In februari opent UWassistent drie nieuwe vestigingen. Het totaal aantal regionale vestigingen komt daarmee op 27. Deze groei zorgt ervoor dat UWassistent nu bijna in heel Nederland actief is.  Vanuit de regionale vestigingen verzorgen de contactpersonen van UWassistent dienstverlening op maat aan senioren.

 

Nieuwe vestigingen 

Deze maand starten er drie nieuwe vestigingen van UWassistent. In de regio 't Gooi is Lilian Bos gestart. Ella van der Linden zal starten in de regio Gorinchem/ Tiel/ Altena/ Bommelerwaard. In Zuid-Limburg is Joan Propper het vaste aanspreekpunt. Benieuwd naar de nieuwe gezichten? Kijk dan op uwassistent.nl/persoonlijke-assistenten. Binnenkort introduceren we onze contactpersonen nog in een individuele blog.

 

Werkwijze UWassistent 

 

UWassistent regelt vanuit klantvragen passende dienstverlening aan huis. Klanten kunnen bij UWassistent terecht voor onder andere huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of persoonlijke begeleiding. De klant heeft een vast aanspreekpunt en hoeft niet zelf op zoek naar een dienstverlener. De contactpersoon selecteert een dienstverlener op basis van de wensen van de klant. De administratie en facturatie zijn geregeld. De klant heeft hier geen omkijken naar. De eerste kennismaking, met de contactpersoon en later met de dienstverlener, is vrijblijvend. Het vinden van de juiste match is voor UWassistent erg belangrijk. 

De laatste jaren is de druk op mantelzorgers steeds hoger geworden. Ouderen blijven langer zelfstandig thuis wonen, maar hebben daar wel ondersteuning bij nodig. UWassistent ontzorgt naast de klanten ook de mantelzorgers. Het uitbesteden van verschillende taken zorgt voor rust. De klant kan prettig zelfstandig thuis blijven wonen, zonder steeds een beroep te doen op de eigen omgeving.

 

Word franchisenemer! 

Wilt u uw omgeving ook ontzorgen? UWassistent is op zoek naar betrokken ondernemers die in de eigen regio ouderen willen ondersteunen. UWassistent is een franchiseorganisatie. De franchisenemers richten zich op persoonlijke dienstverlening, het team op het hoofdkantoor ondersteunt daarbij. Na de toevoeging van de nieuwe vestigingen zijn nog enkel twee regio’s beschikbaar: Regio Amersfoort en Regio Twente (Enschede/ Hengelo) Bent u die betrokken regelaar, een daadkrachtig organisatietalent vol energie? Word franchisenemer bij UWassistent! Meer informatie is te vinden op uwassistent.nl/franchisenemer-worden.