Senioren-assistent: een nieuwe vorm van dienstverlening

Senioren-assistent: een nieuwe vorm van dienstverlening

Breda, 10 oktober 2013

Senioren-assistent: een nieuwe vorm van dienstverlening aan ouderen

Senioren-assistent opent deze maand haar deuren in Breda. Vanuit hun kantoor aan de Oranjeboomstraat in Breda coördineert deze nieuwe landelijk opererende organisatie zorg en ondersteuning voor ouderen. Senioren-assistent heeft hiervoor een netwerk van persoonlijke assistenten opgezet. Deze franchisenemers staan klaar om zorg-, hulp- en gemaksdiensten aan te bieden voor senioren. Deze nieuwe vorm van dienstverlening biedt een oplossing voor zowel incidentele als langdurige ondersteuning.

Veel senioren hebben behoefte aan extra zorg en hulp. Bijvoorbeeld in het huishouden, bij het werken met de computer of bij administratieve taken. Senioren-assistent stelt de wensen van deze ouderen centraal en biedt hen een vertrouwde contactpersoon in hun eigen omgeving. Deze persoonlijke assistenten dragen samen met betrouwbare dienstverleners zorg voor de gewenste zorg en ondersteuning.

Voor 25 euro per maand staan de persoonlijke assistenten klaar om senioren in hun regio van dienst te zijn. Directeur Joost Damen van Senioren-assistent: "Het belangrijkste is natuurlijk dat de mensen die we ondersteunen gemak ervaren van onze service. Wij willen dat senioren op een goede en vertrouwde manier de specifieke hulp krijgen die ze verlangen. Onze klanten moeten precies weten waar ze aan toe zijn en dat geldt zeker ook voor onze tarieven. Met een vast en voordelig abonnement en een samen opgesteld zorgplan is het voor onze klanten altijd helder welke service we bieden."

Mensen die kennis willen maken, kunnen via de website senioren-assistent.nl op zoek naar een persoonlijke assistent. De contactpersoon in uw regio maakt graag een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Waardeer dit blogbericht:
Leefbeurs Wageningen
 

Reacties

Nog geen reacties
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
maandag 03 oktober 2022