Persbericht: Bredase ondernemer speelt in op hulpvraag

UWassistent speelt in op hulpvraag

Na het grote succes van Senioren-assistent.nl, is nu ook UWassistent.nl gelanceerd. Senioren-assistent.nl is drie jaar geleden in de markt gezet om senioren te ondersteunen om langer thuis te kunnen blijven wonen. “Al snel bleek de doelgroep voor klussen als stoffen, stofzuigen, dweilen, maar ook een plank ophangen, de tuin onderhouden of hulp bij de administratie veel breder,” legt eigenaar Joost Damen uit.

Om in deze behoefte te voorzien startte deze Bredase ondernemer eind maart 2016 naast Senioren-assistent.nl met UWassistent.nl. Via lokale franchisenemers zorgt UWassistent voor persoonlijke en lokale hulp met dagelijkse activiteiten. Denk aan hulpverlening op maat aan mensen die zelf geen zin hebben in bepaalde klussen of die er de energie niet (meer) voor hebben. Omdat ze bijvoorbeeld te druk zijn met andere bezigheden of omdat ze op een andere manier beperkt zijn.

Landelijk dekkend netwerk

Een druk gezin, een mindervalide of een senior vraagt en UWassistent draait. Als iemand bijvoorbeeld geen prettig of geen veilig gevoel heeft om alleen boodschappen te doen, dan regelt UWassistent iemand die mee gaat. UWassistent heeft een landelijk dekkend netwerk van professionals die graag helpen en zoekt een persoon uit de directe omgeving die kan beantwoorden aan een bepaalde hulpvraag.

Laagdrempelig

Hulp vragen is voor veel mensen moeilijk. Zeker als er een beroep gedaan moet worden op familie of vrienden. Maar waarom nog langer mensen inschakelen die zelf genoeg te doen hebben? UWassistent is er speciaal voor opgericht en ondersteunt op een laagdrempelige manier bij tal van klussen. Zowel bij jonge gezinnen die het druk hebben als bij senioren of anderen die af en toe een steuntje in de rug nodig hebben.

Reacties