Ervaringen van persoonlijke assistent Bianca

Ervaring van Bianca van Wijk

Bianca van Wijk is al vier jaar, met veel passie en plezier, de persoonlijke assistent voor klanten in regio Den Haag. Ze zoekt voor iedere klant een passende en geschikte dienstverlener. De wensen van de klant staan centraal. “Geen vraag is te gek”, zegt Bianca. Van boodschappen doen tot klusjes in huis en van een maaltijd bereiden tot samen een leuke activiteit ondernemen. Jong, oud, ziek, te druk of via PGB; voor iedereen probeert ze goede hulp te vinden. De dienstverlener verricht niet alleen werkzaamheden bij de klant, maar kan ook echt iets betekenen. Bianca gaat maandelijks haar waardevolle ervaringen met klanten en dienstverleners met je delen. Met onderstaande mooie ervaring geeft Bianca aan dat anderen helpen veel voldoening kan geven.

Ervaring van Bianca

“Al vele malen heb ik laten weten hoe leuk ons werk is. Hoe dankbaar het is en hoeveel energie je ervan krijgt! Vorige week ben ik bij een echtpaar op bezoek geweest. Trouwe klanten en super tevreden over hun ‘maatje’. Meneer is dik in de 80, misschien wel 90, en dementerend. Mevrouw is 70 en staat nog vol in het leven. Zij zorgt met hulp van UWassistent, liefdevol voor haar man en dat is mooi om te zien. Echte liefde noemt zij dat!”

“Ik kwam binnen en meneer vroeg mij of hij mij weleens vaker had gezien. Natuurlijk is dat het geval, maar dat laat ik hem nooit zo goed blijken. ‘Ja’, zei ik, ‘maar dat is al wel heel wat langer geleden hoor’. Ik lieg een beetje uit bestwil voor hem. Hij is een man met status. Altijd een hoge functie gehad, leiding gegeven en altijd de touwtjes in handen gehad. Nu, zegt hij zelf, ‘stel ik niet zo veel meer voor’. Ik vraag hoe het met hem gaat en hij antwoordt dat het wel oké is en dat hij gezien zijn leeftijd niet mag mopperen. Hij zegt: ‘Ik heb me laten vertellen dat ik bijna 90 jaar ben. Niet dat ik dat nou nog weet hoor, zegt hij met een glimlach, maar daar schijnen ze op een bepaalde manier achter te kunnen komen. Niet dat ik dat zelf doe hoor, daar heb ik zo mijn mensen voor!’ Samen moeten we lachen, want ondanks zijn geheugenproblemen kan hij het op een mooie en humoristische manier goed oplossen. Ik hou ervan!’’

Reacties