Robert Zoontjens - persoonlijke assistent in regio Limburg

 

 

Robert Zoontjens is sinds kort persoonlijke assistent in Limburg! Deze trotse vader van drie zoons sport graag buiten in de natuur. Daarnaast heeft hij nog een hobby: zich inzetten voor anderen. Samen met Binie, zijn grote liefde, staat hij altijd voor iedereen klaar. Hij is actief als vrijwilliger in zijn wijk, waar hij een beweegtuin voor senioren gerealiseerd heeft.

UWassistent maakt het verschil

Het helpen van anderen doet iets met me. Iets kunnen betekenen voor de medemens en voor de wereld vind ik belangrijk. Als persoonlijke assistent bij UWassistent in Limburg, kan ik dit combineren met ondernemen. U krijgt een daadkrachtige en bevlogen ondersteuner in de regio. Hoe mooi is dat?

Jarenlang heb ik gewerkt in de logistiek en heb ik ervaring opgedaan in het bij elkaar brengen van de juiste mensen bij Werving & Selectie-organisaties. Hierbij ontmoette ik senioren die in een drukke stad wonen. Ik voelde de eenzaamheid bij die mensen. Dat is me altijd bijgebleven. Ik móest daar gewoon iets tegen doen. Belangrijk hierbij is om vooral te luisteren naar wat mensen nodig hebben. 

Samen een beetje op elkaar letten. Belangrijk. UWassistent helpt mensen langer zelfstandig te blijven wonen en wil eenzaamheid tegengaan. Iedereen kan gezelschap aanvragen bij UWassistent. Iemand kan met slechts een paar uurtjes gezelschap per week al zó gelukkig zijn. Een kopje koffie drinken, samen met iemand boodschappen doen of een potje Rummikub spelen; iets kleins helpt vaak al tegen eenzaamheid.

Maatwerk

We willen zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. Liefst zo prettig mogelijk natuurlijk. Hier en daar wat hulp of begeleiding, zorgt dat je controle over je leven houdt. Dat is wel zo prettig. Met huishoudelijke hulp, tuinhulp of begeleiding, bijvoorbeeld. Geen betutteling, maar echt luisteren waar behoefte aan is. Passende ondersteuning maakt het leven aangenamer. 

UWassistent brengt mensen bij elkaar, een heel mooi idee dat UW assistent In Limburg uniek maakt. Het biedt het netwerk voor mensen die voor anderen iets willen betekenen en tegelijkertijd ook zelf werken aan een prettig leven. Hoe mooi is het als we dat bij elkaar kunnen brengen. Een win-win situatie! 

Voor de dienstverleners biedt UWassistent ook een mooie kans. Mensen helpen draagt bij aan geluk voor iedereen. Door samen te werken, zijn we samen van betekenis voor veel mensen die hulp nodig hebben. Degene die helpt kan wat bijverdienen en tegelijkertijd iemand helpen. Dit geeft iedereen veel voldoening. UWassistent maakt de juiste verbinding tussen klant en dienstverlener.

UWassistent zorgt voor verbinding

De rol van persoonlijke assistent in het Limburgse zorg- en ondersteuningslandschap voelt voor mij als een jas die lekker zit. Wat ik leuk vind aan UWassistent? Dat pragmatisch tintje. Mensen moeten er nú iets aan hebben. Lekker direct en concreet.

Enthousiast, toegankelijk en sympathiek. Dat ben ik. En die eigenschappen wil ik zeker volledig gaan benutten als persoonlijke assistent. Gemixt met een positieve instelling, want daarmee kan ik mijn eigen leven en dat van anderen veranderen. Hoe klein of groot jouw hulpvraag ook is, ik ben gedreven om voor iedereen een passende oplossing te zoeken. Geen vraag is me te gek. Geef een signaal als ik iets voor je kan betekenen!

In mijn vorige werk deed ik veel ervaring op met het zoeken en vinden van de juiste mensen op de juiste plek. Die ervaring neem ik nu mee naar UWassistent. Een goede match tussen klanten en dienstverleners maken, is wat UWassistent uniek maakt. Het is mensenwerk pur sang. De hulpvraag is het startpunt in de zoektocht naar een passende ondersteuner. Niet andersom. Het moet voor ú goed voelen. 

 

Maak vrijblijvend kennis met mij  

Waardeer dit blogbericht:
PERSBERICHT: Stijgende vraag naar ouderenzorg, maa...
Communicatie met dementerenden
 

Reacties

Nog geen reacties
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
donderdag 28 mei 2020