Marjet Dingerdis - Persoonlijke assistent in regio Alkmaar

 

Marjet Dingerdis is vanaf 1 mei franchisenemer bij UWassistent. Ze is nu de persoonlijke assistent in regio Alkmaar. Wat maakt haar enthousiast over UWassistent? En belangrijk: Wat kan ze allemaal voor u betekenen? In deze blog stelt ze zichzelf voor! 

Maak kennis met Marjet: persoonlijke assistent in regio Alkmaar!

“Mijn carrière begon ik als directiesecretaresse bij diverse bedrijven. Daarna ben ik in de detailhandel gerold en heb ik ruim twintig jaar als zelfstandig supermarktondernemer gewerkt. Vanaf 1 mei 2019 ben ik persoonlijke assistent in regio Alkmaar. Een nieuwe uitdaging, waar ik vol enthousiasme aan begin!”

Marjet houdt van tuinieren (vooral van het resultaat) en leest graag boeken over persoonlijke ontwikkeling en Psychologie. De keuken is heilig terrein, want koken doet ze graag! Een guilty pleasure heeft ze ook: Mahjong spelen op de Ipad. 

Mensenmens

De rol van persoonlijke assistent bij UWassistent past haar goed: “Ik ben een echt mensenmens en je kan me niet gelukkiger maken dan met een goed gesprek! Mensen écht helpen en tot de essentie komen van een verhaal; dat doe ik graag. De interactie tussen mensen laten ontstaan, dat lijkt me interessant aan het werk bij UWassistent.” Laten dat nu exact de eigenschappen zijn die een goede persoonlijke assistent bezit! 

“Je ziet steeds meer initiatieven van kleine groepen, met eenzelfde doel. Ik hoop dat ik, door de professionele aanpak van UWassistent, wat makkelijker en sneller de bekendheid krijg bij de mensen.” Hoe het Marjet in de praktijk zal vergaan, dat zien we over een paar maanden!

Woont u in regio Alkmaar en wilt u graag een helpende hand in huis of tuin? Of wenst u persoonlijke begeleiding bij dagelijkse bezigheden voor uzelf of een naaste? Marjet helpt u graag! Zij komt langs voor een kennismaking, luistert goed en zoekt daarna de best passende dienstverlener.

 

Vraag een vrijblijvende kennismaking aan met Marjet!

 

Waardeer dit blogbericht:
Gezond koken; eitje met deze trucjes!
Pgb: Wat kunt u ermee?
 

Reacties

Nog geen reacties
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
donderdag 28 mei 2020