Partnerorganisatie: Oudere Advies

Samenwerking Oudere Advies en UWassistent

UWassistent werkt samen met diverse partnerorganisaties om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen. Via deze blogs willen we u graag kennis laten maken met onze partnerorganisaties. Deze week is dat Oudere Advies van Daphne Keijzer, met wie persoonlijk assistent Liesbeth Pauw al geruime tijd samenwerkt.

Oudere Advies is er om klanten te ondersteunen bij het aanvragen van benodigde diensten. Zorgprofessional Daphne Keijzer van Oudere Advies heeft kennis over de ouderendienstverleningen die in Nederland beschikbaar zijn.

Toen Daphnes oma naar een aanleunwoning verhuisde, liep zij tegen verschillende problemen aan. Nadat Daphne had gemerkt hoe professionele ondersteuning het welzijn van ouderen zoals haar oma verbetert, startte zij haar eigen bedrijf.

Daphne: ‘Het wordt ouderen in onze maatschappij niet altijd gemakkelijk gemaakt. Veel ouderen hebben behoefte aan extra hulp en zorg, bijvoorbeeld in het huishouden, bij aanpassingen aan de woning of subsidieaanvragen.’

Daphne wil graag iedereen helpen zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen, met vooral heel veel plezier. Ook bij Oudere Advies staat de klant centraal en wordt maatwerk geleverd.

UWassistent werkt regelmatig samen met Oudere Advies. Bij UWassistent kwam een aanvraag binnen voor huishoudelijke hulp. Tijdens het intakegesprek bleek zowel meneer als mevrouw rolstoelafhankelijk te zijn en graag extra ondersteuning te willen. Gaandeweg werd duidelijk dat er nieuwe aanvragen voor zorg- en ondersteuningsbudgetten gedaan moesten worden. Met hulp van Daphne Keijzer van Oudere Advies zijn de budgetten aangevraagd bij de juiste instanties. Inmiddels is meneer helaas overleden, maar mevrouw kan met hulp van de thuiszorg en een gezelschapsmaatje en een huishoudelijke hulp van UWassistent nog steeds thuis blijven wonen.

Reacties