Wilt u graag zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen, maar merkt u dat dat toch steeds moeizamer gaat? Wellicht omdat u niet meer alles zelf kan? Dan is de begeleiding via UWassistent misschien dé oplossing voor u!  

 

Ondersteuning bij lichte zorgtaken 

Om langer zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen, kunt u via UWassistent hulp inschakelen bij eenvoudige zorgtaken. Deze dienstverleners helpen u bij enkele lichte zorgtaken zoals aankleden en ervoor zorgen dat u dagelijks uw medicijnen neemt. De vaste contactpersoon uit uw buurt neemt graag contact met u op om uw wensen te bespreken en zo op zoek te gaan naar een geschikte (vaste) dienstverlener die u komt ondersteunen bij lichte zorgtaken.  

Met een begeleider via UWassistent heeft u een vaste dienstverlener die u helpt uw dag te structureren. Zo kunt u op een prettige manier thuis blijven wonen. 

 

Begeleiding naar afspraken 

Onder begeleiding valt ook het ondersteunen naar afspraken. Denk aan ziekenhuisbezoek of naar evenementen. Wij vinden het vooral belangrijk dat u een goede klik heeft met de dienstverlener. De vaste contactpersoon uit uw regio doet er dan ook alles aan om de geschikte begeleider te vinden. Zo is het bijvoorbeeld ook leuk om een gezellig praatje te maken met de dienstverlener, om te wandelen of een spelletje te spelen. Heeft de contactpersoon uit de buurt een geschikte begeleider gevonden, kunt u altijd nog eerst met hem of haar kennismaken. 

 

Hulp aanvragen voor uw naaste 

U kunt de begeleider natuurlijk ook aanvragen voor uw vader, moeder of iemand anders. Wellicht bent u op dit moment zelf mantelzorger voor uw geliefde en kan de begeleider wat taken van u overnemen. Hierdoor heeft u misschien zelf weer wat meer tijd voor uw werk of gezin. Ook dat is allemaal mogelijk. UWassistent neemt graag contact met u op. De contactpersoon uit uw regio kan vrijblijvend bij u langskomen om de behoeften te bespreken.  

 

Vrijblijvende kennismaking