Partnerorganisatie: ANBO

Samenwerking UWassistent en ANBO

Sinds kort werkt UWassistent samen met ANBO. ANBO behartigt de belangen van huidige en toekomstige senioren op verschillende fronten. Zo maken zij zich sterk voor een goed ouderenbeleid op het gebied van onder andere inkomen, gezondheid en wonen. Lid zijn van ANBO heeft vele voordelen, want u profiteert namelijk van onder andere korting op verschillende diensten en producten.

ANBO is opgericht in 1900 om te lobbyen voor het inkomen van mensen die te oud waren om te werken. Zo hebben zij ervoor gezorgd dat de AOW in 1957 werd ingevoerd. Inmiddels is ANBO al 120 jaar de meest invloedrijke belangenorganisatie voor ouderen in Nederland, uw gids voor goed ouder worden. ANBO gelooft in een maatschappij, waarin een ieders waarde en kwaliteiten tot op hoge leeftijd worden erkend en benut.

Voordelen ANBO leden

ANBO staat voor u klaar en behartigt uw belangen. Daarnaast kunnen leden gebruikmaken van korting op diverse diensten en producten. Bijvoorbeeld:

Hulp bij het doen van uw belastingaangifte
Hulp bij het aanvragen van zorg- en huurtoeslag
Persoonlijk advies via ANBO Raad & Daad
Korting op uw premie met het Zorgcollectief
Kosteloze veiligheidscheck en advies bij u thuis. Bijvoorbeeld over wat u kunt doen om uw deuren en ramen te beveiligen. Of hoe u voorkomt dat u slachtoffer wordt van een babbeltruc. Als u actief bent op internet, dan heeft de Veiligheidsconsulent ook tips over hoe u uw online-veiligheid kunt vergroten.

Op de uitgebreide ledenvoordeel-pagina van ANBO kunt u zien van welke aanbiedingen u nog meer gebruik kunt maken als lid.

Korting op huishoudelijke hulp, tuinhulp en klushulp

UWassistent biedt dienstverlening op maat, denk aan huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp, gezelschap en begeleiding. Bij UWassistent vinden we het belangrijk dat de dienstverlening persoonlijk is, daarom werken we met vaste contactpersonen uit de regio. Zij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken om zo op zoek te kunnen gaan naar de juiste hulp voor u.

Als lid van ANBO, krijgt u korting op het uurtarief van verschillende diensten bij UWassistent, zoals huishoudelijke hulp, tuinhulp én klushulp. Deze korting geldt enkel voor nieuwe klanten van UWassistent.

Deze samenwerking tussen ANBO en UWassistent is mooi voor beide partijen en zo kunnen we ons samen in zetten om ouderen te ondersteunen!

Lid worden van ANBO?

Wilt u ook lid worden van ANBO en zo gebruik maken van vele voordelen? Meld u zich dan nu aan en profiteer meteen.



Reacties