Nieuwe franchisenemers in Hoeksche Waard: We stellen ze graag aan u voor!

Sinds 1 juni zijn Patricia en Viola franchisenemers bij UWassistent in regio Hoeksche Waard! Als moeder en dochter zetten ze deze nieuwe stap. En daar hebben ze zin in! In deze blog stellen we ze aan u voor! 

Patricia woont in Strijen met haar man en kinderen. Na een carrière als communicatieadviseur en tekstschrijver, wilde ze graag een andere richting op: “Er miste iets. Dat ‘iets’ vond ik bij UWassistent. Het concept van UWassistent sluit naadloos aan op mijn behoefte om iets te kunnen betekenen voor anderen”, vertelt Patricia. 

En dan de tweede franchisenemer Viola: Samen met haar man en haar twee jongste kinderen woont ze op een boerderij. Ze doet een stapje terug in het agrarisch bedrijf van haar man, om net zoals Patricia een hele nieuwe richting in te slaan: “Met twintig jaar mantelzorgervaring weet ik inmiddels wat thuiszorg, in welke vorm dan ook, kan betekenen voor je medemens. Zelfs met het kleinste gebaar.”

Samen staan wij voor u klaar

Wat het avontuur voor beide dames nog specialer maakt, is dat ze het samen doen. Moeder en dochter. “We vullen elkaar perfect aan qua kennis, ervaring en ideeën. Ik verwacht dan we samen veel bijzondere momenten gaan beleven. Als moeder en dochter weten wij als geen ander hoe belangrijk naasten en familieleden zijn. Wij begrijpen heel goed met welk gevoel een partner, zoon of dochter hulp of zorg zoekt voor zijn of haar naaste. Vanuit datzelfde gevoel gaan wij op zoek naar de juiste dienstverlener”, vertelt Patricia

Eén duo, één missie

Patricia en Viola hebben allebei een hart voor ondernemen én een duidelijke missie: Mensen ondersteunen om zo lang en prettig mogelijk zelfstandig thuis te kunnen wonen. Ze zijn positief ingesteld. Wat ze aan alle klanten willen meegeven: focus vooral op de dingen die u zelf kunt doen. Voor de overige dingen is UWassistent er. Met liefde en plezier ondersteunen we u of uw naaste, zodat iedereen prettig en zorgeloos kan wonen en leven in de eigen vertrouwde omgeving. 

Positief, behulpzaam, vriendelijk en altijd een luisterend oor, dát kunt u verwachten van Patricia en Viola. Samen staan ze sterk en doen ze er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen, daar kunt u van op aan! 

Wilt u een helpende hand voor uzelf of een naaste? Patricia en Viola staan voor u klaar. Vraag hier een vrijbijvend kennismakingsgesprek met ze aan of neem contact met ze op via onderstaande gegevens:

 

Neem gerust contact op

Patricia: 06 - 30 54 18 07 

Viola: 06 - 53 26 79 39 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Waardeer dit blogbericht:
Hanneke van Kammen voegt zich bij UWassistent: nie...
Tien verrassende klusjes waar een klusjesman u mee...