Snel een gescreende hulp
Persoonlijk & betrokken
Eerlijke prijzen
Breed dienstenpakket

Prettig gezelschap waar u een klik mee heeft

Een vaste dienstverlener die u een luisterend oor biedt, waar u mee kunt wandelen, koffiedrinken of een andere activiteit mee kunt ondernemen.
Samen realiseren we prettige ondersteuning

Gezelschap vanaf €24,- per uur

Vaste dienstverlener waar u een klik mee heeft

Betrokken en betrouwbaar gezelschap

Gezelschap


Kunt u wel wat gezelschap gebruiken? Bent u op zoek naar iemand die met u of uw vader/moeder een blokje om gaat of helpt met boodschappen doen? Iemand die een kopje koffie komt drinken en gezellig een praatje maakt? Wij helpen u bij het vinden van passend gezelschap.

Fijn gezelschap waar u een klik mee heeft

Wij zoeken graag passend gezelschap waar u een klik mee heeft. Met deze dienstverlener kunt u verschillende (gezellige) activiteiten ondernemen. Bijvoorbeeld: naar de markt, naar het terras, naar een therapeut of arts, een avondje uit, een familielid bezoeken, een spelletje doen, een eindje rijden, samen koken en boodschappen doen.

Vooraf kennismaken met de dienstverlener

Natuurlijk is het belangrijk dat u een klik heeft met de dienstverlener die u gezelschap kan bieden. Daarom gaan wij aan de hand van uw wensen op zoek naar een passende dienstverlener. U kunt vervolgens kennismaken met de hulp, zodat u kan bepalen of de klik ook daadwerkelijk aanwezig is. Is dat het geval, dan kunnen jullie direct (leuke) activiteiten ondernemen!

Overtuigd van onze aanpak?

Prettige aanvulling op mantelzorg

Bent u mantelzorger voor uw ouder(s) of een ander familielid en woont u niet in de buurt? Met gezelschap via UWassistent, heeft uw ouder toch de nodige sociale contacten. Samen met de dienstverlener onderneemt uw familielid gezellige activiteiten, bijvoorbeeld een bakje koffie drinken. Activiteiten waar u misschien niet altijd aan toe komt, vanwege de reisafstand bijvoorbeeld.

Tijdelijke vervangende mantelzorg krijgt u meestal vergoed via de zorgverzekeraar. Wij werken samen met diverse zorgverzekeraars die vervangende mantelzorg vergoeden. De actuele samenwerkende zorgverzekeraars vindt u op onze vergoedingenpagina

Vergoeding mogelijk

Maakt u door ziekte of invaliditeit (aantoonbaar) kosten voor ondersteuning? Dan zijn deze kosten vaak aftrekbaar in uw aangifte inkomstenbelasting. Dit geldt alleen voor de kosten zonder indicatie of naast een indicatie als deze niet toereikend was.

Meer informatie hierover vindt u op onze vergoedingenpagina

Heeft u nog vragen?

Kijk op onze handige klantenservicepagina voor meer informatie.

Samen met de dienstverlener:

 • Koken

 • Spelletjes doen

 • Naar de markt

 • Familie of vrienden bezoeken

 • Kopje koffie drinken

 • Naar een afspraak

  ... en meer!

  Bespreekt u graag persoonlijk uw wensen?


  De persoonlijke contactpersoon uit uw regio staat voor u klaar.

  Voor gemak en ondersteuning aan huis waar u zich prettig bij voelt.
  Vertrouwd en geheel vrijblijvend

  Hoe het werkt


  Dienstverlening via de persoonlijke
  contactpersoon uit uw regio

  1
  Bespreek uw persoonlijke wensen met de contactpersoon
  2
  Ontvang gratis een voorstel op maat
  3
  Kennismaking met de dienstverlener
  De hulp gaat van start!

  Klanten over ons