Sjacco Cinqualbre, persoonlijke assistent in Flevoland

Sinds 1 januari 2019 is Sjacco Cinqualbre onze persoonlijke assistent in Flevoland en de Noordoostpolder.

Sjacco is getrouwd met zijn jeugdliefde en samen hebben ze twee kinderen. In zijn vrije tijd is Sjacco selectietrainer bij een voetbalclub en doet hij aan hardlopen en fitness. Sjacco omschrijft zichzelf als een levensgenieter.

Sjacco heeft diverse studies afgerond, onder andere richting de financiële sector. Lange tijd is hij in die sector werkzaam geweest. Sinds enkele jaren runt hij een eigen adviesbureau en is hij bezig om een kleinschalig verzorgingshuis in Flevoland van de grond te krijgen. Sinds 1 januari is hij persoonlijke assistent voor UWassistent.

“Hoe mooi is het om van toegevoegde waarde te zijn in het leven van (kwetsbare) ouderen en mensen die ondersteuning nodig hebben.”

Dankzij Sjacco zijn karaktereigenschappen heeft hij vaak een positief effect op mensen. Zijn focus ligt erop om het beste uit zichzelf te halen en klanten tevreden te stellen. "Een-op-een een betrouwbaar advies op maat, waar men de aandacht krijgt die men verdient. Bij UWassistent staat persoonlijke aandacht bovenaan."

Sjacco is pas echt tevreden met zijn werk als hij ziet dat klanten door zijn begeleiding hun manier van leven kunnen behouden. Door comfortabel in het leven te blijven staan en zo lang mogelijk veilig zelfstandig te blijven wonen.

“Als persoonlijke assistent wil ik ervoor zorgen dat klanten zolang mogelijk zelfstandig op hetzelfde niveau kunnen blijven wonen, door mijn ondersteuning qua dienstverlening.”

Sjacco wil graag uitgroeien tot een persoonlijk bekend gezicht binnen de zorgdienstverlening in Flevoland.

“Ik wil groeien tot een zorgpioneer die ervoor zorgt dat ouder worden niet meer alleen als lastig wordt ervaren.”

Door de vele verschuivingen binnen de zorgdienstverlening is het lastig voor de klanten om de juiste zorg te regelen. Als UWassistent ondersteunen wij hierbij door taken over te nemen en de klant te ontlasten.

“Wees niet bang om tijdig aan te geven dat u hulp nodig heeft. De huidige, snelle, maatschappij is vandaag de dag nu eenmaal erg druk met zichzelf. Hierdoor heeft men spijtig genoeg niet altijd oog voor signalen die aangeven dat een kwetsbare persoon extra begeleiding en hulp kan gebruik. Door tijdig hulp in te schakelen kunnen wij u de persoonlijke dienstverlening bieden die u nodig heeft.”

Waardeer dit blogbericht:
Met vier wielen op de dansvloer
Leuke activiteiten voor in de winter