UWassistent Liesbeth Pauw in Woerden en omgeving

UWassistent Liesbeth Pauw in Woerden en omgeving

Liesbeth Pauw

Ik ben Liesbeth Pauw. Mijn jarenlange werkervaring als ondernemer, commercieel assistent en mantelzorger komt mij goed van pas in mijn functie van UWassistent. In mijn werk vind ik persoonlijk contact heel belangrijk, ik word blij van een tevreden klant. Ik bied u graag de ondersteuning die u nodig heeft, belt of mailt u mij gerust als u wilt weten wat ik voor u kan betekenen. Ik kom met alle plezier bij u langs om samen te bekiiken hoe ik u kan helpen.

 

Partner

Als UWassistent ben ik de partner voor een ieder die een hulpvraag heeft voor hulp of zorg aan huis. Zoekt u een ervaren betrouwbare huishoudelijke hulp, een klusjesman of tuinman of hulp bij persoonlijke verzorging? Ik ga het voor u regelen. UWassistent zorgt voor hulp op maat met vaste dienstverleners op gewenste tijden. Wij zijn er voor iedereen, drukke tweeverdieners, overbelaste mantelzorgers en mensen met een beperking. Ook bieden wij veel hulp aan senioren.

 

Senioren en mantelzorgers

Als UWassistent zorg ik ervoor dat mijn (seniore) klanten aangenaam en zelfstandig kunnen blijven wonen. Zij houden zelf de regie over hun leven en zetten hulp en ondersteuning in waar nodig. De mantelzorger vindt ook steun bij ons, een luisterend oor, even tijd voor jezelf en iemand die met je meedenkt en “de zorg” tijdelijk even kan overnemen. Wij weten hoe belangrijk dit is.

 

Ervaring

Sinds 2014 ben ik actief in de regio Woerden en heb ik al veel mensen hulp kunnen bieden in heel verschillende situaties. Regelmatig krijg ik het verzoek van drukke tweeverdieners voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Onlangs hebben wij met spoed ondersteuning geboden aan een jong gezin waar de moeder enige tijd erg ziek was, direct hebben wij de zorg voor de kinderen en de huishouding tijdelijk overgenomen.

 

Samenwerking

Graag werk ik samen met andere professionals. In samenwerking met onze zorgadviseur hebben wij een PGB aanvraag geregeld en begeleid, zodat een oudere heer met dementie, met gezelschap, begeleiding en persoonlijke verzorging door ons, voorlopig thuis kan blijven wonen. Daarnaast heb ik goed contact met Buurtzorg, zij verwijzen mensen regelmatig door naar mij, bijvoorbeeld als ze uit het ziekenhuis zijn ontslagen en tijdelijk extra hulp en aandacht nodig hebben.

Wij (de dienstverleners en ik) zijn er voor u en maken het u graag gemakkelijk !

Waardeer dit blogbericht:
Word franchisenemer
UWassistent Bianca bezorgt senioren een gezellige ...
 

Reacties

Nog geen reacties
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
dinsdag 26 januari 2021