Linda Herkemij – persoonlijke assistent in regio Den Haag

Linda Herkemij is samen met Bianca van Wijk werkzaam als persoonlijke assistent in regio Den Haag.

Linda heeft de opleiding Nederlands Recht gevolgd aan de Open Universiteit. Ze woont samen met haar vriend en zijn zoon. Ze hebben een lieve Beagle en twee katten. Linda’s hobby’s zijn sporten, lezen en wandelen.

Ze heeft diverse functies gehad. Zo heeft Linda gewerkt als docent juridische en administratieve vakken, examenontwikkelaar en -beoordelaar, office manager, vrijwilliger bij een stichting ter ondersteuning van immigranten en bij 113 (zelfmoordlijn).

Volgens Linda maakt het persoonlijke contact met zowel klanten als dienstverleners UWassistent uniek. “Ik wil niet tot mijn pensioen achter een bureau zitten en contracten maken. Als persoonlijke assistent heb je afwisselend werk en ben je van toegevoegde waarde in de maatschappij, en vooral voor ouderen.”

Door haar mensenkennis is Linda in staat om goed matches te maken. Ze is een harde werker die net dat stapje extra wil doen voor klanten en dienstverleners. Linda heeft aandacht voor de persoon, ze denkt mee en is bereid om haar handen uit de mouwen te steken.

“Ik wil me verder ontwikkelen als persoonlijke assistent door te groeien en dan een goede organisatiestructuur op te bouwen. Ik wil meer inzicht krijgen in nieuwe mogelijkheden en meer samenwerkingen aangaan, bijvoorbeeld met zorgmakelaars.

Linda is tevreden met haar werk als alles goed loopt, als er goede matches zijn gemaakt en als de klant en de dienstverlener tevreden zijn.

“Ik wil dat onze klanten weten dat er altijd mogelijkheden zijn en dat we graag meedenken.”

Waardeer dit blogbericht:
Eenzaamheid bij ouderen
In beweging met een wandelstok