Nancy Rietveld; persoonlijke assistent in Amsterdam en Amstelveen

Nancy Rietveld

Nancy is de trotse moeder van drie tienerdochters en ze is getrouwd met Richard. Ze houdt er van om buiten te zijn, zoals in het bos of aan het strand. Wandelen is een van Nancy’s favoriete bezigheden. Zo doet ze bijvoorbeeld elk jaar mee met de Dam tot Damloop.

Nancy is een echte aanpakker. In haar loopbaan heeft ze verschillende functies gehad, waarbij ze onder andere evenementen heeft georganiseerd en mensen bij elkaar heeft gebracht als projectcoƶrdinator. Deze ervaringen kan ze goed gebruiken in haar werk als persoonlijke assistent.

Als persoonlijk assistent is Nancy de contactpersoon tussen klant en dienstverlener. Ze gaat graag bij mensen langs om hun verhaal te horen. Dit kan het verhaal van een klant zijn, maar ook van een bezorgde mantelzorger of medewerker van een thuiszorgorganisatie. Door die informatie kan Nancy een passende dienstverlener voor de klant vinden.

“UWassistent zorgt ervoor dat mensen hun eigen regie behouden en zelf beslissen wat ze wel of niet willen. UWassistent zorgt ervoor dat de ouderwetse gezelligheid weer terugkomt en dat er tijdens de werkzaamheden ook een gezellig praatje wordt gemaakt. Klanten vinden het fijn als wij weer langskomen; dat maakt UWassistent uniek.”

Nancy wil dat iedereen die via UWassistent om hulp vraagt een dienstverlener krijgt die zich echt bekommert om deze klant: een dienstverlener die net een stapje extra zet waardoor de klant zich verrast voelt.

Ze is persoonlijke assistent geworden omdat ze het belangrijk vindt om maatschappelijk betrokken te zijn. “Ik wil de mensen helpen die het echt nodig hebben, zoals ouderen die door de wijzigingen in de zorgwet zelf hun zorg-, hulp- en gemaksdiensten dienen te regelen. Die ouderen wil ik helpen, zodat zij hun eigen regie in handen blijven houden en het op hun eigen manier kunnen regelen. Met hen wil ik een persoonlijke band opbouwen.”

Nancy werkt vanuit haar hart. Met veel liefde en passie ondersteunt ze diegenen die het nodig hebben. Haar enthousiasme en gedrevenheid werken aanstekelijk. Klanten en dienstverlener weten dat ze Nancy altijd kunnen bellen. Ze denkt niet in problemen, maar in oplossingen.

Reacties