Mantelzorg Awards

Mantelzorg Awards

Als mantelzorger valt het niet altijd mee om dag in dag uit te zorgen voor een naaste. Het kan dan ook erg fijn zijn als u bij deze taken ondersteund en ontlast wordt, door bijvoorbeeld een goede vriend, een buurman of een huishoudelijke hulp. Iemand op wie u kan bouwen en die u vertrouwt bij de ondersteuning van de dagelijkse zorg die u geeft. Om deze mensen extra in het zonnetje te zetten, is het nu mogelijk om hen te nomineren voor een Mantelzorg Award.

Nomineren kan nu

Nomineren is mogelijk sinds afgelopen 4 september en kan nog steeds tot 8 oktober. Uit alle binnengekomen nominaties worden 10 finalisten geselecteerd op wie vervolgens gestemd kan worden van 17 tot 31 oktober. De drie winnaars die een Mantelzorg Award ontvangen worden uiteindelijk bekend gemaakt op 10 november. Niet geheel toevallig, want deze dag staat bekend als ‘de Dag van de Mantelzorg’.

Een extra steuntje in de rug

Een mooie gelegenheid om aan de mensen die u ondersteunen te laten weten hoezeer u hun hulp waardeert. Veel mensen vinden het vanzelfsprekend dat ze geholpen worden, maar dat is het natuurlijk niet! Laat met uw verhaal weten hoe makkelijk en fijn het kan zijn om als mantelzorger extra ondersteuning te krijgen van mensen uit uw directe omgeving.

UWassistent

Bent u mantelzorger en kunt u ook extra hulp gebruiken? UWassistent kan u daar natuurlijk mee van dienst zijn. Met een divers aanbod aan diensten kunnen wij u wat meer rust en hulp geven bij uw dagelijkse zorg. Wilt u weten hoe UWassistent u kan ondersteunen bij mantelzorg? Neem dan contact met ons op via info@uwassistent.nl.

Reacties