Nieuwe persoonlijke assistent in regio Tilburg en Oisterwijk: maak kennis met Martine!

 

Martine Luhrman is 8 augustus gestart als persoonlijke assistent in de omgeving Tilburg en Oisterwijk! In deze regio zal ze alles uit de kast halen om senioren te voorzien van de best passende hulp in iedere situatie.

Wie is Martine? En wat wil ze bereiken in haar rol als franchisenemer? We stellen haar aan u voor! 

Maak kennis met Martine 

“Een echt familiemens ben ik”, vertelt Martine. Ze woont in Oisterwijk met haar man, twee dochters en twee honden. Die honden hebben al vaak voor blijdschap en een groot knuffelgehalte gezorgd. “We nemen de honden soms mee naar een meneer, ter gezelschap. Dat doet hem goed.” Dat mooie gebaar past helemaal bij wie Martine is, want mensen in haar omgeving kenmerken haar als een warm persoon. Gemengd met empathie, sociale skills en oog voor detail weet ze altijd makkelijk contact te maken met mensen met verschillende achtergronden. Deze eigenschappen sluiten naadloos aan bij de kenmerken van een goede persoonlijke assistent.  

De allerbeste hulp regelen

Martine heeft een duidelijk doel voor ogen: ze wil de allerbeste hulp regelen voor mensen die het nodig hebben. Dat staat voorop. Ook wil ze werken aan de naamsbekendheid van UWassistent in haar regio. Hoe meer mensen passende ondersteuning krijgen, hoe beter. “Mensen samenbrengen, helpen en ontzorgen. De behoeftes van senioren van A tot Z invullen. Dat is dankbaar en waardevol werk. Mensen een steuntje in de rug geven waar nodig, daar doe ik het voor.”

Ze is net gestart, maar heeft al veel doelen waar ze naartoe wil groeien als persoonlijke assistent: “Voor mensen die specifieke zorg nodig hebben, wil ik met een team gaan werken. In het begin wil ik ook mezelf gaan inplannen om er voor de klant te zijn. Met een team kunnen we samenwerken om alles goed op de rit te zetten meteen vanaf het begin.”

UWassistent ontzorgt

Martine gelooft in UWassistent: “De juiste hulp regelen met dienstverleners die zich graag inzetten voor de klant is naar mijn idee het succes van deze formule."

Het veranderende zorglandschap is voor Martine ook een reden om zich aan te sluiten bij UWassistent. “Ik heb gemerkt dat mensen niet altijd tevreden zijn over de zorg die zij thuis ontvangen. Vaak is het onpersoonlijk, krijgen mensen niet altijd dezelfde hulp en wordt er geen vast tijdstip vastgelegd. Mensen vinden dat toch minder prettig.”

 

Waarmee kan UWassistent u ondersteunen? 

UWassistent heeft oog voor ieders persoonlijke situatie. De persoonlijke assistenten luisteren écht naar de wensen en zorgen van de klanten. Als Martine passende hulp zoekt, houdt ze rekening met al uw wensen. Juist dat persoonlijke is wat UWassistent uniek maakt. We zijn er écht voor u. Met een breed dienstenaanbod vindt u altijd wat u zoekt. Huishoudelijke hulp, gezelschap, begeleiding of tuin- en klushulp: allemaal mogelijk via UWassistent. 

"Zoekt u ondersteuning op maat voor uzelf of uw naaste? Aarzel dan niet om contact op te nemen met mij. Ik regel de hulp waar en wanneer u die wil. Vraag direct een vrijblijvende kennismaking aan met mij!"

 

Ik wil een vrijblijvende kennismaking met Martine!

 

Waardeer dit blogbericht:
Wmo aanvragen doet u zo!
Omgaan met dementie: deze tips helpen u!
 

Reacties

Nog geen reacties
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
woensdag 29 juni 2022