UWassistent start samenwerking met Hello 24/7

Hello 24/7, een nieuw merk in de zorgmarkt, gaat een unieke samenwerking aan met UWasssistent. Als alles-in-één-service helpt Hello families door ouderen zo lang mogelijk zelfstandig te laten wonen. Dit doet Hello 24/7 met een frisse regel-het-samen app vol praktische support, ondersteund door betrouwbare dienstverleners zoals UWassistent. Als welkomstcadeau krijgen de eerste 20 deelnemers die de app via deze link downloaden 20% korting op de Hello Care pakketten.

 

Hello 24/7 én UWassistent bundelen innovatie en ervaring

Geregeld worstelen families met de zorg voor hun ouder(s). De ouderen zelf willen hun zelfstandigheid en vrijheid behouden. We worden gemiddeld steeds ouder terwijl er steeds minder plek is in de zorg. Dit heeft als gevolg dat de kinderen geregeld de zorgtaak overnemen. Die taak kan pittig zijn: kinderen hebben vaak een druk leven terwijl ouders niet altijd om de hoek wonen. Deze situatie vraagt om een nieuw soort dienstverlening. Hello 24/7 pakt dit probleem aan. Dat doen ze met één centrale app waar families, vrienden en buren op sociaal en praktisch vlak de zorg samen makkelijker kunnen regelen. De samenwerking tussen UWassistent en Hello combineert de betrouwbare zorg die je gewend bent met het veelzijdige platform van Hello.

 

Langer zelfstandig blijven wonen door handige diensten

Uit het onderzoek van Hello blijkt dat de zorg voor een groot deel bestaat uit praktische zaken. Om families te kunnen ontzorgen sloeg Hello de handen ineen met UWassistent. Zo kun je nu gebruikmaken van de vertrouwde zorg van UWassistent op de regel-het-samen app van Hello. Ook andere dienstverleners zoals maaltijdenservices maken het aanbod compleet.

 

Privacy vriendelijke personenalarmering

Hello 24/7 biedt volop hulp met persoonlijke persoonsalarmering. De slimme, zelflerende meter van Hello in de meterkast monitort het energieverbruik in huis. Wijkt het dagelijkse patroon van een ouder af, dan krijgen de dagelijks betrokkenen in de Hello familie-app een bericht. Wordt de woonsituatie precair, dan biedt Hello de mogelijkheid tot aansluiting op Hello alarmcentrale. Ook via de Hello Buddy alarmknop, wordt direct een signaal uitgezonden naar de betrokkenen in de app. Wordt er niet snel gereageerd, dan wordt er automatisch doorgeschakeld naar de Hello alarmcentrale die 24 uur per dag stand-by staat.

 

Eén app die alles en iedereen verbindt

De Hello familie-app is de basis van een eigen zorgnetwerk. De app biedt een centrale familie-agenda, de mogelijkheid voor boodschappenlijsten en chat en videobellen om makkelijker contact te houden. Zo blijft iedereen betrokken, kunnen onderlinge afspraken eenvoudig worden afgestemd en wordt de zorg eerlijk en makkelijker verdeeld.

 

Probeer de Hello 24/7 app gratis uit

De app van Hello is in heel Nederland gratis te downloaden via de Apple Appstore of Google Playstore. Daarmee heeft elke familie direct toegang tot gratis tools als de familieagenda, beeldbellen, chat, boodschappenlijsten en veel meer.

Wil jij gebruikmaken van het welkomstcadeau? Download dan de gratis Hello 24/7 via deze link. En stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor het ontvangen van de 20% korting de Hello Care pakketten. Voor deze actie zijn 20 kortingsvouchers beschikbaar. Op is op.

Wil je weten of Hello 24/7 bij jou past? Download de gratis app of kijk op Hello247.nl.

Waardeer dit blogbericht:
Wandelen met een rolstoel
Branchevereniging mantelzorg opgericht
 

Reacties

Nog geen reacties
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
vrijdag 27 mei 2022