Boodschappenservice

  Boodschappen doen was nog nooit zo gemakkelijk

  Heeft u moeite met het doen van boodschappen? Of vindt u het vreselijk om de supermarkt in te moeten gaan en de boodschappen te sjouwen? Uw assistent ondersteunt u graag hierin.

  U kunt kiezen om samen met uw hulp boodschappen te doen, maar u kunt ook uw boodschappenlijst doorgeven aan uw persoonlijke assistent. Uw assistent zorgt er dan voor dat uw boodschappen bij u thuis worden bezorgd.


  Deze dienst wordt verzorgd door UWassistent

    Persoonlijk

    Maatwerk

    Lokaal

  Boodschappenservice UWassistent

  Veelgestelde vragen

  Wat kan UWassistent voor mij betekenen?

  UWassistent kan u ondersteunen door samen met u uw boodschappen te doen, of u kunt uw boodschappenlijst doorgeven aan uw persoonlijke assistent. Uw assistent zorgt er dan voor dat de boodschappen bij u aan huis worden bezorgd.

  Worden de werkzaamheden wit verricht?

  Ja! Een hulp aan huis, zoals iemand die boodschappen voor u doet, valt onder de algemene vrijstelling van de ‘regeling dienstverlening aan huis’. Er hoeft dan geen loonheffing afgedragen te worden indien de dienstverlener maximaal 3 dagen voor u werkt.

  Hoe kan ik meer informatie krijgen over boodschappenservice?

  U kunt telefonisch een vrijblijvende afspraak maken met uw vaste assistent bij u in de buurt. Uw contactpersoon komt dan graag bij u thuis langs om uw wensen te bespreken. Dit kan ook telefonisch worden gedaan.

  Interesse in de boodschappenservice?

  Maak een vrijblijvende afspraak met uw persoonlijke assistent. Hij / zij komt graag vrijblijvend langst om meer informatie te geven over de dienst boodschappenservice.

  Onze voordelen

    Maatwerk
    Persoonlijke service
    Gescreende dienstverleners
    Breed dienstenaanbod
  Email: info@uwassistent.nl
  Telefoon: 085-2013072

Klantbeoordelingen

 

 

UWassistent Klantbeoordeling links   Snel een geschikte hulp

Doordat Corine Stigter eerst is langsgekomen, konden wij onze wensen goed aangeven. Na haar bezoek hadden we al snel een geschikte hulp.  UWassistent Klantbeoordeling rechts


Mevrouw Spaan

 

 

UWassistent Klantbeoordeling links   Tevreden!

Kleinschalig, persoonlijk, werkt zorgvuldig. Tevreden! UWassistent Klantbeoordeling rechts


Bep
© 2013-2017 UWassistent B.V.