Marlie Vennegoor: nieuwe vestiging Achterhoek, Zutphen, Doesburg en Zevenaar!

Wij zijn blij om te mogen verkondigen dat er weer een nieuwe franchisenemer start. Deze keer is het Marlie Vennegoor en zij begint per 1 september als contactpersoon in de regio Achterhoek, Zutphen, Doesburg en Zevenaar. Vandaag stelt ze zich aan u voor.

 

Marlie stelt zich voor

Marlie woont in Oud-Zevenaar, een klein dorpje in de provincie Gelderland, samen met haar man Martin en haar twee zonen. Marlie is sportief, zo wandelt en fietst ze graag. Daarnaast doet ze aan yoga. Verder is ze creatief, want zo vindt ze het leuk om te beeldhouwen en te schilderen. In het kader van preventie en maatschappelijke onderneming, heeft Marlie de volgende opleidingen gevolgd: de lerarenopleiding gezondheidskunde, gezondheidswetenschappen aan de universiteit Wageningen, Post HBO bedrijfskunde en een managementopleiding. Ze heeft voor een welzijnsorganisatie gewerkt. Hier vervulde ze verschillende functies, van projectcoördinator tot strategisch bestuurder. Omdat ze vond dat ze te ver van de klantvraag kwam te staan, besloot ze om een sprong in het diepe te nemen en zich aan te sluiten bij UWassistent. En omdat ze al ervaring heeft met de kwetsbare doelgroep, namelijk ouderen, was dit een logische stap.

 

Over haar werk bij UWassistent

Het spreekt Marlie ontzettend aan om ouderen te ondersteunen bij het langer zelfstandig thuis wonen. Hierdoor kan ze dicht bij de klant zijn, wat ze in haar vorige functie miste. Met haar expertise in de welzijnszorg, is het werk voor UWassistent haar op het lijf geschreven. Ze omschrijft zichzelf als zakelijk, proactief, nieuwsgierig en een echte verbinder. Omdat ze ziet dat de vergrijzing in het noorden en oosten van het land (waaronder haar werkgebied) steeds meer toeneemt, beseft ze zich ook dat hier complexe ziektebeelden bij komen kijken. Daarom is het juist zo belangrijk dat UWassistent kan ondersteunen bij het makkelijker en aangenamer maken van het leven.

Marlie’s boodschap voor (potentiële) klanten van UWassistent: ‘Schroom niet ons te benaderen. En deel goede ervaringen met UWassistent vooral met anderen.’

 

Bent u woonachtig in regio Achterhoek, Zutphen, Doesburg of Zevenaar en heeft u interesse in de diensten van UWassistent? Neem dan vooral contact op met Marlie, zij helpt u graag!

 

Vrijblijvende kennismaking

 

Waardeer dit blogbericht:
Vanaf heden een nieuwe vestiging in Groningen en d...
Met pensioen, wat nu?