Liesbeth is onze persoonlijke assistent in regio Het Groene Hart en Utrecht

Liesbeth Pauw

Liesbeth Pauw is onze persoonlijke assistent in Het Groene Hart en Utrecht. Liesbeth is getrouwd met haar danspartner en heeft twee volwassen zoons. Binnenkort verwacht ze haar eerste kleinkind. Haar hobby’s zijn muziek, dansen en lezen. Ze woont al meer dan 40 jaar in Woerden en is al meer dan drie jaar persoonlijke assistent bij UWassistent.

Jarenlang heeft Liesbeth een woonwinkel gerund in Woerden, waar zij veel voldoening haalde uit het contact met klanten. Liesbeth is persoonlijke assistent geworden vanwege de persoonlijke aanpak van UWassistent. Haar ruime ervaring als ondernemer en mantelzorger komen haar in deze dienstverlenende functie goed van pas.

Haar klanten beschrijven Liesbeth als meelevend en actief. Ze is flexibel, denkt mee met de klant en probeert het beste te halen uit de mogelijkheden die er zijn. Liesbeth is servicegericht en maakt het mensen graag naar de zin. Door zo goed mogelijk te luisteren naar de wensen van klant vindt zij de juiste dienstverlener.

“Het geeft mij een goed gevoel als er een goede match is gemaakt en beide partijen tevreden zijn met elkaar.”

Liesbeth vindt het fijn om goed contact te hebben met andere professionals in de omgeving. In het belang van de klant werkt ze graag samen met andere ondernemers. Sinds enige tijd werkt zij samen met zorgadviseur Daphne Keijzer uit Vleuten. Op deze manier kan Liesbeth betere voorlichting geven over de juiste ondersteuning aan huis en op welke manier dat kan worden betaald.

Haar meest memorabele moment als persoonlijke assistent was bij een chronisch zieke dame. Liesbeth had een gezelschapsmaatje geregeld met wie zij na een jaar voor het eerst weer naar buiten kon. De dame begon van blijdschap te huilen.

Reacties