Snel een gescreende hulp
Persoonlijk & betrokken
Eerlijke prijzen
Breed dienstenpakket
Ben jij 100% toegewijd en wil jij het verschil maken voor anderen? Meld je dan nu aan als dienstverlener!
Sluit

Persoonlijke begeleiding

Een vaste begeleider die u ondersteunt bij dagelijkse verrichtingen, het aanbrengen en aanhouden van structuur en die u kan begeleiden naar afspraken.
Samen realiseren we een passende hulpvorm

Begeleiding vanaf €24,- per uur

Maatwerk, wij luisteren naar uw wensen en behoeften

Vaste dienstverlener waar u een klik mee heeft

Begeleiding


Een begeleider kan allerlei activiteiten met u ondernemen, zoals samen boodschappen doen of wandelen, maar ook kan hij/zij u begeleiden naar een doktersafspraak of naar de opticien. Wij kijken samen met u waar u behoefte aan heeft en vervolgens zoeken wij de geschikte dienstverlener.

Vaste begeleider

Wij vinden graag een vaste begeleider voor u die u helpt bij de dagelijkse verrichtingen en aanbrengen en behouden van structuur. Dat kan heel divers zijn, daarom leveren wij ook maatwerk. Wij luisteren naar uw wensen en gaan op zoek naar een passende begeleider.

De vaste dienstverlener die u ondersteunt, is gescreend. Zo wordt er een ID-verificatie uitgevoerd en heeft de contactpersoon uit de regio de dienstverlener vooraf gesproken.

Vooraf kennismaken met de begeleider

Zodra wij de juiste dienstverlener voor u hebben gevonden, kunt u altijd eerst met hem/haar kennismaken. Een goede klik is ook belangrijk! Is de kennismaking goed verlopen, dan kan de dienstverlening van start gaan.

Overtuigd van onze aanpak?

Prettige aanvulling op mantelzorg

Ook als u als mantelzorger op zoek bent naar een (tijdelijke) begeleider voor uw ouder of een ander familielid, bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u niet altijd in de gelegenheid om uw ouder te helpen bij de dagelijkse verrichtingen? Wilt u dat iemand een oogje in het zeil houdt bij uw ouder(s)? Wij denken met u mee en zoeken een vaste begeleider die bij uw ouder past.

Tijdelijke vervangende mantelzorg krijgt u vaak vergoed via de zorgverzekeraar. Wij werken samen met diverse zorgverzekeraars die vervangende mantelzorg vergoeden als u zelf de taken tijdelijk niet meer op u kunt nemen. De actuele samenwerkende zorgverzekeraars vindt u op onze vergoedingenpagina

Vergoeding mogelijk

Heeft u (of uw naaste) een persoonsgebonden budget (PGB)? De dienstverlening van UWassistent kunt u in de meeste gevallen betalen vanuit dit budget. Geef bij het bespreken van uw wensen aan dat u de dienstverlener wil betalen vanuit een PGB en wij zorgen voor de juiste verwerking hiervan.

Naast betaling vanuit een PGB, zijn kosten voor begeleiding fiscaal aftrekbaar als u ziek of invalide bent. Het gaat om de kosten voor ondersteuning zonder indicatie of ondersteuning naast een indicatie als deze niet toereikend was.

Meer informatie over de mogelijke vergoedingen vindt u op onze vergoedingenpagina

Heeft u nog vragen?

Kijk op onze handige klantenservicepagina voor meer informatie.

De dienstverlener begeleidt u bij:

 • Boodschappen doen

 • Ontbijt klaarzetten

 • Structuur aanbrengen en behouden

 • Afspraken buitenshuis

  ... en meer!

  Bespreekt u graag persoonlijk uw wensen?


  De persoonlijke contactpersoon uit uw regio staat voor u klaar.

  Voor gemak en ondersteuning aan huis waar u zich prettig bij voelt.
  Vertrouwd en geheel vrijblijvend

  Hoe het werkt


  Dienstverlening via de persoonlijke
  contactpersoon uit uw regio

  1
  Bespreek uw persoonlijke wensen met de contactpersoon
  2
  Ontvang gratis een voorstel op maat
  3
  Kennismaking met de dienstverlener. De hulp gaat van start!

  Klanten over ons