Robert Bouwman - uw vaste contactpersoon in regio Drechtsteden

Sinds 1 maart is Robert Bouwman uw vaste contactpersoon voor UWassistent in de regio Drechtsteden. Robert woont met zijn vriendin in Dordrecht en samen hebben ze vier kinderen, een hond en vier konijnen. Zijn vrije tijd gaat op aan hardlopen en uitjes met het gezin, vrienden of familie.

De laatste jaren was Robert actief in de online marketing. "Maar daar haalde ik geen voldoening meer uit. Eigenlijk trok een dienstverlenende functie me meer en ging ik op zoek naar een nieuwe uitdaging."

Robert studeerde communicatie in Rotterdam en heeft daarna bij een woningcorporatie gewerkt. "Daar heb ik veel geleerd over de zelfredzaamheid van mensen, maar ook over de behoefte aan hulp, bijvoorbeeld op het sociale vlak. Eenzaamheid onder ouderen is een groot probleem."

Na acht jaar bij de woningcorporatie is Robert nu de vaste contactpersoon voor UWassistent in de regio Drechtsteden.

"Ik krijg een goed gevoel van dit werk. Als ik snel iets kan regelen voor een klant of iemand op weg kan helpen, word ik daar zelf ook blij van. Iets wat ik mooier vind dan het behalen van goede marketingresultaten bij mijn vorige baan."

Robert vindt het sociale aspect van de dienstverlening dan ook zeer belangrijk; "Mensen blijven tot op steeds hogere leeftijd zelfstandig wonen. Hun kinderen en kleinkinderen wonen vaak op grote afstand, en het aantal mantelzorgers gaat de komende jaren dalen. Naast de professionele inzet van dienstverleners om de taken in en rond het huis uit te voeren, zijn dingen als 'tijd en aandacht' voor de klant ook keihard nodig. Bij sommige klanten is de hulp die langskomt het hoogtepunt van de dag. Betrokkenheid tonen en tijd voor de klant nemen, wordt dan enorm gewaardeerd.”

Waardeer dit blogbericht:
Communicatie met dementerenden
Zzper worden? Vier dingen waar je op moet letten!
 

Reacties

Nog geen reacties
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
dinsdag 12 november 2019