Begeleiding

  Heeft u behoefte aan begeleiding? Iemand die met u mee kan gaan als u een afspraak heeft? Uw persoonlijke assistent komt graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken. UWassistent helpt u graag om iemand te vinden die u kan begeleiden.


  Begeleiding naar afspraken

  Steeds vaker krijgen wij de vraag om ouderen te begeleiden naar een afspraak. Hun kinderen of mantelzorgers hebben niet altijd tijd om hun ouders te vergezellen. UWassistent biedt begeleiding op maat.

  Misschien bent u bang om te vallen of gaat u liever niet meer alleen over straat. UWassistent kan u ondersteunen door u te begeleiden naar een afspraak.


  Begeleiding op maat via UWassistent

  Heeft u behoefte aan begeleiding naar een sociaal evenement zoals theatervoorstellingen of concerten, een familiebezoek, of een andere activiteit buitenshuis? Of wilt u begeleid worden naar een afspraak? Alles is mogelijk. Wij vinden persoonlijke dienstverlening belangrijk en we gaan dan ook op zoek naar iemand die bij u past.


  Gezelschapsmaatje Plus

  Naast onze dienst Begeleiding kunt u ook bij ons terecht wanneer u hulp nodig heeft bij eenvoudige zorgtaken. Deze zogenaamde Gezelschapsmaatjes Plus gaan niet alleen met u mee om u te begeleiden, maar kunnen u ook helpen bij enkele zorgtaken. Deze Gezelschapsmaatjes Plus hebben een achtergrond in de zorg, ervaring met dementie of ruime levenservaring. Gezelschapsmaatjes Plus zijn niet zomaar te vervangen, omdat er speciaal voor u gezocht is naar een maatje dat voldoet aan uw wensen. U heeft dan ook een vast gezelschapsmaatje die u kan begeleiden en u kan helpen uw dag te structureren. Uw persoonlijke assistent denkt graag met u mee om te kijken waar u behoefte aan heeft. Zo kunt u op een prettige manier thuis blijven wonen. Voor een Gezelschapsmaatje Plus betaalt u €22,00 per uur, en met een UWassistent voordeelpas slechts €20,00 per uur.
   

  Vrijblijvend contact

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  Huishoudelijke hulp UWassistent

  Veelgestelde vragen

  Voor welke afspraken kan ik begeleiding aanvragen?

  Begeleiding kunt u aanvragen voor diverse afspraken. Denk hierbij aan ziekenhuis- of doktersafspraken, maar ook aan uitjes naar familie of evenementen zoals concerten of theatervoorstellingen.

  Wie kan gebruik maken van begeleiding?

  Iedereen kan hier gebruik van maken. Als u niet meer alleen over straat wil of kan, of als u liever niet alleen naar een afspraak toe gaat regelt UWassistent iemand die met u mee gaat.

  Hoe werkt de betaling?

  Aan het einde van elke maand ontvangt u een factuur per mail of per post met daarop de gewerkte uren van de dienstverlener. Het bedrag maakt u dan per bank over naar ons waarna wij de betaling aan de dienstverlener in orde maken.

  Worden de werkzaamheden wit verricht?

  Ja! Deze hulp valt onder de algemene vrijstelling van de ‘regeling dienstverlening aan huis’. UWassistent verzorgt de kassiersfunctie en zal de betalingen voor u regelen. U hoeft de medewerker niet contant uit te betalen. Uw medewerker ontvangt een overzicht met de verdiensten en dient deze inkomsten op te geven aan de belastingdienst. Als klant heeft u hierbij geen verplichtingen.

  Interesse in een huishoudelijke hulp?

  Neem contact met ons op. We geven u graag vrijblijvende informatie over de dienst huishoudelijke hulp. 

  Onze voordelen

    Maatwerk
    Persoonlijke service
    Gescreende dienstverleners
    Breed dienstenaanbod
  Email: info@uwassistent.nl
  Telefoon: 085-2013072

Klantbeoordelingen

 

 

UWassistent Klantbeoordeling links   Erg snel geholpen

Door Anita van der Kooi heb ik binnen een week een zeer ervaren huishoudelijke hulp ontvangen. Wat ook erg prettig is, is dat Anita bij ons thuis kwam om naar onze specifieke wensen voor een huishoudelijke hulp te luisteren. Hierdoor hebben wij nu echt een hulp die bij ons past.   UWassistent Klantbeoordeling rechts


Mevrouw Waardt

 

 

UWassistent Klantbeoordeling links   Heel tevreden

Wij zijn heel tevreden over onze huishoudelijke hulp en kunnen ons niet beter wensen. Volgens ons loopt alles perfect.   UWassistent Klantbeoordeling rechts


Mevrouw Bonte
© 2013-2017 UWassistent B.V.