Maaike Smulders - Persoonlijke assistent in regio Eindhoven

Maaike Smulders

Maaike Smulders is onze persoonlijke assistent in regio Eindhoven. Ze houdt van koken, eten en sporten. Met veel plezier heeft ze vrijwilligerswerk gedaan in een bejaardentehuis. De ervaringen die ze daar heeft opgedaan hebben haar geïnspireerd om als persoonlijke assistent van UWassistent aan de slag te gaan. Maaike is positief, geïnteresseerd en wil graag een stapje extra zetten voor haar klanten.

“Bij alles wat ik doe, vraag ik mezelf af of dat ik dit op dezelfde wijze voor mijn ouders, broer, zus of beste vriendin zou regelen. Dat is mijn maatstaaf.”

Het werk als persoonlijke assistent is voor Maaike een samenkomst van haar idealen en talenten. Persoonlijk contact, het helpen van mensen en klantgerichtheid zijn voor Maaike erg belangrijk.

“Het mooiste aan mijn werk zijn vooral kleine momenten. Lachen om een uitspraak, het krijgen van een compliment, een klant die blij is om me weer te zien.”

Maaike vindt het bijzonder om voor UWassistent te werken. Ze komt thuis bij klanten en helpt hen het leven leuker, makkelijker en veiliger te maken. Klanten omschrijven Maaike als behulpzaam en een goede luisteraar, maar ook als iemand die wel van een grapje houdt. Maaike is tevreden als alle partijen tevreden zijn, zowel klant als dienstverlener.

“Ik wil bijdragen aan een wereld, waarin er zorg is voor elkaar. Een wereld waar we samen het leven leuk maken en iedereen zijn kwaliteiten kan inzetten. Een wereld waarin mensen op een leuke en veilige manier zelfstandig kunnen blijven wonen. En waar je als mantelzorger ook gewoon kind of partner kan zijn.”

Reacties