Tien verrassende klusjes waar een klusjesman u mee kan helpen!

 

We kunnen het niet voorkomen; soms gaan er nu eenmaal dingen kapot in huis. Aangezien we niet allemaal als handige Harry's geboren zijn, is een klusjesman de held van ons allemaal! In deze blog willen we de klusjesmannen even in het zonnetje zetten. Én we willen u laten weten waar u een klusjesman allemaal wel niet voor kunt gebruiken! Mogen de klusjesmannen van UWassistent binnenkort ook uw klusjes opknappen? Ook hiermee kunnen ze helpen! 

Klerenkast in elkaar zetten 

En nee, niet alleen IKEA-kasten, maar ook andere kasten kunnen de klusjesmannen voor u in elkaar zetten! Hoeft u zelf niet moeilijk te doen met zware planken en al die losse schroeven waar er altijd tien van over blijven. Ook andere meubels zetten ze in elkaar, geen probleem! Binnen notime staat die kast op de gewenste plek! 

Gordijnen ophangen

Nieuwe gordijnen? Of zijn ze gewassen en moeten ze terug op hun plaats? Een klusjesman helpt u om de gordijnen netjes op te hangen. Hoog of laag plafond? Maakt niet uit, de klussers zijn van alle markten thuis! Ook de gordijnrail bevestigen ze voor u als dat nodig is. 

Loodgieter klusjes

Verstopt toilet? Problemen met de verwarming? Sommige klussers voeren ook lootgieterwerk uit. Zo kunt u laagrempelig en voordelig problemen met de leidingen oplossen. Dat maakt een klusjesman zo handig; ze zijn veelzijdig, echte alleskunners! 

LEES OOK: Dit zijn de handigste apps voor senioren! 

Verhuizing

Bent u net verhuisd? Of kent u iemand die een nieuwe woning heeft en die wel wat hulp kan gebruiken met al die klusjes die daarbij komen kijken? Geen probleem! Boek een klusser, zeg wat hij moet doen en hij doet het voor u! Die zware spullen hoeft u echt niet zelf te sjouwen. Shilderen doen de klusjesmannen ook, net zoals behangen en laminaat leggen. 

Sloten vervangen  

Bent u de sleutel verloren? Of zijn de sloten gewoon toe aan vervanging? Echt zo'n klusje waar klusjesmannen goed bij kunnen helpen! Doen ze graag voor u! 

Verbouwen

Een verbouwing binnenshuis gepland? Ook dan mag u ons bellen voor een geschikte klusjesman. Die schildert de boel, plaatst muurtjes waar nodig, sjouwt de meubels naar een andere plek en en legt de vloer erin. Om maar een paar voorbeelden te noemen. Wat er ook te doen is, als u het aangeeft in de aanvraag, regelen wij voor u een geschikte klushulp. 

Een klusjesman via UWassistent, wat handig! 

Klushulp via UWassistent kunt u altijd en op ieder moment boeken! Vooral die kleinere klussen waarvoor u geen duur groot klusbedrijf of loodgieter voor wil inhuren. Juist voor deze klussen mag u altijd een beroep op UWassistent doen! Dus u weet het hè, schakel gerust UWassistent in bij al uw klusjes in en om huis! Op ons kunt u bouwen. 

 

Heeft u al maanden een klusje dat steeds maar blijft liggen? De klusjesmannen bij UWassistent pakken dit meteen op. Het geeft wel een rustig gevoel als al die klusjes gewoon gedaan zijn, toch? 

Ja, ik wil een klusjesman! 

 

Waardeer dit blogbericht:
Nieuwe franchisenemers in Hoeksche Waard: We stell...
De handigste gadgets voor senioren
 

Reacties

Nog geen reacties
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
dinsdag 26 januari 2021