Computerservice UWassistent

  Veelgestelde vragen

  Welke diensten biedt UWassistent aan?

  UWassistent ondersteunt u graag bij het inrichten van uw woon- en leefomgeving naar uw wensen, zodat u prettig kunt wonen en leven. Dit kan bijvoorbeeld door het huishouden te organiseren en te zorgen dat u zich onderweg en thuis veilig voelt. UWassistent maakt het u graag gemakkelijk door het regelen van bijvoorbeeld huishoudelijk hulp, tuinhulp, of begeleiding naar een afspraak. Meer informatie vindt u op de pagina Diensten.

  Computerservice

  De oplossing voor uw computerprobleem

  Heeft u een probleem met uw computer, laptop of tablet? Uw assistent ondersteunt u! In samenwerking met onze partner SupportMyIT zorgen wij voor een passende oplossing voor uw computer- of tabletprobleem. De deskundige kan bij u thuis komen, maar u kunt ook kiezen voor hulp op afstand via e-mail of telefoon.

  Wanneer u liever uw persoonlijke assistent inschakelt om samen met SupportMyIT uw probleem op te lossen, is dit natuurlijk ook mogelijk. U hoeft dan niets zelf te regelen. Uw assistent neemt het u helemaal uit handen. Uw computer, tablet of laptop werkt dan weer naar behoren!

  Deze dienst wordt verzorgd door SupportMyIT.


    Persoonlijk

    Maatwerk

    Lokaal

  Interesse in Computerservice?

  Maak een vrijblijvende afspraak met uw persoonlijke assistent. Hij / zij komt graag vrijblijvend langst om meer informatie te geven over de dienst Computerservice.

  Onze voordelen

    Maatwerk
    Persoonlijke service
    Gescreende dienstverleners
    Breed dienstenaanbod
  Email: info@uwassistent.nl
  Telefoon: 085-2013072

Klantbeoordelingen

 

 

UWassistent Klantbeoordeling links   Zeer snel geholpen

We zijn door Suzanne uitstekend en zeer snel geholpen bij het vinden van een betrouwbare en kundige kracht voor het oplossen van het probleem op onze computer. Hij werkt weer perfect en we zullen zeker als dat nodig zou zijn, weer aankloppen bij UWassistent.   UWassistent Klantbeoordeling rechts


echtpaar Mallens

 

 

UWassistent Klantbeoordeling links   Heel blij

Ik ben heel blij met mijn computermaatje. Regelmatig komt hij bij me langs om te helpen met de iPad, een mailtje sturen naar familie in Nieuw-Zeeland of naar een jarig klein- of achterkleinkind. Ook helpt hij me met berichtjes op Facebook. Hij neemt er alle tijd voor om mij te helpen.  UWassistent Klantbeoordeling rechts


Mevrouw van den Berg
© 2013-2017 UWassistent B.V.