Lilian Bos: nieuwe vestiging in de regio 't Gooi!

 

UWassistent mag weer een nieuwe franchisenemer verwelkomen! Deze keer is het Lilian Bos en zij start vanaf februari als contactpersoon in de regio 't Gooi. Vandaag stelt ze zich aan u voor.

Lilian stelt zich voor

Lilian woont samen met haar zoon, kat Tom en hond Max in Huizen. In haar vrije tijd wandelt ze dan ook heel wat af samen met hond Max. Ook is Lilian creatief, zo tekent en schildert ze graag in haar vrije tijd. Na het afronden van de kunstacademie is Lilian gestart met een eigen ontwerpbureau voor interieurs. In dit werk is ze altijd bezig geweest met het vergroten van het woonplezier door het aanpassen van ruimtes. Hierbij zijn de wensen van de bewoners altijd maatgevend. Daarom was de overstap naar UWassistent de juiste en logische keuze.

Over haar werk bij UWassistent

Het spreekt Lilian aan dat UWassistent een sociaal en maatschappelijk doel heeft en daar wil zij graag haar bijdrage aan leveren. Ze is een enthousiaste en vriendelijke doener en gaat graag het gesprek aan over de dagelijkse bezigheden en mogelijkheden. Ze denkt in oplossingen. Zo geeft Lilian aan: 'Hindernissen in het leven zijn er om te overwinnen. Daar span ik mij graag voor in.' Lilian krijgt er energie van als ze oplossingen kan aandragen. Het spreekt haar dan ook enorm aan dat UWassistent werkt met mensen uit de regio en zij als contactpersoon het aanspreekpunt is. Door de persoonlijke aanpak en korte lijnen is het aanvragen van hulp laagdrempelig.  

Lilian’s boodschap voor (potentiële) klanten van UWassistent: ‘Geen vraag is te gek. Ik zal altijd mijn uiterste best doen om een antwoord te vinden.’

 

Bent u woonachtig in regio 't Gooi en heeft u interesse in de diensten van UWassistent? Neem dan vooral contact op met Lilian, zij helpt u graag!

 

Vrijblijvende kennismaking

 

Waardeer dit blogbericht:
Nieuwe vestiging in de regio Zuid Limburg! Welkom ...
Nieuwsbericht: 3 nieuwe vestigingen UWassistent ge...