden en worden eenzame ouderen in Nederland in het zonnetje gezet. Vanaf eind oktober elke zaterdag om 18.00.

Ragas reist rond

Bastiaan en Tooske Ragas hebben een gezin met vier kinderen en zijn altijd druk. Ze pakken hun koffers en trekken vier maanden lang over de wereld. Ze logeren bij gezinnen in het buitenland om echt te ontdekken hoe het leven daar is – zowel in de jungle, als in een miljoenenstad. Vanaf woensdag 5 september om 21.30.

Vrouw op mars

Vanaf 11 oktober start dit programma over de gelijkwaardigheid tussen mannen en vrouwen. In historisch perspectief wordt het verwerven van de vrouwenrechten getoond. Dit gebeurt niet alleen op televisie; ook is er een webserie en een podcastserie waarin bekende Nederlanders vertellen over hun leven en de manier waarop zij zich inzetten voor het feminisme.

Reacties