Petra Oude Aarninkhof – nieuwe persoonlijke assistent

Sinds 1 maart 2019 is Petra Oude Aarninkhof als persoonlijke assistent in regio Haarlem, Haarlemmermeer en Bloemendaal. Ze woont samen met haar twee kinderen, een hond en twee poezen waardoor het best druk in huis is! In haar vrije tijd speelt Petra tennis, maakt ze wandelingen met de hond en kookt ze graag.

Petra heeft eerder gewerkt als persoonlijke assistent voor CEO’s en managementteams, waarbij ze veel moest regelen en organiseren. Deze taken zitten in haar bloed! 

“Het leuke aan het werk als persoonlijke assistent vind ik de veelzijdigheid en het ondernemen. Het persoonlijke contact dat je hebt met de klanten en met de dienstverleners maakt UWassistent uniek!”

Met haar werk als persoonlijke assistent bij UWassistent wil Petra een mooi netwerk bereiken waarin iedereen haar gemakkelijk weet te vinden.

Kenmerkend voor Petra als persoonlijke assistent is dat zij goed kan luisteren, innemend is en voldoende levenservaring heeft. Petra zet door totdat het geregeld is.

Petra is pas echt tevreden met haar werk als ze een goede match heeft kunnen maken en als alle betrokkenen tevreden zijn. Petra wil zich voor 100% inzetten voor al haar klanten om het best haalbare te bereiken.

“Ik wil mijn steentje bijdragen aan de veranderende maatschappij om zo het leven voor velen prettiger te maken! Door het geven van persoonlijke aandacht, echt de tijd nemen om met de klant aan tafel te zitten en te luisteren naar zijn of haar verhaal, doe je net even dat stapje meer dat vaak zo nodig is en gewaardeerd wordt.” 

Waardeer dit blogbericht:
Kortingen voor senioren
Werken na pensioen
 

Reacties

Nog geen reacties
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
maandag 26 juli 2021