Pascalle de Feijter; persoonlijke assistent in omgeving Etten-Leur, Zevenbergen en Roosendaal

Pascalle de Feijter

Pascalle de Feijter is onze persoonlijke assistent in omgeving Etten-Leur, Roosendaal en Zevenbergen. Ze is getrouwd met een studiegenoot met wie ze inmiddels meer dan twintig jaar samen is. Samen hebben ze twee dochters die beiden nog op de basisschool zitten.

Haar grootste hobby is tennis en ze houdt er van om activiteiten te begeleiden op de school van haar kinderen. Daarnaast heeft ze geruime tijd het hockeyteam van haar jongste dochter gecoacht.

Pascalle heeft in het bedrijfsleven verschillende functies gehad op sales- en customerserviceafdelingen. Daarbij haalde ze voldoening uit het organiseren en structureren van werkzaamheden, maar vooral uit het contact met klanten.

“Mijn schoonmoeder is vele jaren voorzitster geweest van het bestuur van de Zonnebloem in Zeeuws-Vlaanderen. Zij heeft mij zoveel verhalen verteld over mensen, veelal ouderen, die het op zijn zachtst gezegd niet makkelijk hadden en vaak eenzaam waren. Deze verhalen hebben mij geïnspireerd om ouderen te ondersteunen.”

Sinds januari 2016 is Pascalle persoonlijke assistent bij UWassistent; een functie waarin ze haar ervaringen en capaciteiten kan bundelen.

“Ik heb een dienstverlenende instelling en denk graag vanuit mogelijkheden. Op basis van vertrouwen en een goed persoonlijk contact kan ik professionele ondersteuning bieden en goede, betrouwbare hulp regelen.”

“Het mooiste zijn de gesprekken met mensen. Iedereen heeft zijn eigen verhaal en de meesten hebben al behoorlijk wat meegemaakt.”

Bij alles wat Pascalle regelt voor haar klanten, vraagt ze zich af of ze dat ook voor haar ouders zou doen. Als dat zo is, dan weet ze dat het goed is. De waardering van de klant door middel van een lach of een complimentje is vaak al genoeg.

“Ik hoop dat ik in de toekomst nog veel meer mensen kan ondersteunen zodat zij zo lang mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven.”

Reacties