Nieuwe vestiging in de regio Zuid Limburg! Welkom Joan Pröpper!

UWassistent verwelkomt weer een nieuwe franchisenemer! Deze keer is het Joan Pröpper en zij start vanaf februari als contactpersoon in de regio Zuid Limburg. Vandaag stellen we haar aan u voor. 

Over Joan

Joan woont in Cadier en Keer samen met haar echtgenoot Tym en kinderen Evi en Hugo. In haar vrije tijd vindt ze het leuk om te wielrennen en ook skiet ze graag. Na het afronden van har studie aan de nationale hogeschool voor Toerisme & Verkeer is Joan aan de slag gegaan als officemanager en managementassistent bij verschillende organisaties. Ook is ze bedrijfsleidster geweest. Allemaal functies waarbij ze veel contact had met mensen, goed moest plannen en veel moest organiseren. Dat komt goed van pas voor haar werk bij UWassistent!

Over haar werk bij UWassistent

De verscheidenheid van het werk in combinatie met de persoonlijke contacten is wat Joan leuk vindt aan het werk binnen UWassistent. Ze wil mensen graag (verder) helpen. Ze 'ontzorgt' graag en contact met mensen vindt ze heerlijk. Haar doel is dan ook om ervoor te zorgen dat ouderen zo lang mogelijk (verantwoord) thuis kunnen blijven wonen, maar wel op een manier die bij hen past. Joan is een warm en vrolijk persoon die goed kan luisteren en observeren.  Ze kan de juist vertaalslag maken naar wat er nodig is. 

Wat Joan (potentiële) klanten van UWassistent mee wil geven: ‘Carpe diem!.’

Bent u woonachtig in regio Zuid Limburg en heeft u interesse in de diensten van UWassistent? Neem dan vooral contact op met Joan, zij helpt u graag!

 

Vrijblijvende kennismaking

Waardeer dit blogbericht:
Ella van der Linden: in de regio Gorinchem / Tiel ...
Lilian Bos: nieuwe vestiging in de regio 't Gooi!