Robert Zoontjens - persoonlijke assistent in regio Limburg

 

Robert Zoontjens is sinds kort persoonlijke assistent in Limburg! Deze trotse vader van drie zoons sport graag buiten in de natuur. Daarnaast heeft hij nog een hobby: zich inzetten voor anderen. Hij is actief als vrijwilliger in zijn wijk, waar hij een beweegtuin voor senioren gerealiseerd heeft.

UWassistent tegen eenzaamheid

Het helpen van anderen doet iets met me. Iets kunnen betekenen voor de medemens en voor de wereld vind ik belangrijk. Als persoonlijke assistent bij UWassistent in Limburg, kan ik dit combineren met sociaal ondernemerschap. Hoe mooi is dat?

Jarenlang heb ik gewerkt in de logistiek en daarna als organisatie- adviseur op projectbasis. Hierbij ontmoette ik senioren die in een drukke stad wonen. Ik voelde de eenzaamheid bij die mensen. Dat is me altijd bijgebleven. Ik móest daar gewoon iets tegen doen.

Samen een beetje op elkaar letten. Belangrijk. UWassistent heeft de oplossing om eenzaamheid in de toekomst te bestrijden. Iedereen kan gezelschap aanvragen bij UWassistent. Iemand kan met slechts een paar uurtjes gezelschap per week al zó gelukkig zijn. Een kopje koffie drinken, samen met iemand boodschappen doen of een potje Rummikub spelen; iets kleins helpt vaak al tegen eenzaamheid.

Win-win?

We willen zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. Liefst zo prettig mogelijk natuurlijk. Hier en daar wat hulp of begeleiding ontlast mensen enorm. Met huishoudelijke hulp, tuinhulp of begeleiding, bijvoorbeeld. Het maakt het leven net iets aangenamer. Een win-win situatie, want voor de dienstverleners biedt UWassistent ook een mooie kans. Ze kunnen een aardig zakcentje bijverdienen en tegelijkertijd iemand helpen. Dat geeft veel voldoening. UWassistent maakt de juiste verbinding tussen klant en dienstverlener.

In mijn vorige werk deed ik veel ervaring op met het zoeken en vinden van de juiste mensen op de juiste plek. Die ervaring neem ik nu mee naar UWassistent. Een goede match tussen klanten en dienstverleners maken, is wat UWassistent uniek maakt. Het is mensenwerk pur sang. De hulpvraag is het startpunt in de zoektocht naar een passende ondersteuner. Niet andersom.

Een passende oplossing voor iedere hulpvraag door UWassistent

De rol van persoonlijke assistent in het Limburgse zorg- en ondersteuningslandschap voelt voor mij als een jas die lekker zit. Wat ik leuk vind aan UWassistent? Dat pragmatisch tintje. Mensen moeten er nú iets aan hebben. Lekker direct en concreet.

Enthousiast, toegankelijk en sympathiek. Dat ben ik. En die eigenschappen wil ik zeker volledig gaan benutten als persoonlijke assistent. Gemixt met een positieve instelling, want daarmee kan ik mijn eigen leven en dat van anderen veranderen. Hoe klein of groot jouw hulpvraag ook is, ik ben gedreven om voor iedereen een passende oplossing te zoeken. Geen vraag is me te gek. Geef een signaal als ik iets voor je kan betekenen!

Waardeer dit blogbericht:
PERSBERICHT: Stijgende vraag naar ouderenzorg, maa...
Communicatie met dementerenden
 

Reacties

Nog geen reacties
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
maandag 25 maart 2019