Suzanne is onze persoonlijke assistent in Breda!

Suzanne van Aubel

Suzanne van Aubel is onze persoonlijke assistent in Breda en omgeving. Als voormalig directiesecretaresse is Suzanne gewend om allerlei zaken te regelen, te organiseren en op te lossen en dat doet ze graag voor haar klanten.

“Als iemand me vraagt wat voor ondersteuning ik voor mijn klanten regel, raak ik niet uitgepraat. Mijn werk is zo divers; we bieden immers dienstverlening op maat zodat onze klanten de ondersteuning krijgen die zij wensen.”

Als Suzanne op zoek gaat naar bijvoorbeeld een huishoudelijke hulp, dan zoekt ze iemand die echt bij de klant past. Veel klanten willen niet alleen iemand die poetst, maar die ook tijd heeft om een boodschap te doen of samen een kopje koffie te drinken.

“Wat zo fijn is aan ons werk is dat we, samen met de ondersteuners, vaak echt het verschil maken voor onze klanten.”

Suzanne vindt het belangrijk om te luisteren naar de klant. Is er bijvoorbeeld behoefte aan een tuinhulp, maar wil de klant het eigenlijk nog zelf doen? Dan gaat Suzanne op zoek naar een tuinhulp die samen met de klant de tuin kan onderhouden.

Suzanne wordt regelmatig benaderd door onder andere mantelzorgers, (huis)artsen, wijkverpleegkundigen en fysiotherapeuten om ondersteuning voor een klant te regelen. Suzanne is geboren en getogen in Breda en heeft daardoor een groot netwerk opgebouwd, waardoor ze klanten ook in contact kan brengen met de bedrijven in de omgeving. Denk hierbij aan een computerondersteuner, een schilder of een hulpmiddelenspecialist voor bijvoorbeeld personenalarmering. Daarnaast werkt Suzanne samen met een verhuisbedrijf, want hoe fijn is het voor haar klanten om geen zorgen te hebben over een verhuizing?

Bovenstaand zijn slechts enkele voorbeelden van de hulp die Suzanne aan haar klanten kan bieden. Suzanne komt graag vrijblijvend bij u langs om te bespreken wat uw persoonlijke hulpvraag is.

“Betrouwbaarheid, ondersteuning met persoonlijke betrokkenheid en het leveren van kwaliteit staan bij mij voorop.”

Reacties